|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kształt twarzy a fryzura - proszę o pomoc
Dziewczyny pomóżcie! Nie potrafię określić swojego kształtu twarzy i nigdy nie umiem dobrać do niej fryzury. Jutro idę do fryzjera, bo chcę w końcu zmienić wizerunek, dlatego zwracam się do Was o pomoc - pomóżcie mi określić kształt twarzy i podpowiedzcie jakie fryzury do niego pasują. Chciałabym też dodać, że mam 20 lat, a wyglądam na 16/17 i nie ukrywam, że lekko chciałabym się "postarzyć" fryzurą, by wyglądać na swój wiek. Mam obecnie włosy długości prawie do pasa i myślę by ściąć je tak do końca biustu - czy to mnie wtedy jeszcze bardziej odmłodzi czy wręcz przeciwnie?
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-05-20 o 19:51 Powód: zdięcie na prośbę autorki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kształt twarzy a fryzura - proszę o pomoc
najlepiej idź do dobrego fryzjera stylisty, który Ci fachowo doradzi. Nawet jak zapłacisz sporo to później będziesz już wiedzieć co i jak i inny fryzjer będzie mial tylko spopiowac to samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dokładnie, najlepiej Ci fryzjer doradzi ale pewne rozeznanie musisz mieć. Czy chcesz krótkie włosy, czy długie, grzywkę czy bez itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Rozumiem, że wszystkie włosy są równej długości?
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Mogłabyś wstawić zdjęcie w rozpuszczonych włosach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.