|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dbanie o siebie a zazdrość kobiety
Witam!
Problem nie dotyczy konkretnie mnie, a raczej mojego dobrego kumpla, który ma lekką nadwagę, tak samo jak jego dziewczyna. Mój kolega postanowił o siebie w końcu zadbać, trzymać dietę, chodzić na siłownię. W zasadzie to namawiałem go do tego od dłuższego czasu. Jednak tu chodzi o jego dziewczynę, której nie podoba się wizja przemiany Jej faceta. Uważa, że jeśli schudnie, to stanie się bardziej atrakcyjny i przez to będzie się podobał innym dziewczynom. W sumie logiczne to chyba, ale nie rozumiem czemu to ma być powód by nie zmienić swojego wyglądu. Trochę bardziej łopatologicznie - Dziewczyna kolegi jest o niego strasznie zazdrosna i wręcz zakazała mu treningów. Jej samej nie chce się za przeproszeniem Dupy ruszyć by zmienić Swój wygląd, więc zabrania i jemu. Gra mu na emocjach itd. On Ją kocha i nie wie co zrobić, ja nie wiem co mu poradzić. Lubię ich oboje i nie sądziłem, że sprawa tak się potoczy. Chcę mu pomóc, ale nie chcę zaszkodzić ich związku, bo lubię ich oboje, chociaż sytuacja dla mnie trochę chora. Co radzicie i co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dbanie o siebie a zazdrość kobiety
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyna powinna zrozumieć, że jej podejście jest chore. Inne dziewczyny mogą go podrywać, dwoić się i troić, a on to oleje, bo kocha swoją kobietę i żadnej innej nie chce. Natomiast jeśli sam będzie chciał ją zostawić, to zostawi - czy gruby czy chudy.
Ja bym się skupiła na sobie i robiła to, co mi się podoba. Nadwaga wpływa również negatywnie na zdrowie, a ono jest ważniejsze niż czyjaś chora zazdrość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
cóż... koleś jest głupi jeśli rezygnuje z treningów z powodu chorej zazdrości dziewczyny.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyna ma problem ze sobą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ło matko, ale problemy ludzie majo!
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kolega powinien jeszcze raz porozmawiać z dziewczyną i przekonać ją do pójścia razem na siłownię. Wtedy będzie miała go przy sobie i może sama zacznie ćwiczyć.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dziewczyna ma problem ze soba. Skoro jej samej nie chce sie ruszyc tylka to niech chlopakowi nie zabrania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Może niech zaczną trenować razem? Dziewczyna będzie miała go na oku, a przy okazji sama poćwiczy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Problem rozwiązany, temat do zamknięcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
O RLY?
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
W punkt ![]() Dziewczyna albo akceptuje swoje ciało i walczy z kompleksami albo bierze się za siebie i za nią też się będą oglądać. W innym wypadku jest do odstrzału. Generalnie ona powiedziała Twojemu koledze, że związała się z nim, bo jest mało atrakcyjny i ona dzięki temu czuje się bezpieczna, że nikt go nie odbije. Nie jest mu głupio? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.