|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem miłosny
chłopak z mojej klasy często sie na mnie patrzy.gada ze mna tylko czasami .
jego kolega nazwał mnie jego dziewczyną(tego co na mnie patrzy).ten co na mnie patrzy jakoś specjalnie temu niemu nie zaprzeczał,choć nic nas nie łaczy(niestety).ten chłopak wlasnie jest nieśmiały nie wiem w końcu czy on sie we mne bujnął czy jak?bo tak mi sie wydaje takie mam wrażenie ale niestety tego nie moge obiektywnie ocenic bo jesetm w nim zakochana po uszy.(mozliwe że to moje urojenia że sie we mnie zakochał)więc prosze o odpowiedź bo to mnie juz męczy chyba z miesiąc a ja wciaz nie wiem...
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem miłosny
Cytat:
![]() Mam prośbę- zaczynaj zdanie od dużej litery, bo strasznie ciężko się czyta Twoje posty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hmm...
![]() Proponuje zagadać do niego,zblizyć się,narazie tak po koleżeńsku.Wkońcu chodzicie do tej samej klasy zawsze można pożyczyć jakąś książkę albo zeszyt i juz będzie pretekst do rozmowy itd.I wtedy poobserwujesz z bliska jego reakcje,jak sie zachowuje w kontakcie z Toba,czy rzeczywiście coś do Ciebie czuje.Masz też napewno koleżanki które wiedzą o Twoich odczuciach,może one obiektywnym okiem ocenią? Pozdrawiam i życzę powodzenia ! ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
eee.. odwilż sie zaczyna? wysyp wątkow miłosnych
![]() ![]() popieram piwonie, niech wie ze istniejesz, zagadaj itp. to pomoze ci obiektywnie ocenic sytuacje. ja tez kiedys myslalam, ze chłopak sie we mnie bujał bo sie na mnie patrzyl a okazalo sie, ze po prostu mu przypominalam jego byla :PP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.