|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
takie usta
zastanawia mnie, czy Adriana ma na tym zdjeciu takie usta, bo powiekszala je silikonem, ktory je "wypchal"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
Nie wiem dokładnie o co ci chodzi i być może źle cię zrozumiałam, ale ona ma po prostu ustapomalowan cielistą pomadką i pociągniętę bezbarwnym błyszczykiem
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: takie usta
Mi sie bardzo podobają usteczka Limy ale jest w 80% pewna ze je wypychała. Ale chciałabym znac sposób zeby uzyskac pełne usta...może ktos doradzi?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Taki efekt można uzyskać makijażem i dodatkowo poprawić komputerowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wiem,ze sa takie błyszczyki ktore 'wypychaja'
![]() Kiedys wUrodzie był o nich mały artykuł.Jak znajde to wkleje. Edytowane przez Olunia90 Czas edycji: 2005-12-25 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Bourjois 3D
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Coś o tym : http://www.najpiekniejsza.pl/makijaz...ffect3d04.html
![]() Edytowane przez n@ta Czas edycji: 2005-12-25 o 15:11 Powód: adres |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Te błyszczyki to Lip Injection zwiekszaja objetosc ust do 20%.
Sa w 3 kolorach: *Różowo-perłowe(Techno Kiss) *Różowo-purprowe(Techno Tart) *złocisto-bezowy(Techno Buff) Kosztuja 88zł. Błyszczyki mozesz sama mieszac z innymi. To tyle co wyczytałam z gazety,bo artykułu nie mogłam znalezc w necie. Edytowane przez Olunia90 Czas edycji: 2006-02-06 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
BeneFit Lip Plump
DuWop Lip Venom Too Faced Lip Injection Pout Plump City Cosmetics CityLips Freeze 24-7 Plump Lips Lip Fusionz notepad Trishy na MUT - nie mam pojecia, czy ktores z nich dostepne sa w Polsce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Lip Fusion - podbno uzywaja go gwiazdy w USA i jest rewelacyjny powieksza usta , wygładza je i regeneruje !
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te dwa są na pewno, a miesiąc temu miał mieć premierę kolejny. Dla zainteresowanych, obszerne info na temat tych kosmetyków w archiwum forum ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Adriana Lima ma usta powiekszone opercayjnie czyli silikonem/kolagenem
z tego co czytalam to w praktyce dzialaja tylko te 'powiekszajace' blyszczyki ktore draznia czerwien wargowa (jednak efekt jest krotkotrwaly) bo nakladajac jakiekolwiek mazidlo na usta nie sprawi sie ze kolagen wniknie do wewnatrz (kolagen trzeba by wstrzyknac) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Z tych wymienionych przez Vanilla uzywalam tylko lip venom-powieksza usta i uwielbiam smak tego blyszczyka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
podobno kolagen po jakims czasie przestaje byc widoczny (organizm go rozklada?) wiec takie operacje CHYBA nie są a stałe... mam racje?
Ja podobny efekt jak na tej fotce uzyskuje tak: najpierw maluje usta balsamem, potem jasnobeżową pomadką, potem bezbarwnym błyszczykiem a na koniec brązową szminką (nie moze byc za ciemna) lekko poprawiam lub nawet wyjezdzam poza kontur ust (trzeba tu uwazac aby kolory dobrze sie przenikały. Zeby jeszcze bardziej powiekszyc usta mozna na srodek nalozyc jakis jasnoperłowy błyszczyk lub rozswietlacz, a lekko nad górną wargą, na środku tam gdzie sie ma takie wyciecie ust (nie wiem jak to wytlumaczyc :/ ) mozna polozyc jasny korektor lub maznąć jasną kredką ;] Co do błyszczykow powiekszających to mialam okazje malowac sie czerwonym i powiem ze naprawde działał... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.