![]() |
#1 |
BAN stały
|
O co jej chodzi?
Hej,
Miałem dziewczynę, mieliśmy kolejną super kłótnie, wywołaną przez nią i w nerwach po całym męczącym tygodniu po kolejnym jej tekście jakim jestem chamem nazwałem ją niezbyt miło. Oczywiście przeprosiłem ją milion razy, wysłałem kwiaty. Po tygodniu udało mi się w końcu jakoś, tako załagodzić i mieliśmy się spotkać w weekend (ten) - mieszkamy niestety ze względu na pracę i studia 120km od siebie. Chciałem już wszystko wyjaśnić w wielką sobotę, ale nie chciała.. Niestety nie byłem w stanie finansowo i logistycznie wypełnić sobotniego spotkania, chociaż przy pierwszej normalnej rozmowie po kłótni nie obiecałem mojej pewnej obecności na nim i mówiłem, że jak nie to spotkamy się już na pewno w przyszłym tygodniu. Zaakceptowała to, w środku tygodnia pytała się mnie jak z sobotą. W piątek już w miaro, tako gadaliśmy, powiedziałem jej wieczorem, że nie uda mi się przyjechać. Wczoraj (sobota) zrobiła mi ostrą kłótnie o tym jak mam ją w dupie i mi na niej nie zależy. Czy jest mi ktoś w stanie wyjaśnić co pojawiło się w jej głowie? Czy jest sens jeszcze jakikolwiek ratowania tego? Byliśmy razem ponad 2 lata, najpóźniej w przyszłym roku, jak skończę studia miałem już przeprowadzić się do jej miasta... Tak ma tutaj konto i liczę, że przeczyta i się ogarnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: O co jej chodzi?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogarnie ? Sam zaproponowales sobotę, a później wyskakujesz DZIEŃ wczesniej,ba! Wieczorem w piątek, że sorry ale nie ?? Facet, ogarnij to Ty siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ale i tak troche slabo, wyzwales ja a potem nie dolozyles wszelkich staran zeby sie z nia spotkac, wyjasnic i przeprosic na żywo. Tez bym się glupio poczula. Musisz z nia porozmawiac bo w tym związku cos sie wyraznie psuje, niedopuszczalna jest słowna agresja nawet w nerwach moim zdaniem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Czyli pokłóciliście się jeszcze przed świętami, i do tej pory się nie mogliście spotkać żeby to wyjaśnić?
I co mamy Ci tu wyjaśniać, co się "pojawiło w jej głowie"? Zapewne to właśnie, co powiedziała - że nie zależy Ci na niej, bo nie przyjechałeś. Może uznała, że się nie postarałeś za bardzo, żeby móc przyjechać. Jak Wy się ciągle tak kłócicie, to w ogóle nie wiem po co jesteście razem. Szkoda nerwów i czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
o ile zrozumiałam
- chciał powiedzieć w wielką sobotę 26.03 ![]() - jak już zaczęli normalnie rozmawiać nie obiecał jej, że będzie 02.04 ale że 09.04 będzie na pewno - w piątek 01.04 powiedział, że go nie będzie - w sobotę 02.04 laska robi awanturę W ogóle nie umiecie ze sobą rozmawiać i ogarnąć powinniście się oboje. - Ona, bo strzela fochy. - Ty, bo jak już zacząłeś normalnie z nią gadać to powinieneś jej jasno powiedzieć ''X, nie ma mnie 2 bo (...) ale chcę się spotkać 9''. A nie takie: Cytat:
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2016-04-03 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jak ja nazwales? Moge sobie wyobrazic epitety, ktorych ona nie powinna Ci wybaczyc.
Swoja droga wyzywacie sie oboje, to zupelnie nie powinno tak wygladac. Na dodatek mozna wyczuc Twoja pogarde ("niech przeczyta i sie ogarnie"), a pogarda jest jedna z najgorszych rzeczy dla zwiazku i faktycznie dziala: oboje czujecie sie lekcewazeni. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ty ja brzydko nazwałaś, ona Ciebie zwyzywała od chamów (miała powód?). Do teraz się nie pogodziliście. A o co była kłótnia?
Swoją drogą co Ci wypadło, że nie mogłeś się spotkać? Podałeś powód?
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
rany boskie, jak dzieci w przedszkolu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ja bym to nawet trochę zrozumiała, bo jak chodziłam do liceum a TŻ studiował w mieście studenckim 70km dalej, to mogliśmy się widywać tylko raz w tygodniu. Mnie potwornie zależało, czekałam na to, jak się dowiedziałam dzień wcześniej że nic z tego, to czułam się potwornie rozczarowana. Aż w końcu zakończyłam związek.
Więc rozumiem frustrację dziewczyny, bo pewnie liczyła na spotkanie i któryś raz z rzędu zostaje z niczym a jej koleżanki szaleją z facetami w weekendy. Ale nic nie zmienia faktu, że traktujecie się oboje bez szacunku i kwalifikujecie do definitywnego rozstania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Zapewne doszła do wniosku, że jeśli naprawdę Ci zależy to ustawisz wszystko tak, by się z nią w tę sobotę spotkać.
Ale biorąc pod uwagę, że to była "kolejna super kłótnia" (czyli takie zdarzały się między Wami nie raz i nie dwa), plus wzajemne obelgi = związek bez szacunku i porozumienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
....
Edytowane przez 201610111029 Czas edycji: 2016-09-24 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nie zależy ci nie ratuj tego , ona nie ma z czego się ogarniać tylko raczej ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
W wielka sobote ja chcialem, ona nie ok. reszta sie zgadza. mialem wczoraj wieczorem malo wazne jedne zajecia, obecnosc ich wiazalaby sie z noclegiem, a spanie z kosztami. zajecia wybralem w tym terminie tylko dla niej by sie widziec, upewnialem sie 5 razy czy aby na pewno je brac - powiedziala tak. podczas jednej z rozmow w cichym tygodniu mowila ze to tylko moja wina i powinienem widziec ze sie posypie.... przed tymi zajeciami mielismy sie spotkac i pogadac. na wiadomosc ze nie mam jak wrocic do domu po nich i nie ma taniego noclegu miala do mnie pretensje ze moge przyjechac na 30min - jechanie zajeloby w obie strony z 5h, tutaj jeszcze aspekt korkowy i z tych dlugich 30min nic by nie zostalo... sama nie chce do mnie przyjechac na 5-6h, nawet w urodziny - wolala mnie oklamac ze ma zajecia. @niebieska_meta tylko dajmy przyklad z przed tygodnia, mialem strasznie dlugie okienko, na wiesc o nim dostalem smsa o tym bym spedzil je w knajpie i o tym co sie dzieje w jej serialu. nazwalem ja na d, ona mnie od chamow, ale w przeszlosci juz zdazalo sie jej nazwac mnie od gluplow, palantow czy debili. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No to po co z nią jesteś? Widać przecież, że ten związek jest zupełnie do luftu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
...
Edytowane przez 201610111029 Czas edycji: 2016-09-24 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja piernicze zeby swoja kobiete nazwac dziwka? Do odstrzalu.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Ech cóż za przykładny, cudowny związek ona wyzywa go od chamów, a on od dziwek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Rozstańcie się, to nie ma sensu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście najlepiej się skupić na tym, że facet pod wpływem n-tej kłótni nie wytrzymał i też palnął ozorem (czego nie pochwalam). Pal licho, że przemoc słowna była ciągle ze strony dziewczyny, lepiej wieszać psy na autorze. Podwójne standardy, ot co.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym ja napisałam o swoim odczuciu. Rady już autor dostał. I gdzie te podwójne standardy, bo nie widzę? Każdy tu pisał, że związek, w którym się wyzywają jest do odstrzału. A jak w grę wchodzą takie słowa... Edytowane przez tarkowska Czas edycji: 2016-04-04 o 23:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oboje siebie warci i tyle.
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Jak mojemu facetowi zdarzyło się beknąć i nie powiedzieć " przepraszam" to też nazwałam go chamem.
Gdybym była na jej miejscu to bym cię zostawiłą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Laska to strzelająca fochy księżniczka - związek nie ma sensu, zakończ go.
Cytat:
Edytowane przez victorion Czas edycji: 2016-04-05 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Nie chce czegokolwiek u ciebie szukać. Cytat:
Jutro po pracy jadę i spróbuje powalczyć, napiszę jak wrócę co wyszło. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.