| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-07-29, 16:05 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | Studia w Anglii

Witam. Mam pytanie do osób, które studiują lub studiowały w Anglii. Konkretnie interesuje mnie jakie są wymagania, aby się tam dostać i jak to się ma finansowo?    
				__________________ Party in the moonlight, dance for the sunrise.  Dancing in the moonlight, waiting for the sunrise.   | 
|     |   | 
|  2008-07-29, 21:11 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Dot.: Studia w Anglii

moja kuzynka studiuje w  Anglii ale nie wiem wiele, nie mam z nią zbytnio kontaktu. Wiem tylko, że chodziła to liceum o wysokim poziomie(internatu) i uczyłam się najlepiej z wszystkich i potem wyjechała studiować a do Anglii i nawet wypowiadałam się co do tego w TVP Polonia jak tam przyjechali do Londynu, bo ona tam na najlepszym Uniwersytecie studiuje prawo    
				__________________  jeśli spodziewasz się zbyt wiele,  to nic nie jest w stanie Cię zadowolić, kiedy niczego nie oczekujesz – wszystko może Cię uszczęśliwić. ♥♥♥ | 
|     |   | 
|  2008-07-29, 22:06 | #3 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Studia w Anglii

To juz mamy 2 watki na ten temat http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=162230 przegladarka nie gryzie 
				__________________ Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Emigrantki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.