|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Stomatolog a gaz rozweselajacy
Na dniach wybieram sie ze swoja coreczka do dentysty.Bedziemy az jechac okolo 100 km. od miejsca naszego zamieszkania,poniewaz tam jest wlasnie klinika stomatologiczna,rowniez dla dzieci,gdzie mozna dziecko znieczulic gazem rozweselajacym.Pomimo iz wiem,ze jest to calkowicie bezpieczne,mam jednak obawy,wkoncu dziecko mi troche ze tak powiem odleci
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stomatolog a gaz rozweselajacy
nie korzystalam ale chetnie bym to zrobila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() chyba ,że któraś z was wie ,gdzie na terenie śląska stosuje sie gaz rozweselający? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moje dzieciatko mialo 3 zeby "kanalowo"leczone w wieku 2,5 lat kanalowo daje w cudzyslowiu bo mleczaki troszke roznia sie od stalych
![]() za kazdym razem mial klasyczne znieczulenie takim niby dlugopisem,wczesniej bylo smarowane dziaselko taka galaretka smakowa znieczulajaca-do wyboru kilka smakow.W efekcie wszystkie zebiszcza poleczone a lez nie bylo za wiele: pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
marsi11 ale ci zazdroszcze ,u mojej pociechy ani jeden ząbek nie wyleczony a łez u dentysty polało sie wiele,oj wiele
![]() w styczniu mamy kolejną wizyte...synek mówi,że tym razem nie ucieknie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
z jakiego miasta jestes?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podpinam się troszkę pod wątek Anety??? (mam nadzieję, że mnie nie zabije
![]() Odkryłam u mojego maluszka (2,5 roku) czarną plamkę na górnej 5 i wpadłam w panikę. Pewnie to próchnica, bo nie idzie tego wyczyścić szczoteczką. Może wiecie gdzie w Gorzowie lub okolicy przyjmuje dentysta dziecięcy? Jeśli tak to pomóżcie, ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no to rzeczywiscie pierwszy dentysta jest najwazniejszy,bo pierwszy u nas nie zauwazyl prochnicy-powiedzial ze to przebarwienia od herbatki co bylo bzdura bo syn byl karmiony piersia i nie przyjmowal innych plynow niz moje mleko
poszukaj na edziecko na regionalnych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.