|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
![]() Jak pozbyæ siê tego ¿alu?
Przez ca³y okres liceum podkochiwa³am siê w nauczycielu, marzy³am sobie o nim, ka¿da lekcja z nim by³a dla mnie czym¶ emocjonuj±cym i wyczekiwanym. Na wakacje je¼dzi³am do miasteczka z nadziej±, ¿e go ujrzê przypadkowo. Mia³am ¶wiadomo¶æ, ¿e jeszcze do szko³y wrócê...
A teraz? 2 dni do zakoñczenia roku. Zaczynam ju¿ czuæ strach, odcinam siê na si³ê od fantazji o nim(zmuszam siê do tego aby przestaæ marzyæ), bo wiem, ¿e to siê skoñczy. ¯e nigdy go nie zobaczê. Tylko "dzieñ dobry" ewentualnie jak go spotkam przypadkowo na ulicy. A¿ w koñcu utnie siê nawet to mówienie, bo mnie zapomni. Zero dyskusji, zero lekcji, nic... Nie bêdzie ¶miesznych momentów... Czujê ogromny ¿al, pustkê, co¶ straconego. Mrowi mnie w nogach, ¿e to koniec. Obawiam siê te¿, ¿e wykasuje mnie ze znajomych na fb i wiêkszo¶æ klasy te¿. Co¶ czuje, ¿e przep³acze du¿o godzin. A matura za pasem. ![]() To mnie strasznie przera¿a, ¿e jego wizja zostanie mi na d³ugo w umy¶le i nigdy ju¿ go nie zobaczê. A ta wizja zostanie... Bojê siê, ¿e zechce go zobaczyæ a nie bêdê mia³a mo¿liwo¶ci i sposobu. Edytowane przez Safe_and_sound Czas edycji: 2016-04-27 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 058
|
Dot.: Jak pozbyæ siê tego ¿alu?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
przestañ pielêgnowaæ swoje uczucie do niego to szybciej ci przejdzie.
![]() |
#4 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 208
|
no wlasnie, z twojej wypowiedzi wynika,ze bardziej jestes zakochana w swoich fantazjach - i najpewniej idealizujesz go,
a on jest mlodszy/starszy/zonaty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sissy that walk
Wiadomo¶ci: 10 668
|
Dwa miesi±ce bez widywania go codziennie, i przejdzie. Serio.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mOLDerator
Wiadomo¶ci: 10 392
|
Po co sama siebie nakrêcasz, skoro wiesz, ¿e to i tak nie ma po pierwsze ¿adnej przesz³o¶ci, a po drugie- faktycznie za jaki¶ czas bêdziesz siê z tego ¶mia³a.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 483
|
Jeszcze bez fantazjowania i bez sprawdzania na facebooku. I obawiam sie, ze potrwa to dluzej niz dwa miesiace. Chyba ze spodoba Ci sie jakis chlopak w miedzyczasie.
Nie wierze, ze zakochalas sie bez fantazjowania. Zakochanie trzeba na czyms zbudowac. Albo na rzeczywistym spotykaniu sie (prywatnie, nie w szkole) albo na fantazjach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
![]() a upartego móg³by byæ twoim dziadkiem!
![]() |
#10 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 208
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.