biustonosz z netu??!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-12-13, 15:52   #1
moooo
Raczkowanie

Cool

biustonosz z netu??!!

pytanko jak wyżej, jak zrobiłam taki zakup jeden raz, macie jakies stronki gdzie są jakies ciekawe staniczki w rozsądnych cenach?
moooo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-13, 16:02   #2
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn
Dot.: biustonosz z netu??!!

http://sklep.lupoline.pl/ Uwielbiam ich bieliznę i kupiłam kilka razy w necie, dlatego, że w GC i w innych sklepach, w których można kupić bielizne lupioline'u jest ona 2 razy droższa . Superceny na wyprzedażach-z tego, co pamiętam dochodzą nawet do 15zł za biustonosz (nie lubie tego słowa, stanik też mi się nie podoba, ale cóż :P), figi-5zł . Tylko, że jak już są takie "ekstremalne" wyprzedaże, to często już wielu rzeczy nie ma, chociaż są w ofercie i z rozmiarami też jest trudno .

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-13, 16:34   #3
moooo
Raczkowanie

juz patrze, ja dotychczas korzystałam z http://www.bielizna.e-lady.pl/, ale strona znikła...
Stary 2005-12-13, 16:37   #4
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

ja też patrze na tą stronke i ładne mają rzeczy
ale na wyprzedaży mały wybór rozmiarów jest...a tak mi sie taki turkusowy staniczek spodobał!
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-13, 17:01   #5
moooo
Raczkowanie

przegladam i widzę że cos ciekawego znajdę dla siebie!!
Stary 2005-12-13, 17:48   #6
allicjaa
Zakorzenienie

Ładna bielizna też jest na stronie http://www.intymna.pl
allicjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-14, 03:06   #7
Darien
Raczkowanie

zajrzyjcie na www.gaia.com.pl
Darien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-14, 08:29   #8
Ewuńka
Rozeznanie

GG do Ewuńka

ja od dawna nosze sie z zamiarem zakupow ale boje sie niespodzianek jezeli chodzi o rozmiarowke, nosze 75D tylko czasami nawet w sklepach jedno 75D jest całkiem inne od drugiego, no i sie obawiam ze jak cos zamowie to bedzie zly rozmiar

Ewuńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-14, 08:38   #9
aptekus
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: biustonosz z netu??!!

http://www.sklep.konrad-bielizna.pl/
tutaj jest śliczna bielizna, ceny umiarkowane...
kumpela zamawia tu bielizne naprawde cacy
pozdro
aptekus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-14, 08:47   #10
justyna_t
Zadomowienie

Bardzo lubie bielizne Konrad- mam dwa komlpety i bardzo sobie cenie
Nawet dzisiaj mam biustonosz z Konrada
Stary 2005-12-14, 14:07   #11
mawo
Raczkowanie

GG do mawo

Czy któraś z Was ma biustonosz silikonowy samonośny? Szukam biustonosza do sukni z odkrytymi plecami, taki z silikonu by mi odpowiadał ale mam wątpliwości co do sposobu jego noszenia. Czy on sie rzeczywiście trzyma ciała sam? Jak sie sprawdza?
mawo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-14, 14:59   #12
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn
http://sklep.lupoline.pl/ Uwielbiam ich bieliznę i kupiłam kilka razy w necie, dlatego, że w GC i w innych sklepach, w których można kupić bielizne lupioline'u jest ona 2 razy droższa . Superceny na wyprzedażach-z tego, co pamiętam dochodzą nawet do 15zł za biustonosz (nie lubie tego słowa, stanik też mi się nie podoba, ale cóż :P), figi-5zł . Tylko, że jak już są takie "ekstremalne" wyprzedaże, to często już wielu rzeczy nie ma, chociaż są w ofercie i z rozmiarami też jest trudno .
wow!! Dzięki za stronke!! Przyznam się szczerze, że uwielbiam porządną bieliznę i większość mam z filmy Konrad, z tym że kupowałam w normalnym sklepie i cena była zdecydowanie większa od tej co jest na necie. Powiedz mi proszę, czy z przesyłką nie ma żadnych problemów, wszystko dochodzi na czas i jest takie jak na zdjęciu? Chciałabym wiedzieć też jak jest z rozmiarami. Cz jeśli zwykle noszę 75B, a to taki sam rozmiar mogę spokojnie zamówić u nich, czy ta rozmiarówka nie odpowiada tym np. z Konrada?
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-15, 08:56   #13
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez cyn@monk@
wow!! Dzięki za stronke!! Przyznam się szczerze, że uwielbiam porządną bieliznę i większość mam z filmy Konrad, z tym że kupowałam w normalnym sklepie i cena była zdecydowanie większa od tej co jest na necie. Powiedz mi proszę, czy z przesyłką nie ma żadnych problemów, wszystko dochodzi na czas i jest takie jak na zdjęciu? Chciałabym wiedzieć też jak jest z rozmiarami. Cz jeśli zwykle noszę 75B, a to taki sam rozmiar mogę spokojnie zamówić u nich, czy ta rozmiarówka nie odpowiada tym np. z Konrada?
Co do przesyłki-nie ma żadnych problemów, zawsze przychodzi to, co zamawiam i w takim rozmiarze jaki chcę i na czas . Co do rozmiarówki-tam na dole strony (http://sklep.lupoline.pl/) masz: "wyszukiwarka", "jak mierzyć", "wypełnij ankiete" wejdź na "jak mierzyć" i tam się dowiesz jaki rozmiar będzie dla Ciebie najlepszy. Wydaję mi się, że tak najlepiej zrobić, bo wiadomo, że jednak rozmiary różnią się między sobą. Z Lupoline'u i Konrada mam w sumie te same rozmiary (tu i tu 75 c) i są dobre, ale dla pewności lepiej zobaczyć, ewentualnie możesz zmierzyć w jakimś sklepie .

Co do przysyłki jeszcze: tylko raz mi się zdarzyło, że zamawiałam chyba z 5 rzeczy, a przyszły 2-ale to było na wyprzedaży. Razem z przesyłką przyszło wyjaśnienie, że im już po prostu zabrakło tych pozostałych rzeczy, które zamawiałąm. Pieniądze wysłali mi później przekazem pocztowym (choć możliwa też jest wpłata na konto) na mój adres-też nie było z tym problemu . Pozdrawiam.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-15, 09:27   #14
agatakomsa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cyn@monk@
wow!! Dzięki za stronke!! Przyznam się szczerze, że uwielbiam porządną bieliznę i większość mam z filmy Konrad, z tym że kupowałam w normalnym sklepie i cena była zdecydowanie większa od tej co jest na necie.

U mnie jest odwrotnie, w sklepie kupuję bieliznę tej firmy zdecydowanie taniej niż w sklepie internetowym Konrada.
agatakomsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-15, 09:31   #15
MagJa
Zakorzenienie

Polecam http://www.desu.com.pl/ Kupowałam u nich jeszcze zanim otworzyli sklep stacjonarny i jako że są z Krakowa, to mogłam umówić się na odbiór osobisty.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-15, 17:11   #16
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn
Co do przesyłki-nie ma żadnych problemów, zawsze przychodzi to, co zamawiam i w takim rozmiarze jaki chcę i na czas . Co do rozmiarówki-tam na dole strony (http://sklep.lupoline.pl/) masz: "wyszukiwarka", "jak mierzyć", "wypełnij ankiete" wejdź na "jak mierzyć" i tam się dowiesz jaki rozmiar będzie dla Ciebie najlepszy. Wydaję mi się, że tak najlepiej zrobić, bo wiadomo, że jednak rozmiary różnią się między sobą. Z Lupoline'u i Konrada mam w sumie te same rozmiary (tu i tu 75 c) i są dobre, ale dla pewności lepiej zobaczyć, ewentualnie możesz zmierzyć w jakimś sklepie .

Co do przysyłki jeszcze: tylko raz mi się zdarzyło, że zamawiałam chyba z 5 rzeczy, a przyszły 2-ale to było na wyprzedaży. Razem z przesyłką przyszło wyjaśnienie, że im już po prostu zabrakło tych pozostałych rzeczy, które zamawiałąm. Pieniądze wysłali mi później przekazem pocztowym (choć możliwa też jest wpłata na konto) na mój adres-też nie było z tym problemu . Pozdrawiam.

Przejrzałam sobie wczoraj tę stronkę i znalazłam info o tym jak mierzyć Wyprzedaże są rewelacyjne, tylko szkoda, że moich rozmiarów już nie ma
Ale napewno będę teraz czatować na kolejne wyprzedaże Dziękuję za odpowiedź
Stary 2005-12-15, 17:13   #17
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatakomsa
U mnie jest odwrotnie, w sklepie kupuję bieliznę tej firmy zdecydowanie taniej niż w sklepie internetowym Konrada.

ooo a z jakiego jesteś miasta? Chętnie bym zaglądała do takiego sklepu
Stary 2005-12-15, 20:58   #18
Benita5
Raczkowanie

www.atrakcyjna.pl www.italianfashion.pl intymna moim zdaniem drozsza, a na atrakcyjnej fajne rabaty i wyprzedaze koncowek serii,promocje .
Benita5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-15, 22:49   #19
jaszmurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewuńka
ja od dawna nosze sie z zamiarem zakupow ale boje sie niespodzianek jezeli chodzi o rozmiarowke, nosze 75D tylko czasami nawet w sklepach jedno 75D jest całkiem inne od drugiego, no i sie obawiam ze jak cos zamowie to bedzie zly rozmiar
Mam dokładnie takie same obawy (wymiary nie - bo mam 75B )
Nie potrafiłabym kupić biustonosza bez przymierzenia . Czasem może wyglądać świetnie a zupełnie źle leżeć

Ale kto wie... może kiedyś się skuszę Mam nadzieję,że kartofla mi nie wyślą

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-16, 06:56   #20
satine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cyn@monk@
Bielizna Konrada jest śliczna ale dla mnie neistety troche za droga. Gdzie kupujesz taniej????

satine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-16, 08:41   #21
agatakomsa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cyn@monk@

Jestem z woj. lubuskiego. Generalnie we wszystkich sklepach, gdzie sprzedają bieliznę Konrada (np. w sklepach Triumpha) widziałam, że ceny mają niższe niż w ich sklepie internetowym. Może nie są to kolosalne różnice- przykładowo ok. 20zł mniej kupując komplet w "zwykłym" sklepie, ale biorąc pod uwagę, że oszczędza się też na opłacie za przesyłkę...
Poza tym w niektórych sklepach internetowych z bielizną ceny Konrada również są korzystniejsze niż na http://www.sklep.konrad-bielizna.pl/.
agatakomsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-16, 21:14   #22
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez satine
Bielizna Konrada jest śliczna ale dla mnie neistety troche za droga. Gdzie kupujesz taniej????
Właśnie nie kupuje taniej, tylko drożej:/ A kupuje w małym osiedlowym sklepie, w którym ceny są znacznie wyższe niż na stronach internetowych. Zdarzyło mi się za sam staniczek zapłacić 90 zł,a na interenecie ten sam kosztował 60 zł, więc cena znacznie droższa
Stary 2005-12-16, 21:16   #23
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatakomsa
Jestem z woj. lubuskiego. Generalnie we wszystkich sklepach, gdzie sprzedają bieliznę Konrada (np. w sklepach Triumpha) widziałam, że ceny mają niższe niż w ich sklepie internetowym. Może nie są to kolosalne różnice- przykładowo ok. 20zł mniej kupując komplet w "zwykłym" sklepie, ale biorąc pod uwagę, że oszczędza się też na opłacie za przesyłkę...
Poza tym w niektórych sklepach internetowych z bielizną ceny Konrada również są korzystniejsze niż na http://www.sklep.konrad-bielizna.pl/.
masz racje! Więcej już nie pójde do tego sklepu u siebie, no może pójde żeby coś przymierzyć,a zakupie na necie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-12-29, 19:41   #24
angella_80
Raczkowanie

Bielizna konrada jest poprostu boska. Zakochałam się w niej jakoś tak ze 3 m-ce temu i jak ostatnio popatrzyłam w szufladzie na te moje ostatnie zakupy to się wystraszyłam ile to pieniędzy tam leży. Ale powiem szczerze, że jest warta tych pieniędzy. Najważniejsze że się świetnie nosi. Układa się perfekcyjnie. Wolę kupić sobie 1 porządny komplet niż 2 średniej jakości. A mój mężczyzna poprostu kocha te wzory i kolory...
angella_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 21:48   #25
froggie
Zakorzenienie

Z netu owszem, o ile wcześniej widziałam na oczy Ostatnio kupiłam triumpha za 30zł z przesyłka
Ja muszę wymacać każdy szew czy nie gryzie i miski sprawdzić bo połowa 70b jest za płytka
Stary 2005-12-30, 08:10   #26
Irysekk
Rozeznanie

Ja kiedyś kupowałam na allegro ... za małe pieniądze kupiłam naprawde fajne kąski Rozmiar mi pasował idealnie i były nowe z meteczkami

Irysekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 08:52   #27
Moniczka_ns
Raczkowanie

Mi przed wczoraj przyszla bielizna z konrada komplecik magique-rewelacja mailam starszne obawy kupujac w ciemno ze rozmiar bedzie nie ten i ze brzydko bedzie lezala ale pani u ktorej kupywalam (na allegro) bez problemu zgodzila sie na ewentualna wymiane rozmiaru a nawet odeslanie towaru

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości