|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy warto jeszcze kupić leżaczek?
Cześć Mamy,
Mój synek za 2 tygodnie skończy 5 miesięcy i zastanawiam się czy jest sens kupować leżaczek - bujaczek? Mały bardzo lubi bawić się na macie edukacyjnej i pomyślałam, że może również byłby zadowolony z leżaczka. Co myślicie? Co ewentualnie polecacie? Proszę o radę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy warto jeszcze kupić leżaczek?
moim zdaniem już nie warto
![]() możliwe że syn nie będzie chciał już leżeć w miejscu ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mój też zaraz skończy 5 miesiecy i jak go sadzam to już jest wrzask, a tak go początkowo lubił
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Leżaczek nie, ale możesz rzucić okiem na leżaczek który zamienia się w krzesełko wraz z rosnieciem dziecka. Ja mam taki z Fisher Price i korzystają z niego moje dzieci (6 m-cy i 2,5 roku). I obaj są zadowoleni
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuję. W takim razie wstrzymuję się od zakupu leżaczka. Opcja z krzesełkiem wydaje się być całkiem ciekawa. Pomyślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tak samo sądzę, że to już jest za późno. Początkowo synek lubił w leżaku bujaku leżeć potem siedzieć potem się bujać, a teraz zaczyna tyłkiem być wszędzie i szuka jak to się z niego wydostać. 19 będzie miał 10 mc.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Też myślę, że bez sensu. Teoretycznie przydałby się do karmienia, gdy jeszcze nie będzie siedział. Ale w to miejsce można wykorzystać fotelik samochodowy.
Przy drugim dziecku zrezygnowałam z tradycyjnego krzesełka do karmienia bo zajmował za dużo miejsca i zaopatrzyłam się w takie składane, montowane do krzesła (z blatem do jedzenia + wkładana zabawka grająca) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
My mamy krzesełko do karmienia, ale często korzystamy z leżaka bujaka. Tylko,m że my od malucha korzystamy z niego. Ale niektóre mamy na kolanku karmią, a inne jeszcze mogły by inne pomysły podrzucić w czym karmić dziecko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.