|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
bezinteresownosc facetów
hej dziewczyny!
tak sobie mysle czy w waszych zwiazkach faceci sa bezinteresowni.czy np kupuja wam prezent bez okazji,jakies kwiaty, robia kolacje itd ipt...nic nie chcac w zamian?czy sa nadal zakochani jak na poczatku? tak bardzo chcialabym sie zakochac ale cos ta milosc omija mnie szerokim łukiem..mam 20 lat i zaczynam sie obawiac ze nigdy nie znajde sobie nikogo kto mnie naprawde pokocha, i nie bedzie widzial swiata poza mna..ah marzy mi sie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: bezinteresownosc facetów
Cytat:
Owszem są i to nie tylko w związkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja również potwierdzam, że są...6 lat razem a ciągle pamięta żeby przynieść mi na spotkanie ulubiony batonik..
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
sa tacy. czasem moze i im to minac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Latoya Czas edycji: 2009-05-26 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
[.
Edytowane przez Latoya Czas edycji: 2009-05-26 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
myślę, że słowo "bezinteresowny" nie pasuje do żadnego faceta na tej ziemi. taka już ich natura, że jeśli nie mają w czymś interesu to tego nie robią. To, że facet daje kobiecie kwiatka bez okazji, nie oznacza, że robi to bezinteresownie. Nigdy nie da go kobiecie, która nie pokaże w swojej reakcji, ze jest najwspanialszy na świecie itp.
Tak samo, ja nie wierze kolegom, ktorzy zapraszaja mnie na kolezenska kawe ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
nie ma bezinteresownych facetów. każdy prędzej czy później zawsze chciał zaciągnąć mnie do łóżka.
dlatego też jestem sama, przecież nie da się z wszystkimi na raz w tym łóżku wylądować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Nie zgadzam sie z tym...są na świecie mężczyźni, którym zależy na szczęściu i radości kobiety. Mój taki jest
![]() ![]() zazdroszcze Ci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Są
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Zapomnij...na początku było cudownie, a po 2 latach wiadomo...czar prysł
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Uważam, że facet, w którym jest się w związku jest bezinteresowny. Nie zgadzam się z żadnymi stereotypami w stylu "faceci są zawsze interesowni".
Z własnego doświadczenia - faceci, z którymi nie jesteśmy w związkach głownie są mocno interesowni, mimo, ze na początku może się wydawać, że jest inaczej. Poza tym - jakoś mi zgrzyta pojęcie bezinteresowności w połączeniu z dawaniem kwiatków i organizowania romantycznych kolacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
szczerze mówiąc to ja np. jak widze ze kolezanka ma doła to staram sie np. pogdac czy cos, ale zazwyczaj spotykam sie z niechęcią... moze i jestem stereotypowy, bo np. nie przeklinam i zawsze byłem inny niz wszyscy, ale jezeli widze ze moge komus pomóc to zastanawiam sie dlaczego tego nie zrobić i dziwi mnie obojętnosc innych... dla kobiety z którą jestem byłbym w stanie oddac wszystko... czesto dziwi to innych chlopaków i mowią : "po co to wszystko", "olej to".. moim zdaniem mezczysni są interesowni...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ nie jst z tych super romantycznych, co prezentów dostaję bez liku itd., ale
dostaję kwiaty bez okazji TŻ jak robi mi kanapkę to ta kanapka jest w kształcie serca (aprócz tego jest przepyszna ![]() jak wypatrzy coś dla mnie np. z ubrań to zaciągnie mnie do sklepu, każe przymierzyć i kupić ![]() takie oto przykładowe gesty. Jesteśmy w sobie zakochani trochę inaczej niż na początku, ale wg mnie nawet bardziej. Jestesmy ze sobą ponad 5 lat ![]() z drugiej strony jednak nie wiem jak się to wszystko ma do bezinteresowności ![]() ![]()
![]() |
#17 |
BAN stały
|
A moze mozna by bylo popatrzec na to z drugiej strony ... i zadac sobie pytanie typu,
czy ja sama jestem bezinteresowna i dlaczego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
No właśnie...pojęcie bezinteresowności trochę tutaj nie pasuje..chodzi po prostu o to, że kochający się ludzie dbają o siebie i sprawiają sobie rożne przyjemności. I w tym kontekście oczywiście są faceci, którzy starają się wykonywać różne gesty by uszczęśliwić partnerkę
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś nie wierzyłam w ich bezinteresowność... wydawało mi się że tylko o jedno chodzi itp... ale teraz zmieniłam swoje zdanie kompletnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
oj jest
![]() robi sniadanko do łóżka, jednak chyba na zawsze zapamietam to jak kiedys przyszlam wstawiona z imprezy i nie mialam sily nawet umyc zebow, to przyniosl mi dwa kubki, jeden pusty jeden z wodą no i oczywiscie szczoteczkę do zębów... i myłam zeby w łóżku ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi taki przypadek:
Facet wie, ze podoba sie kobiecie, co wiecej calkiem niedawno sie spotykali, ale cos tam sie posypalo. Potem ona ma powazny problem i prosi go o pomoc. Dodam, ze to sprawa, na ktorej on sie kompletnie nie zna, wiec to ze przyszedl bylo tylko i wylacznie dotrzymaniem jej towarzystwa, po prostu byl w trudniejszej zyciowej sytuacji. Czy to oznacza - wg Was - ze jest dobrym czlowiekiem, czy tez jednak mu na niej zalezy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
A powiedzcie mi taki przypadek:
Facet wie, ze podoba sie kobiecie, co wiecej calkiem niedawno sie spotykali, ale cos tam sie posypalo. Potem ona ma powazny problem i prosi go o pomoc. Dodam, ze to sprawa, na ktorej on sie kompletnie nie zna, wiec to ze przyszedl bylo tylko i wylacznie dotrzymaniem jej towarzystwa, po prostu byl w trudniejszej zyciowej sytuacji. Czy to oznacza - wg Was - ze jest dobrym czlowiekiem, czy tez jednak mu na niej zalezy? mowisz o sobie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
bez watpienia moge steirdzic, ze moj TŻ jest bezinteresowny.
Skoro masz 20 lat to nie masz sie czym przejmowac ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie może być jedno i drugie ![]() jednak wydaje mi się,że pomoc przez dodawanie otuchy obecnosc zwykle dotyczy osób nam w jakiś sposób bliskich dlatego uważam,że zalezy mu na niej.
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
uszcześliwianie partnerki to ze strony faceta tez interesowność
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
No ale co facet ma za interes w tym? Jesteśmy razem 6 lat-jak da mi kwiatki to co zyska dla siebie, jakąś wymierną korzyść? Moja radość to jego radość-o.k taki interes. Ale gdyby wszystko tak traktować to pojęcie bezinteresowności w ogóle by nie istniało.
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Jest jeden taki. ALE ZAJĘTY
![]() ![]() Nie ma sie co spieszyć, nie martw sie. Masz dopiero 20 lat, a jak go znajdziesz to będziecie siedziec razem do 80 tki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.