|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój facet bardzo szybko dochodzi pomimo ciągłego uprawiania seksu
Cześć! mam pewnien problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój facet bardzo szybko dochodzi pomimo ciągłego uprawiania seksu
Niech pójdzie do seksuologa, przyczyn może być mnóstwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sa prezerwatywy opóźniające wytrysk . Może też najpierw zaspokoic go oralnie ,ręcznie a potem stosunek i nie dojdzie tak szybko ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Proponuję spray " STUD 100" z lidokainą na opóźnienie wytrysku.
Polecam sprawdzony osobiści i wielokrotnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Głupoty Ci mówią, popyt, podaż. Sytuacja się zapętla, bo wie, ze było lepiej, tak samo jak ty. Jeśli nikt nie spodziewa się fajerwerek, ani nie czeka, żeby je pooglądać to sobie lecą z hukiem i to niemym.Byłam bezpośrednia, miła, chamska, ale najlepszy, chociaż może względnie trudny do pomyślenia od tak, sposób to olać to i całą sprawę, wypić drinka, dwa czy ile tam cię wyzwoli i wyuzda, pozwalając zapomnieć o tym słabym przekonaniu, i po prostu cieszyć się, że masz „go” przy sobie:p Zrób z nim co chcesz, co Ci się żywnie podoba. Nie kręci cię aktualna sytuacja, jego pewnie tez nie. Spytaj czy ma ochotę na loda, a napewno nie odmówi. Widzisz w nim zbyt wczesny wytrysk, czego ma się chłopak po sobie i wszystkim spodziewać, napewno chciałby cie zadowolić, a ty chciałabyś być zadowolona, ale to nie działa w jedna stronę, to jak biegniecie na bieżni, a chęć bycia w innym miejscu. Ale jesteś zajęta jego problemem. Daj mu odetchnąć, zrób coś tylko dla niego, nie jako obowiązek, ale skoro podobają Ci się inne bajery, to na kolana pozostaje, patrząc w oczy koniecznie i karmiąc się tym jak na niego to działa. Podkręć się czymś, cokolwiek, co pozwala się otworzyć i zmieść zły cykl. Dalej, tez się trochę pokarm, przecież to z twojej ręki wychodzi co się dzieje, im bardziej ciebie to podkręci co możesz, to tym bardziej jego. Zerknij sama i zapomnij na chwile, bo Ciebie to tez podbuduje.😇 For fun:3
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Dodam tylko, że co pozostało skoro chłopak smutny jest, to tym bardziej mu trudno przełamać przekonanie. Włącz sobie co lubisz, zobacz znowu, jak można cieszyć się życiem i tą sferą. Łatwiej z tej strony sprawę popchnąć, a przecież tego chcesz. Spełnij siebie, jego, no, bo przecież nie chcesz czekać i o cieszenie się tu chodzi:3 Więcej egoizmu, tzn gdybys nie była z nim, a sama mogłabyś się cieszyć. To lepiej się nie martwić, zrobić co się chce i być panią swojego losu, a przy okazji czyjegoś, bo z tej strony reakcje partnera na dotyk łechtają pięknie ego, czego nawet najlepszy komplement nie przebijechyba:p I z górki ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- To może niech twój partner ci zjedzie na ręcznym, żebyś mogła uprawiać z nim normalny seks, a nie taki jak zwykle kochana, ch##owy ❤️ ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- ZWROT WYŻEJ, ODNOŚNIE TEJ RADY, myślałam, że cytuje ![]() robcia 2021-01-13 19:28:15 Sa prezerwatywy opóźniające wytrysk . Może też najpierw zaspokoic go oralnie ,ręcznie a potem stosunek i nie dojdzie tak szybko ? Wysłane z [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=73630]aplikacji Forum Wizaz[/URL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zmieńcie pozycję na taką, gdzie to ty będziesz aktywna, np. na jeźdźca. Możliwe, że podczas innych pozycji zbyt napina mięśnie miednicy przyśpieszając w ten sposób wytrysk. Oczywiście początkowa minetka z palcówką obowiązkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopak może sie też masturbować przed uprawianiem z nią seksu , wszystko jedno. Nie dlatego to napisalam żeby mial seks bez "wkladu wlasnego" a ona nic . Chodzi o to aby zmniejszyć napięcie seksualne, bo być może jest zbyt napalony żeby wytrzymac dlużej i dlatego te problemy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez robcia Czas edycji: 2021-01-16 o 07:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie udawaj przed nim i nie kłam, że nic się nie dzieje, tylko dlatego, że on jest smutny. Jesteście dorosłymi ludźmi, nie ma się co wstydzić rozmów na takie tematy, a komunikacja to podstawa w związku. W końcu naprawdę pomyśli, że to nie problem dla Ciebie, a Ty będziesz coraz bardziej sfrustrowana.
Przede wszystkim polecałabym facetowi wizytę u seksuologa. Może to wina jego depresji i może trzeba by było zmienić mu leki. Innych powodów może być mnóstwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Seksuolog welcome tooo.. To jest najważniejsze by przekazać, że jest problem. Delikatnie, ale jednak warto powiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A moze po prostu ma problem z przesadną stymulacją i nie potrafi "spowolnić" w dobrym momencie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.