|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wasze opisy na gg - Część II
Ten wątek jest kontynuacją tematu Wasze opisy na gg(klik!)
Proszę o dalsze wpisy tutaj
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Tylko ty w moich snach
Z tobą odeszły anioły Czas mnie zmienił, wiara w miłość mi sie zbrzydła... że starczy czasu i że w końcu ktoś doceni Nie mówmy o marzeniach, to niebezpieczny temat ... Nigdy nie myślałam, że spotkam kogoś takiego jak ty Nigdy nie myślałam, że stracę kogoś takiego jak ty Chciałabym zamrozić serce...tak, aby juz nigdy nic nie czuć.. |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
O jeju, ale się zestresowałam jak zobaczyłam słowa "wątek zamykamy" xD
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu tamten został zamknięty
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie dlatego że był juz zadługi i zbyt nieczytelny
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
bo trudno się go przeglądało, za dużo stron miał, komuś się mogło zacinać ..
po za tym zauważyłam że dzisiaj powstało wiele kontynuacji wątków np. avon, jaka pogoda u ciebie, co pałaszujesz przed komputerem, co dzisiaj kupiłaś, co robisz.. itp
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
.Ogromny ból , sprawia nawet kilka prostych słów.
.Pomilczmy jak , miliony gwiazd na niebie. .Daj szansę Nam . .Jeśli myślisz o mnie czasem , ciepły obraz w sercu masz. .Jeśli bronisz się przed sobą, a tak naprawdę jednak chcesz. .Jeśli przyśnię się tej nocy [..] czy tej nocy nam wystarczy?. .Moja samotność zaczyna się już krok od Ciebie. .Pociąg trzaska złudzeniami.Czas na zmiany. .Życie , którego początku nie pamiętamy i końca nie znamy. .Zawsze lepsze coś niż nic. .Prawdziwa miłość , nie boi się niczego. .Nie taka kobieta straszna jak się umaluje. .Żeby być kimś .. trzeba to sobie wypracować.
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
-Gromadźmy zapasy myśli na wypadek paniki
-I kaftan bezpieczeństwa powinien być na miarę szaleństwa -Z każdej sytuacji jest kilka wyjść:każde na innym poziomie -Dwa kieliszki wystarczą.Najpierw jeden,potem kilkanaście drugich -Nie bój się cieni.One świadczą o tym,że gdzieś znajduje się światło -Czasem dzwony kołyszą dzwonnikiem -Idę wolno,ale nie cofam się nigdy -Sezamie otwórz się-ja chcę wyjść! -Za każdym rogiem czyha kilka nowych kierunków -I niepotrzebni są potrzebni -Znasz hasło do swojego wnętrza? -Kogut opiewa nawet ten ranek,w którym idzie na rosół
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
coś ze shreka 3...
"Zabrakadobrowali mnie w jakiegoś drugorzędnego whiskazożercę!" ![]() dziedziczyć to ty se możesz własne geny cieciu jeden! "stary,zainwestuj w majtki, bo ci widaać!" "Właśnie odszedł człowiek, który był... żabą." Na Tronie To Ty conajwyzej sobie mozesz kupe zrobic.. ![]() No tak, drapaj, mała, drap! Gdzie jest Shrek?Sory, ale nie znam gościa. Powiedzmy, że w pewnym sensie możnaby powiedzieć, że byłoby nieprawdą, gdybym zaprzeczał, że... ..wiem lub nie wiem, gdzie teraz prawdopodonie jest, chyba że byłby nie tam, gdzie go nie ma.. Czuję się nagi i marny! Joł ziomal, powaga, to nie żadna ściema, nie kaszana, ja naprawdę tak nawijam, nie jestem taki stary, o nie! No spójrz mi w twarz... Naprzód, zacni druhowie! Zrobimy im takie zielono, że! a ja zawsze chciałem grać na flecie.. (bezgłowy rycerz) Ja to jak byłem w szkole to marzyłem o akcji "Zero tolerancji... Za niebo, nie mam pojęcia o kim mówisz! Może kamieni w sosie własnym?... z moich nerek
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny super
Lemonka - opisy świetne
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
witam wszystkie w nowym watku
widze ze kontynuacja avonu tez powstała to dobrze, bo za duzo tych stron. widze ze kontrola na wizazu i admini dzialaja ![]() moj dzisiejszy to ona płacze deszczem./ Timbaland.! <33 |
|
|
|
#13 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i coś ode mnie, na poprawe humoru ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
||
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.- Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zaponiały jak latać.
The piano keys are black and white, but they sound like a million colours in your mind -Czarne i białe są klawisze pianina, lecz brzmią one milionami kolorów w twojej głowie. Trzeba śmiać się nie czekając na szczęście, bo gotowiśmy umrzeć nie uśmiechnąwszy się ani razu. Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Hej Wszystkim
![]() Ma ktoś może jakieś ciekawe opisy dotyczące tego,że potrzebuje chwili zastanowienia, spokoju, wyciszenia, poukladania myśli, troszke samotności ? Mała sprzeczka z TŻ i nie mam ochoty na spotkania i rozmowy A nie chce go urazić ani zasmucić Pozdrawiam
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po chwili pomyślałam, że jest już druga część ![]() ![]() no to obowiązkowo, wpisuję się w nowym wątku ![]() z listy: "Gdybyś nie był jaki jesteś,zechciał tak jak nie chcesz.." "Zawsze przedtem ściąga z szyi łańcuszek" ![]() .czy chcesz czy nie masz mnie ;*od siebie: lubie jak facet dobrze sie ubiera, to tak jaby gówno czekoladą oblac ![]() "nieźle pier***nięte życie codzienne" "czy to tak było czy nie było tylko się śniło?" Musisz być zmęczony, bo cały czasz biegałeś w moich myślach. "tylko pstryk i już nie ma mnie" "szukam czegoś przez cały czas co zatrzyma mnie" "wiem zapomniałam Ci powiedzieć, że... lepiej daj mi następną szansę"
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
MóWiąĆ ŚCiŚLe Nie MoGę SiĘ DoCzeKaĆ TaK BęDzie Za***iŚCie
Zmienił mnie czas, zmieniły mnie łzy...
|
#18 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) Drugi fajnyyy _ *Forgive me for the things, that I never said to you... (wybacz mi za te rzeczy, których nigdy Ci nie powiedziałam) |
||
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
"..w mym sercu wypalone twe imie... nie moge zapomniec.." Chcę Znów Uwierzyć, Że Warto Walczyć O Jutro..Że Warto Jeszcze Żyć.. MusiszNauczyćSięZatrzymyw aćŁzy W PołowieTwarzyTakByNieDotk nęłyUśmiechu.. Wystarczy jedno słowo, aby szczęśliwą być ..........usłysze je?? Od teraz mam przynajmniej jeden cel- zapomnieć Cię...;( to KONIEC,a CHCĘ jeszcze POKOCHAJ jeszcze RAZ,ostatnią SZANSE daj..
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Umieram bo wiem że ty nie rozumiesz że ja...
Walcz...po to żyjesz Lost in the darkness (zagubiona w ciemności)
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
No i fajnie, mamy opisów część drugą
trzeba ją rozkręcić ![]() We'll be half way to anywhere where love is more than just your name. // Będziemy w połowie drogi do nikąd gdzie miłość jest czymś więcej niż po prostu twoim imieniem Don't look back you're safe now, unlock your heart. // Nie oglądaj się do tyłu, jesteś teraz bezpieczny, otwórz swoje serce I've woken now to find myself in the shadows of all I have created. // Obudziłam się by odnaleźć samą siebie pośród cieni wszystkiego co stworzyłam I'm longing to be lost in you, won't you take me away? // Pragnę być zagubiona w tobie, nie zabierzesz mnie? |
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
cos ode mnie
![]() * No teraz to zdębiałem! <-- ze Shreka... slowa drzewa ![]() * Ratunku! Goni mnie starszy pan i udaje, że jest w moim wieku! <-- znow ze Shreka ![]() * Dziś pozwoliłam slońcu, aby wstało wcześniej niż ja... * Wyszła o świcie... wracając nigdy... Moja nadzieja... * Przebacz mi Boże... bo grzeszę codziennością ![]() * (= A ja ufam magii i nikt nie odbierze mi tej wiary =) * Łzą namaluję Twój portret na szybie... bym mogła co dzień widzieć Twe oczy na tle drzew obecny: * Zimną posadzką szpitalnego holu... ze łzami i bez włosów... prosto do nieba
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
podczytywalam tamte w ątek i teraz ten i musze powiedziec jedno
Rebelious - twoje opisy sa sliczne ![]() skad ty je bierzesz ? a wgl to podoba mi sie tez twoj nick w jakim jest języku ? i czy cos oznacza ? :P:P ile pytan :P a tak pozatym inne opisy tez są cudowne ; )
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
'Cause I like you just the way you are... bo lubie cie takim jakim jestes (nie wiem czy dobrze zinterpretowalam
)And all she wants is to dance that's why you'll find her on the floor wszystko czego ona chce jest taniec dlatego znajdziesz ja na (dosłownie ) podłodze hehe parkiecie chyba But you don't have a chance unless you move the way that she likes ale nie masz szansy dopoki nie poruszasz sie ( ) tak jak ona lubi
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
* serce nadal samotne... chociaż tyle miłości w sobie ma...
* Sama, niekochana, niczyja ... * czasem jest pełno ludzi po to aby głębsza była samotność... *..spacerując na krawędzi samotności... powoli ucze sie Kochać * ...na horyzoncie uczuć już nikt na mnie nie czeka... * By ktoś mnie tak mocno przytulił, schował mnie całą swoich ramionach.. * Wolna lecz samotna. Jak ptak bez skrzydeł nieszczęśliwa. * Szukam kogoś, kogoś na stałe, kogoś na śmiech i żal (…) kto w tym odświętnym tłumie jest… tak samo… sam. *Chcę być z kimś kto dojrzał by mnie mieć...Kto rozumie ten mój świat... * Nie ma nikogo...nikogo kto byłyby tylko mój * Trudno znaleźć księcia z bajki, a mężczyznę swojego życia jeszcze trudniej * co ze mnie za królewna?? Gdy nie mam Królewicza... * życie to nie bajka... to i księcia wciąż brak! *a może chcesz by ta Księżniczka była tylko twoją księżniczką?? * Królewna może mieć wszytko czego zapragnie więc Ciebie też;P*czy oprzesz się tak słodkiej i niewinnej Księżniczce jak ja?? * lepiej być królową przez jedną noc niż nikim przez całe życie * Zyła sobie kiedyś Księżniczka poznała Księcia i tak zaczeła sie jej klęska... * W życiu to jest tak: księżniczka całuje księcia a ten się zmienia w żabę... * Zawróciłaby w głowie nawet ołowianym zołnierzykom;D no cóż.. księżniczki mogą wszystko ![]() * jak się kiedyś w*****ę, to pójdę do zakonu... tylko, że męskiego:P |
|
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
Ciesze sie ze watek nadal dziala
![]() Zawsze chetnie tu zagladalam Oto jeden opis, ktory ostatnio rzucil mi sie w oczy: "Zanim mnie poznasz, pomylisz się tysiąckroć..." |
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
świetne wasze opisy wszyściutkie
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
#30 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rewelacja!!Cytat:
Wszystkie naraz bym ustawiła!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

widze ze kontynuacja avonu tez powstała to dobrze, bo za duzo tych stron. widze ze kontrola na wizazu i admini dzialaja 
A nie chce go urazić ani zasmucić