Lesbijka czy nie / podryw lesbijki - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-06, 18:14   #1
LolaP2611
Przyczajenie

Unhappy

Lesbijka czy nie / podryw lesbijki

Od pewnego czasu zaprzyjaźniłam się z pewną dziewczyną. Byłyśmy bardzo blisko, jak to przyjaciółki i nie widziałam w tym nic dziwnego. Jednak gdy pewnego razu ja, ona i jeszcze jedna nasza przyjaciółka pojechałyśmy na weekend to zaczęli robic się dziwnie. W pierwszy dzień zrobiliśmy sobie imprezę, na ktorej ona po każdym wyjściu na balkonu, na fajkę, siadała mi na kolanach i mocno obejmowała. Mowila, że jej dobrze i chce to zapamietać, wtedy nie była jeszcze pijana, choc jak była i wychodziłyśmy to robiła to samo. Potem gdy już ostro się napiła to gdy byłyśmy same w kuchni, pocałowała mnie. Odepchnelam ją, a ona zaczęła się śmiać. Potem była juz w takim stanie, że wprost zawieszoną mi na szyi położyłam ją spac. Poszłam pogadac do drugiej przyjaciółki, która kładła sie spac obok w pokoju, a ta "narąbana" zawołała że ona chce spac ze mną, żebym ją nie zostawiała. Zgodziłam się, bo balam się zostawiać ją samą. Wtuliła się we mnie, jakby nigdy nie chciała mnie puścić. Poszłyśmy spac. Gdy sie obudziła, wciąz była bardzo blisko trzymając mnie za reke. Myslalam że to tak po pijaku, ale jednak zaczęłam ją obserwować. Na drugi dzień nie pamietała większości nocy i pocałunku. Obserwowałam ją. Dopiero po tym zajściu dostrzegłam jak się na mnie patrzy, tak głęboko, często się od mnie czule uśmiecha i próbuje się zbliżyć. Gdy gdzieś szłyśmy, wszytskie, starała sie trzymać tylko mnie pod ręke, a w mieszkaniu gdy leżałyśmy we trzy na łożku, to leżała na mnie lub obejmowała (drugą przyjaciółkę wgl). Potem całą drogę do domu spała na mnie.
Czy ona jest lesbijką i próbuje mnie poderwać? To tak wyglada, ale ona cały czas gada o facetach, o swojej miłości Staszku (nie są razem ale "ny chciała") gdzie tu sens?
LolaP2611 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-06, 18:17   #2
201607040946
Konto usunięte

Dot.: Lesbijka czy nie / podryw lesbijki

Przeszkadza ci to?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-06, 18:25   #3
LolaP2611
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Przeszkadza ci to?
Tak! Czuje sie nieswojo i dziwnie

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

tak! Czuje sie nie swojo i dziwnie
LolaP2611 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-06, 18:31   #4
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LolaP2611 Pokaż wiadomość
Tak! Czuje sie nieswojo i dziwnie

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

tak! Czuje sie nie swojo i dziwnie
To jej to powiedz
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-06, 18:40   #5
MissChievousTess
Zakorzenienie

Alkohol sprawia, że ludziom puszczają hamulce. Może ona się w Tobie podkochuje i tylko po pijaku ma odwagę coś z tym zrobić?
A może tylko eksperymentuje?
Trudno powiedzieć. Ale jak czegoś nie chcesz, coś Ci przeszkadza gdy ktoś za bardzo się z Tobą spoufala no to po prostu stawiaj granice, mów nie, bądź asertywna.
A z nią może być różnie- albo ciekawość, albo lesbijka, albo bi.
Jak nie powie wprost to możesz sobie zgadywać i nie trafić.
Stary 2016-05-06, 20:40   #6
201706081317
Konto usunięte

Myśle, że nie chciała niszczyć przyjaźni, i trzymała na wodzy swoje emocje a wygląda na to że podobasz się jej. Alkohol się polał, pękły jej tamy.
Jak Ci zależy na tej znajomosci, to skorzystaj z faktu, że nie pamieta tego pocałunku po pijaku. Nie rozmawiaj z nią o tym i zadbaj o to, by nigdy nie powtórzyła się podobna sposobność i mocno zacznij wyrazac sie w taki sposob by jej udowodnic ze jestes hetero - komentuj facetow i tym podobne.
Oczywiscie ze mozesz jej z grubej rury wywalic - sory laska pocałowałaś mnie na bani, nie jestem zainteresowana. Ale nawet jak to w zloto przyozdobisz to i tak ja urazisz.
201706081317 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-06, 23:22   #7
victorion
Rozeznanie

Cytat:
Czy ona jest lesbijką i próbuje mnie poderwać? To tak wyglada, ale ona cały czas gada o facetach, o swojej miłości Staszku (nie są razem ale "ny chciała") gdzie tu sens?
Mam znajomą, która miała przez jakieś pół roku fazę na jedną dziewczynę - razem się miziały, imprezowały i całowały. Jakaś wersja "zabawy na maxa" podczas studenckiego życia, bez dążenia do seksu lub związku homoseksualnego. Cały czas hetero, nigdy wcześniej i nigdy później nie powtórzyła tego okresu swojego życia...

Edytowane przez victorion
Czas edycji: 2016-05-06 o 23:24
victorion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-07, 02:17   #8
ANKA54321
Zadomowienie

Cytat:
Od pewnego czasu zaprzyjaźniłam się z pewną dziewczyną. Byłyśmy bardzo blisko, jak to przyjaciółki i nie widziałam w tym nic dziwnego. Jednak gdy pewnego razu ja, ona i jeszcze jedna nasza przyjaciółka pojechałyśmy na weekend to zaczęli robic się dziwnie. W pierwszy dzień zrobiliśmy sobie imprezę, na ktorej ona po każdym wyjściu na balkonu, na fajkę, siadała mi na kolanach i mocno obejmowała. Mowila, że jej dobrze i chce to zapamietać, wtedy nie była jeszcze pijana, choc jak była i wychodziłyśmy to robiła to samo. Potem gdy już ostro się napiła to gdy byłyśmy same w kuchni, pocałowała mnie. Odepchnelam ją, a ona zaczęła się śmiać. Potem była juz w takim stanie, że wprost zawieszoną mi na szyi położyłam ją spac. Poszłam pogadac do drugiej przyjaciółki, która kładła sie spac obok w pokoju, a ta "narąbana" zawołała że ona chce spac ze mną, żebym ją nie zostawiała. Zgodziłam się, bo balam się zostawiać ją samą. Wtuliła się we mnie, jakby nigdy nie chciała mnie puścić. Poszłyśmy spac. Gdy sie obudziła, wciąz była bardzo blisko trzymając mnie za reke. Myslalam że to tak po pijaku, ale jednak zaczęłam ją obserwować. Na drugi dzień nie pamietała większości nocy i pocałunku. Obserwowałam ją. Dopiero po tym zajściu dostrzegłam jak się na mnie patrzy, tak głęboko, często się od mnie czule uśmiecha i próbuje się zbliżyć. Gdy gdzieś szłyśmy, wszytskie, starała sie trzymać tylko mnie pod ręke, a w mieszkaniu gdy leżałyśmy we trzy na łożku, to leżała na mnie lub obejmowała (drugą przyjaciółkę wgl). Potem całą drogę do domu spała na mnie.
moze jest biseksualna i ma chcice zarówno na staszka jak i na ciebie

Edytowane przez ANKA54321
Czas edycji: 2016-05-07 o 02:17 Powód: ***
ANKA54321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości