|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
mAkIjAz pArLaMeNtNy..:-)
Czesc dziewczyny!:P
mam dla was pytanie czy robila juz ktoras z was pakijaz parlamenty?.Chcialabym sie dowiedziec,czy jest to dobry pomysl i czy warto go sobie zrobic. Z gory dziekuje za odpowiedz pa pa ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: mAkIjAz pArLaMeNtNy..:-)
a co to jest?? nie pomyliłaś czasem z permanentnym?? pzdr
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hihih na pewno permanentny
![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
osobiście nie polecam żadnej ze swoich klientek - ale to zależy już tak naprawdę od Ciebie - uważam, że jeśli już, powinien to zrobić wysokiej klasy fachowiec, najlepiej po gruntownej ocenie kolorystycznej, żeby nie wyrządzić za dużo szkód;
w końcu co najmniej kilkanaście miesięcy będziesz potem wyglądać tak samo... i właśnie - nie lepiej dobrze opanować samomakijażu? zawsze lepiej chyba od czasu do czasu pomalować się inaczej? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tu we Wloszech bardzo duzo kobiet robi sobie makijaz permanentny. Nawet w centrum, w ktorym pracuje raz na miesiac przychodzi dziewczyna, ktora go wykonywuje.
Ale ja, jako zdeklarowana makijazystka i wielbicielka wszelkich form makijazu "naturalnego-normalnego" jestem ZDECYDOWANIE PRZECIW. Nie moge zrozumiec, jak mozna chciec NA STALE miec na przyklad kontur ust (taka kreska jest dla mnie troche "wulgarna"), albo eyeliner na stale?... A jak sie znudzi to co? Demakijaz nic nie pomoze... ![]() Jedyne co mi sie podoba w makijazu permamentnym to mozliwosc rysunku brwi u pan, ktore brwi wydepilowaly i juz im nie chca urosnac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Re: mAkIjAz permanentny..:-)
aha dziekuje za rade no ale z tymi brwiami to mnie ciekawi hm..... a to nie kazda kosmetyczka,lub wizazystka moze zrobic? tez tak mysle ze jednak co naturalne to naturalne dziekuje slicznie za odpowiedz i sorka ze pomylilam pisownie.cmoki dla was pa pa
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.