|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy on jest kryptogejem?
Czy zdarzyło Wam się kiedyś mieć wątpliwości co do orientacji faceta z którym się spotykałyście?
Spotykam się teraz z facetem poznanym przez portal randkowy. Wszystko pięknie ładnie, tylko razi mnie jego sposób gestykulacji, ogólna ,,ekspresja", pozy jakie przyjmuje kiedy stoi itp. Na początku postanowiłam go nie oceniać, bo przecież nie znam go, ale są też inne rzeczy. Np. spotkaliśmy się już 7 razy, a on nie zainicjował kontaktu fizycznego, tylko buziak w policzek na przywitanie i przytulenie (też w taki dość mało ,,męski" sposób). No i od pierwszego spotkania wspominał o poprzednich dziewczynach, tak jakby chwalił się tym, że jakieś miał. Chociaż może sobie dopowiadam. Z romantycznych gestów, przyniósł mi raz różę i za mnie płacił, więc to chyba nie spotkania koleżeńskie ![]() To przecież prawdopodobny scenariusz, że facet żeby ukryć swoją orientację, może szukać przykrywki. Zdarzyło wam się kiedyś coś takiego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy on jest kryptogejem?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Przykrywki? W tych czasach? Z tego co mi się wydaje to gejostwo jest wręcz modne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro poznaliście się przez portal randkowy to byłoby to pokrętne.
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Gestykulacja, ekspresja i pozy NIE mają żadnego związku z orientacją seksualną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.