|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Szampony i odżywki do włosów brązowych...
cześć wszystkim brązowowłosym
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szampony i odżywki do włosów brązowych...
pare takich produktow zrecenzowalam
mialam YR chyba z 2 opakowania, cos podobnego wyszlo z Avonu..w obu przypadkach bez senymentow wlosy byly ok - miekkie i blyszczacew ale czy to im cos dalo wiecej? nie sadze a henny timoteja nie znosze - fuuuuuuuj jesli chodzi o wielowymiarowosc to tylko brilliant brunette - fantastycznie podzialala na moje wlosy - czesc pasm mi doslawnie zjasniala jak po balejazu i tu najbardzije zauwazylam dzialanie tej serii - niby dla brunetek a z wlosow wydobyl rowniez b. jasne tony ( dodam na marginesie ze nie za sprawa slonca bo go nie znosze i unikam jak tylko sie da) jedna recenzentka podala ze mozna dostac niektore produkty tej firmy w polsce ale gdzie je widziala to nie mam pojecia , ja od roku zameczam kogo sie tylko da o ta marke i nic - pozostaja tylko znajomi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ostatnio widzialam szampon i odzywke do wlosow brazowych z gliss kura..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Świetna seria do włosów brązowych jest z Avou.Szampon,odżywka,seru m i maseczka i są w przyzwoitych cenach.
Dobry szampon z kasztanem jest tez w Orifamie. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
leeloo naprawdę włosy rozjaśniły się znacząco po tym kosmetyku?myślałam że takich cudów nie ma.Szkoda tylko,że nie można go dostać w Polsce...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
hah eevaaa ja napisalam nawet dzis do Friedy z zapytaniem czy bedzie je mozna w polsce dostac . dzis zglosilam jescze odzywke z tej serii bo wlasnie testuje nowa.. powiem tak ta od jasniejszych odcieni wlosow ktora teraz mam nadaje reflexy bursztynowe, kasztanowe.. generalnie w kierunku czerwieni i bardziej ozywia,poglebia - na moich przynjamniej taka jest reakcja
a ta dla ciemniejszych daje efekt bardziej stonowany, chlodny, orzechowy z tymze czesc pasm sie rozjania wyraznie - taki slomiany blond i ogolnie zloty poblask sie pojawiaja.. efekt bardzo mi sie podoba i na kreconych super jest, lepiej niz balejaz- ktory mi sie kojarzy jakos wulgarnie troche to zblizone jest do tej modelki tutaj.. http://www.johnfrieda.com/Index.asp (trzeba najechac na napis brunnette) aczkolwiek ja mialam wyraznjsze te pasma, tak mi sie wydaje - zwlaszcza jesli sie uzywa dluzej hmm.. moze zamieszcze fotki za jakis czas ![]() Edytowane przez leeloo Czas edycji: 2005-10-13 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja używałam szamponu Timotei do wlosów brązowych, nie polecam, mi strasznie zniszczył włosy, stały się matowe bez połysku, bez zycia.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
joanna chyba tez wypuściła cos do włosów brazowych -szampon w saszetce jeśli się nie mylę, za ok 1,6 zł.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a propos Avonu, czy ktoś już wypróbował tą serię dla brunetek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Polecam serie gliss kur "satynowy braz". Mialam szampon i odzywke (jest jeszcze maseczka) a wloski po nich byly naprawde ladne. Lsniace, miekkie i pieknie pachnace przez caly dzien.
Z Timotei uzywalam odzywki i tez bylam zadowolona. Nie tak bardzo jak z Gliss kura ale kupilam ja kilka razy. Teraz zastanawiam sie nad szamponem Yves rocher do brazowych wlosow. Uzywala ktoras z Was? Jak wrazenia? Chodzi mi o to czy nadaje tylko polysk i refleksy czy ma te dzialanie koloryzujace...tego bym nie chciala dlatego troche obawiam sie kupic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
chyba tez się jednak skuszę na ten Gliss Kur
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
widziałma że Pantene wypusciło serie do włosów brązowych
![]() jest też do blond i odcieni czerwieni ![]() moze to bedzie dobre rozwiązanie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.