|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: czy byś się z nim umówia ( chętnie go poznała ? ) | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 100,00% |
Zdecydowanie tak |
0 | 0% |
Nie |
0 | 0% |
Zdecydowanie nie |
0 | 0% |
musiałby pare rzeczy zmienic |
0 | 0% |
tylko kontakt na odległość |
0 | 0% |
Jezu ale pasztet |
0 | 0% |
opinia w komentarzu ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Pomoc dotyczaca wygladu / ubioru
Czesc nie wiem gdzie napsiac wiec pisze tutaj ale do rzeczy mam znajomego ktory jest bardzo nesmaily ( ma 27 lat mial jedna dziewczyne i jest prawiczkiem ) ostatnio sie mnie zapytal co jest z nim nie tak ze jest juz prawie 8 lat sam bez randek czy spotkan , przyjaciol z tego co mowil i znajomych takich z realu nie ma a jedynie jedna czy dwie osoby na gg / fb . dal mi swoje fotki zebym powiedziala co uwazam na temt jego wygladau i ubioru i nie wiem co mam powiedziec , dlatego pisze tutaj do was dziewczyny abyscie pomogly mi co mam mu powiedziec , dal mi zdjecia gdy ma dlugie ( kecone do tylu ) wlosy oraz gdy ma sciete . prosze napiszccie mi co sadzicie na temat jego wygladu czu sie wam podoba czy jednak byscie go unikaly
![]() ![]() tutaj jego zdjecia do zobaczenia na sronie w normalnej jakosci xxx a w zalaczniku tylko pare dla leniwych ![]() Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-08-19 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomoc dotyczaca wygladu / ubioru
Czy on wie, że umieściłaś jego zdjęcia w internecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A on dał te zdjęcia tylko dla Ciebie? Czy w ogóle wyraził zgodę, żebyś wrzucała jego zdjęcia do internetu na publiczne forum, razem z informacją że jest prawiczkiem i nie może znaleźć znajomych i dziewczyny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Czy ten kolega wie, że wrzucasz jego zdjęcia na forum?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-08-19 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
W sumie nigdy nie wiemy, czy zdjęcia umieszczane w Internecie rzeczywiście przedstawiają użytkownika je umieszczającego lub kogoś innego, nie wiemy nawet, czy autorem wątku jest rzeczywiście koleżanka chłopaka na zdjęciach, sam ten chłopak, jego była dziewczyna, czy może rywal z pracy...
Ale na samych zdjęciach jedno rzuca się w oczy - kąciki ust lepiej jest trzymać trochę wyżej... |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.