|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dobry chirurg-ortopeda-Kraków
Wiem,że to nie to forum(powinnam napisac na medycznym,ale nie znalazłam odpowiedniego wątku),ale i tak zapytam.
Czy znacie w Krakowie jakiegoś dobrego lekarza,najlepiej chirurga-ortopedę,który zajmuje się mikrochirurgią dłoni? Muszę mieć jak najszybciej zrobioną operację palca wskazującego(mam zerwane więzadła,zwapnienia,uszko dzone nerwy itp. ![]() Nie mogę znaleźć nikogo dobrego. Zalezy mi na szybkim terminie. Jeśli znacie kogoś takiego,to piszcie. Zalezy mi,aby to był ktoś sprawdzony,tzn. że np. albo Wy,albo ktoś z Waszych znajomych czy rodziny był u danego lekarza. Proszę o pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry chirurg-ortopeda-Kraków
Mariusz Bonczar - numer jeden w zakresie chirurgii ręki w Polsce i jeden z najlepszych w Europie. Namiary musisz znaleźć w internecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dzięki za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety mogę polecić tylko pana, który zajmuje się nogami, także nie pomogę. Ale trzymaj się dzielnie i życzę udanej operacji!
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Szpital Narutowicza i/lub szpital wojskowy na Wroclawskiej ma dobrych chirurgów - ale nie wiem czy dokladnie ta specjalizacja tam bedzie. Nie mniej jednak jak tam zadasz pytanie, to powinni udzielic info gdzie i do kogo nalezy sie udac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Byłam równiez w Prokocimiu(powiedzieli mi wprost,że jestem za stara na ich oddział ![]() Wszędzie nic ![]() Teraz w takim razie pójdę do wojskowego. Dzięki za info ![]() ola_gie dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytaj w wojskowym - ma dobra opinie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
Niby mieli rację,ale lekarze w Prokocimiu powiedzieli,że mam już szkielet dorosłego człowieka i automatycznie kieruje mnie to na oddział dla dorosłych-nieważne,że 18 lat kończę w przyszłym roku.... I w tej sytuacji byłam zmuszona szukac gdzie indziej. Tym bardziej,że operacja powinna być zrobiona jak najszybciej-przez całą I klasę liceum(teraz zdałam do II) w ogóle nie pisałam. Zeszyty okazały się być zbędne... Pytałam również w Scan-Medzie-ale tam najbliższy termin operacji proponują na przełomie wiosna/lato 2011 r. A ja nie mogę tyle czekać... ![]() Przejdę sie do tego wojskowego,może tam mi pomogą-bo ja już po prostu nie mam siły szukać ![]() A ta kontuzja ciągnie się już od marca 2008 r. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam
Podbijamy pytanie, potrzebuję dobrego mikrochirurga ręki w Krakowie, Pan dr Bonczar jest najsłynniejszy, ale nie przyjmuje nigdzie na NFZ tylko prywatnie, nie stać mnie na operacje za 7-10 tys. A do uratowania ręka i palec wskazujący.... Adzia15 znalazłaś lekarza?
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Pan Jacek Lizoń to jest dla mnie numer jeden z Chirurgów w Krakowie. Jeżeli ktoś by chciał a polecam to tutaj zamieszczam więcej informacji:/link/
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2015-06-25 o 13:58 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o ortopedów to ja polecam dra Rafała Więcka. Jest bardzo skuteczny i nie przesadza z zaleceniami (więc np. nie zaleca niepotrzebnych operacji). Jestem zadowolona z leczenia, bardzo szybko się dostałam do niego i szybko trafiłam na rehabilitację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
polecam ze swojej strony różwnież p. doktora Rafała więcka, udało mi się dzięki niemu pozbyć kłópotów z kolanem, poza tym to bardzo miły i konkretny lekarz, warto się wybrać na wizytę w przypadku ortopedycznych problemów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja mogę polecić doktora Jana Paradowskiego. Przyjmuje on w klinice Sport-med. Uratował moją stopę od haluksa i jestem mu niezmiernie wdzięczna za normalny wygląd stóp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.