|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
lot krajowy dokument tożsamości 4 latka
Cześć,
Mam pytanko. Mam zarezerwowany z moim 4 letnim synkiem na lot (nasz pierwszy lot) 11.05 z Modlina do Wrocławia (Ryanair-em), niestety nie pomyślałam wcześniej, o dokumentach ![]() Koleżanka z pracy powiedziała mi że muszę mieć dowód osobisty dla dziecka i że z aktem urodzenia mnie nie wpuszczą na pokład (bo nie ma tam zdjęcia). Ma rację? Prawda to? Nawet na lot KRAJOWY dla 4 latka trzeba mieć dowód osobisty? Macie jakieś doświadczenie jak to jest praktycznie? Jeżeli tak jest to z wyjazdu nici, małego rozczarowanie, że nie zobaczy ZOO .... aż nie chcę myśleć jak będzie mu przykro. ![]() Edytowane przez Monika_19_80 Czas edycji: 2016-05-09 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mOLDerator
|
Dot.: lot krajowy dokument tożsamości 4 latka
Leciałam z dziećmi lotem krajowym i miałam dla nich dowody osobiste. Szczerze powiedziawszy to nie widziałam, żeby ktoś leciał z aktem urodzenia, ludzie zawsze mają dowody albo paszporty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.