|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Komplet - szalik + rękawiczki
Drogie Wizażanki, wiem, że zawsze jesteście chętne do pomocy
![]() ![]() Mam czarną kurtkę, więc w zasadzie każdy kolor pasuje, zwłaszcza jakiś miks. Z drugiej strony podobają mi się bardzo popularne tego sezonu wzory skandynawskie (norweskie?) - wiecie o jakie chodzi ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplet - szalik + rękawiczki
Przejrzyj sklepy internetowe, allegro - tam takie komplety najłatwiej dostać w cenie od której oczy nie wypadają z orbit i jakościowo nieco lepsze. Oczywiście sobie nie "pomacasz" jak w normalnym sklepie ale coś za coś. Widziałam też takie podobne na tzw. ruskich targach (choć w sumie rusków tam dawno nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci szczerze, że na allegro mnie mocno nic nie zachwyciło. Naprawdę nie jestem wybredna, ale kolorystycznie - czerwony, rudy, miodowy, fioletowy... Chyba ze 40 stron przejrzałam albo i lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Obejrzyj listę sklepów objętych Dniem Darmowej Dostawy, może znajdziesz coś dla siebie i nie zapłacisz za przesyłkę
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- A co do szalików itd., to mam to szczęście, że moja koleżanka jest pasjonatką szydełkowania. Może masz kogoś takiego u siebie? ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.