|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Revlon Colorstay - czy widać go???
wiem że wiele razy pojawiał się temat tego podkłądu ale proszę powiedzcie mi - czy ten podkłąd widać bardzo na twarzy??? do jakiego innego możecie porównać jego "widoczność"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Revlon Colorstay - czy widać go???
Nie wiem czy go widać bo mialam tylko próbeczkę ale mogę ci powiedziec z doświadczenia (bo używam podkładów juz dłuuuuugo i przetestowałam bardzo różne) że to czy podkład widać czy nie zależy przede wszystkim od stanu skóry (bo jak jest sucha np. to widać podkład Ja tak mam niekiedy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
przez pierwsze kilka dni bylo go widac bo ni umialam odpowiednio nakladac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
skąd maiłaś próbke Colorstay zwykłego? a jak bierzesz małe pojemniczki to bez problemu Ci dają troszkę podkładu???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam go w tej chwili na twarzy (nowa wersja) i nie widać.Buziuchna wygląda ślicznie,jest ładnie wygładzona.
Dużo zależy od rodzaju i stanu skóry.Myslę że ten fluid jest skierowany głównie do posiadaczek tłustej i mieszanej cery(z tendencją do przetłuszczania).Skórze suchej może się dobrze nie przysłużyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja mam ten podkładzik (nowa wersja) i na mojej twarzy go nie widać... cere mam normalną, bo na pewno nie suchą czy tłustą
![]() jak dla mnie ten podkładzik jest bardzo dobry czasami go mieszam z Revlon, Skinlights Face Illuminator Lotion, gdy chce żeby buźka była tj rozświetlona ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=522
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kupiłam ostatnio wlasnie ten podkladzik ale wersje z pompka pod tak mi pani w sklepie doradzila i jestem bardzo zadowolona!trzyma sie bardzo dobrze ale nie tworzy maski!dla mnie cudenko.
![]() |
#8 |
BAN stały
|
a ja w sobote zakupilam colorstaya w słoiczku i jestem baardzo zadowolona. w galerii cantrum byla promocja 20% na wszystko i kupilam ten podkladzik za 42zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mam taki zwyczaj że zawsze jak chce kupic podkład to biorę najpierw próbke bo nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto jakby się u mnie podkład nie sprawdził Pojemniczki mam z Sephory ale akurat próbkę Colorstay dostałam w Douglasie bo w Sephorze nie ma Revlonu Panie w Douglasie bez problemów dają testerki tylko mówią ze trzeba przyjsc ze swoim pojemniczkiem bo oni nie mają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tak, próbki to najlepsze wyjście. Uniknęłam dzięki nim zakupu już wielu nietrafionych zakupów. Chociażby dzisiaj- pod wpływem recenzji napaliłam się na Unifiance korygujący. Dla mnie okazał się nieodpowiedni- jakbym wyrzuciła 74 zł, to bym się wściekła.
W Galerii Centrum też ostatnio dają próbki. Tylko koniecznie trzeba mieć własny pojemniczek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Popieram wcześniejsze głosy - próbkę zawsze nalezy wziąć - no i niestety, moim zdaniem podklady te cięższe, zastygające typu non transfer zawsze będą nieco widoczne na twarzy... Do nie do unikniecia, nawet przy najlepszych i najdroższych. No ale coś za coś - te lekkie jak piórko nie kryją i tylko nieznacznie wyrównują koloryt skóry.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.