|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... :) poszukiwana - Max Factor kredka+cień(2w1)
moze to sie wydac nieco dziwne ale mam w domu takie cudo i juz mi sie konczy a nie wiem skad wziac nastepne
![]() ![]() ![]() ![]() eye designer shadow liner.crayon a pa...(cos tam) mystic grey 605 ufff ale sie rozpisalam widzial ja ktos gdzies? pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... :) poszukiwana - Max Factor kredka+cień(2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... :) poszukiwana - Max Factor kredka+cień(2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... :) poszukiwana - Max Factor kredka+cień(2w1)
Ale to chyba nie gumka a cień w aplikatorze... Albo ja coś źle zrozumiałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... :) poszukiwana - Max Factor kredka+cień(2w1)
no wlasnie bo to nie jest po prostu gumeczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a to ciekawa bestia, nie widziałam szczerze mówiąc takiego gadżetu u MaxFactora nigdy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
wiec tak, cien sie nie wysypuje nic a nic, nie wiem jakim cudem
![]() ![]() ![]() co do niewyjasnionego pochodzenia... mam go mniej wiecej od roku wiec chyba nie jest zadna nowoscia... i faktycznie bardzo mozliwe jest ze zostal np wycofany albo po prostu w naszym ciemnym kraju takie cos byc moze nigdy nie bedzie dostepne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.