|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bardzo Pilne!!!! Fryzjer Wojciech Zieliński
Czy ktoś był może w tym salonie? Mieści sie w Warszawie, na ul. Mokotowskiej. Czeszą się u niego ponoc gwiazdy. Mnie to akurat zwisa, bo wolę mój salon Franck Provost na krasińskiego, tylko że mam jutro ważną rozmowę o pracę i blisko z miejsca gdzie aktualnie pracuję, więc byłoby po drodze. Czy wiecie jaka jest jakośc usług? Dobrze obcinają? Jak sie cenią?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Bardzo Pilne!!!! Fryzjer Wojciech Zieliński
czy ten Wojtek jest blondynem? raczej młodym?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
nie wiem http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon7.gif. To jest salon, ochrzczony nazwiskiem Wojciech Zeiliński. Dużo tam sie kręci fryzjerów. Byłaś tam może? Mogłabyś mi kogos polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znam.. znałam fryzjera, który dokładnie tak się nazywa. ale nie sądzę, aby otworzył swój salon.. ciął w Davidzie.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hmm...Nie wiem jak sie cenia, ale wiem ze ten Wojciech Zielinski cial uczestnikow Idola wiec pewnie sie ceni http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon9.gif
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
nie zielinski ciął ludzi z idola tylko czajka!! pozdrawiam
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wojtek Zielinski , to napewno nie ten z Idola, ani nie ten z Davida!!
to swietny fryzjer!!! mialam okazje z nim popracowac na szkoloeniach z Matrixem, naprawde ladnie scina wlosy!a do tego to fajny , szarmancki dowcipny facet, ze dodam bardzo pzrystojny!!! wiec ma powodzenie u kobiet ! mysle zenie jest taki drogi! raczej ma ceny przystepne! ale warto dac mu sie obciac! dobiera fajne fryzki!
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Martiq
![]() > nie zielinski ciął ludzi z idola tylko czajka!! pozdrawiam Tam Martiq masz racje, cos mi sie pomylilo, tylko czy trzeba od razu krzyczec? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Ja też słyszałam pochlebne opinie o Zielińskim, aczkolwiek sama u niego nie byłam. Wiem,że pracował w hotelu Grand i strzyże m.in. Ewę Bem. Może teraz się przeniósł na Mokotowską.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon40.gif pzrypomnialam sobie! kidys tu podawalam tel do Wojtka, poszukaj w archiwum ..chyba pod hasłem fryzjer w Warszawie, w tamte wakacje, sorki ale mi gzdies zniknal ten telefon pzry zmnianie komorki, a z nim moze sie zobacze jak sie zaczna imprezy fryzjerskie, (pierwsza w pazdzerniku)
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon40.gif pzrypomnialam sobie! kidys tu podawalam tel do Wojtka, poszukaj w archiwum ..chyba pod hasłem fryzjer w Warszawie, w tamte wakacje, sorki ale mi gzdies zniknal ten telefon pzry zmnianie komorki, a z nim moze sie zobacze jak sie zaczna imprezy fryzjerskie, (pierwsza w pazdzerniku)
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Grażyna napisał(a):
> Wojtek Zielinski , to napewno nie ten z Idola, ani nie ten z Davida!! > to swietny fryzjer!!! Grażynko, ale to sugeruje, że ten z Davida to ZŁY fryzjer. a to naprawdę dobry fachowiec... cudnie tnie włosy na krótko.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
sarenko ! wybacz ja nigdy nie wypowiadam sie o tych ktorych nie znam, ten Wojtek Zielinski, ktorego prace widzialam , ktory jest znany z pokazow i ktory jest znany w Warszawie ale nie tylko, bo rowniez w swiecie fryzjerow, to ten o ktorym pisze, i tyle,(a moglabym nie pisac bo niejako to konkurencja, ale ja daleka jestem od tego by komus zazdroscic sukcesow!a on ma je na swoim koncie i to wiele! )
nigdy nie wypowiadam sie o nikim ze jest ZŁY! CHYBA ZE CZYNI ZLO! ![]() a pozatym chodzilo w tamtym poscie o to ze ktos pytal o Wojciecha Zielinskiego, nie sadzilam ze ten drugi pan , ktory sie tak samo nazywa , moze byc juz tak znany i miec tyle sukcesow, ale porsze nie chce zeby to zabrzmialo jakos tak ,ze ujmuje panu Wojtkowi nr 2, lecz nigdy wczesniej o nim nie slyszalam , a uczestnicze w kazdej wazniejszej imprezie fryzjerskiej , aczkolwiek mysle ze skoro tez juz w stolicy o nim slychac , to wszystko przed nim, i tego mu zycze z calego serca!!! pozatym zasugerowalam sie tym ze Natasha napisala ze salon chyba nazywa sie Wojciech Zielinski, wiec pomyslalm ze o tego fryzjera chodzi...
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Grażynko. Napisałam, że 'to' sugeruje, iż ten z Davida jest zły - a nie, że Ty sugerujesz http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon12.gif. JLD nie jest dobrym zakładem fryzjerskim - nie jedna z nas się tam zawiodła.. Dlatego sprostowałam to niefortunne zderzenie tez "Wojtek z Davida" i "ten drugi Wojtek, który jest dobrym fryzjerem" , aby ktoś nie pomyslał, że to nie przypadek http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon12.gif, bo nie znam osoby, która byłaby niezadowolona z cięcia tego "mojego" Wojtka.
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bardzo Pilne!!!! Fryzjer Wojciech Zieliński
Wojtek Zieliński?
Może zobaczcie tutaj: http://www.zielinscy.pl |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Co to ma być? Reklama?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
podbijam wątek
![]() czy to wciąż jest dobry salon fryzjerski? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Poszłabym do tego Wojtka
![]() Tu jest jego strona: http://www.wojtekzielinski.pl/
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Bardzo Pilne!!!! Fryzjer Wojciech Zieliński
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Obecnie salon mieści się na Pięknej 7/9. Pan Wojciech, to fatalny fryzjer, który myśli że znalazł wspaniałą technikę jakby się tu "nie narobić a zarobić". Całkowity bark profesjonalizmu i minimalizm w tym co robi. Nigdy nie trafiło mi się takie strzyżenie u stylisty z nazwiskiem. Nie polecam szkoda włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
chodzę do niego już od 10 lat i nikt nie strzyże tak dobrze jak on. I przede wszystkim nie wydziwia nad jednym włosem pół godziny oglądając go pod światło, z której strony by go uciąć - tylko konkretnie działa, i widać że od razu wie co ma robić, żeby włosy się układały dobrze nie tylko po wyjściu z salonu, ale przez cały czas.
![]() Edytowane przez moniq_c Czas edycji: 2016-02-03 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja również muszę pochwalić pana Wojtka. Chodzę do niego od wielu lat z różną długością włosów (od długich po bardzo krótkie). Zawsze jestem zadowolona. Moje włosy bardzo szybko rosną, co przy krótkich fryzurach u innych fryzjerów skutkowało tym, że po 3-4 tygodniach musiałam iść na następne strzyżenie. Pan Wojtek tak obcina, że i po 6 tygodniach b. krótka fryzura super się układa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.