|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Powód rozstania
Witam wszystkie dziewczyny
![]() Pisze, aby zaczerpnąć opinii starszych i doświadczonych koleżanek. Rozstałam się z chłopakiem(ponad rok razem). Ja 17 a on 18 lat. Zerwał on, ponieważ męczyły go ,,ciągłe" kłótnie, uważał że go nie szanuje, ponieważ raz powiedziałam do niego przekleństwo. Zaczęło się od tego, że zasugerowałam mu naprawdę delikatnie, że mógłby się troszkę postarać bardziej bo widzieliśmy się w szkole, ale bardzo rzadko, a po szkole mówił ze jest zmeczony i chce odpocząć. Nie prosiłam żeby ze mna wysiadywał, bo każdy ma prawo do wypoczyku. I od tego się zaczelo. Uznał, że nie powinnam była mu tak powiedzieć, a ja naprawde poprosiłam go żeby został po lekcjach raz w tygodniu godzine dłużej w mieście. Mieliśmy iść razem na komunie, jednak nie wzial mnie bo nie chciał mnie brac a potem przed rodziną powiedzieć ze się rozstał. Chciałam iść na kompromis i nie wydaje mi się żeby ten raz w tygodniu był czymś nie do zrealizowania. On powiedział że w tej sytuacji nie da się iść na kompromis, bo on jest wychowany inaczej i ja też. Dodam, że mieszkamy od siebie 30 km i spotkania w tym wieku byly utrudnione. Proszę Was o zdanie, czy faktycznie to ja w czymś przesadzilam czy nie. Z góry dziękuję ![]() Edytowane przez eveline007 Czas edycji: 2016-05-10 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mOLDerator
|
Dot.: Powód rozstania
Yyyhh, trochę nie rozumiem, to gdzie Wy się w ogóle widywaliście? Trochę w szkole, ale rzadko? I kiedy poprosiłaś o spotkanie po szkole raz w tygodniu to było dla niego zbyt wiele?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Widywalismy się w soboty, kiedy miał kto jego albo mnie zawieźć. W tym czasie było ciężko, bo nie widzieliśmy się 3 tyg pod rząd i dlatego było trochę więcej sprzeczek bo mi go brakowało.
Edytowane przez eveline007 Czas edycji: 2016-05-10 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mOLDerator
|
Uważam zatem że Twoja chęć częstszego spotykania się jest całkowicie normalna. Kwestia tylko tego, że to i on musiałby wyrazić taką chęć, a z tego co piszesz jest odwrotnie. Na siłę nic nie wskórasz. Zastanów się zatem, czy w ogóle chcesz to kontynuować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
nie zależy mu to i nie chciał się spotykać.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Sytuacja od 3 tygodni jest już zakończona
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Jednak związek powinien opierać się na szanowaniu zdaniw i dochodzeniu do kompromisów. Muszę odchorować tą pierwszą miłość, a te opinie pomagają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.