|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: czy byś się z nim umówia ( chętnie go poznała ? ) | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Zdecydowanie tak |
|
0 | 0% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Zdecydowanie nie |
|
0 | 0% |
| musiałby pare rzeczy zmienic |
|
0 | 0% |
| tylko kontakt na odległość |
|
0 | 0% |
| Jezu ale pasztet |
|
0 | 0% |
opinia w komentarzu
|
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Pomoc dotyczaca wygladu / ubioru
Czesc nie wiem gdzie napsiac wiec pisze tutaj ale do rzeczy mam znajomego ktory jest bardzo nesmaily ( ma 27 lat mial jedna dziewczyne i jest prawiczkiem ) ostatnio sie mnie zapytal co jest z nim nie tak ze jest juz prawie 8 lat sam bez randek czy spotkan , przyjaciol z tego co mowil i znajomych takich z realu nie ma a jedynie jedna czy dwie osoby na gg / fb . dal mi swoje fotki zebym powiedziala co uwazam na temt jego wygladau i ubioru i nie wiem co mam powiedziec , dlatego pisze tutaj do was dziewczyny abyscie pomogly mi co mam mu powiedziec , dal mi zdjecia gdy ma dlugie ( kecone do tylu ) wlosy oraz gdy ma sciete . prosze napiszccie mi co sadzicie na temat jego wygladu czu sie wam podoba czy jednak byscie go unikaly
zdjecia zamieszcam ponizej dal mi icjh duzo wiwcje ale ja wybralam tylko pare gdy ma dlugie i krutkie wlosy . w sadzie mozecie podac czy byscie sie z nim umowily czy jedank nie bardzo sie wam podoba tutaj jego zdjecia do zobaczenia na sronie w normalnej jakosci xxx a w zalaczniku tylko pare dla leniwych
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-08-19 o 14:50 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pomoc dotyczaca wygladu / ubioru
Czy on wie, że umieściłaś jego zdjęcia w internecie?
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
A on dał te zdjęcia tylko dla Ciebie? Czy w ogóle wyraził zgodę, żebyś wrzucała jego zdjęcia do internetu na publiczne forum, razem z informacją że jest prawiczkiem i nie może znaleźć znajomych i dziewczyny?
|
|
|
|
#4 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Czy ten kolega wie, że wrzucasz jego zdjęcia na forum?
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-08-19 o 14:41 |
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
W sumie nigdy nie wiemy, czy zdjęcia umieszczane w Internecie rzeczywiście przedstawiają użytkownika je umieszczającego lub kogoś innego, nie wiemy nawet, czy autorem wątku jest rzeczywiście koleżanka chłopaka na zdjęciach, sam ten chłopak, jego była dziewczyna, czy może rywal z pracy...
Ale na samych zdjęciach jedno rzuca się w oczy - kąciki ust lepiej jest trzymać trochę wyżej... |
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.