szczotka do gêstych, d³ugich w³osów - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2016-05-11, 17:57   #1
201611090905
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 483

szczotka do gêstych, d³ugich w³osów

Cze¶æ!

Poszukujê szczotki do grubych, gêstych, d³ugich, prostych w³osów.
Ma to byæ prezent dla siostry, wiêc chcia³abym, ¿eby by³o to co¶ porz±dnego.
Sama u¿ywam szczotki Tangle Tezeer, ale nie wiem czy sprawdzi siê na takich w³osach.

Zastanawia³am siê nad szczotkami: Tangle Angel, Tangle Angel Xtreme lub szczotk± z naturalnego w³osia dzika.

Co s±dzicie o tych produktach? Mo¿ecie poleciæ co¶ innego?
201611090905 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-05-12, 09:22   #2
majkejt
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Dot.: szczotka do gêstych, d³ugich w³osów

Hej odpowiadaj±c na Twoje pytanie - a przerobi³am ju¿ wiele szczotek... Tangle Teezer oczywi¶cie te¿. TT jest spoko, ale w mojej opinii nie do koñca jest stworzony do bardziej wymagaj±cych w³osów. To fajna, porêczna szczotka. Testowa³am Tangle Angel, w wersji CLassic (to ta matowa, bardziej minimalistyczna) i Xtreme. U mnie du¿o fajniej sprawdzi³siê Classic - ma do¶æ cienkie, ale gêste i precyzyjne z±bki - co¶ jak TT, ale d³u¿sze. Xtreme ma je grubsze i ogólnie jest wiêksza, ale te z Classic jakby lepiej wnika³y we w³osy do dsamej nasady. No i je¶li szukasz czego¶ na prezent, to Classic mo¿e byæ super - te szczoty s± takie dizajnerskie, w ³adnych pude³kach, wiêc tylko kokarda do tego i super
majkejt jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-05-12, 14:38   #3
201611090905
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 483

Cytat:
Napisane przez majkejt Poka¿ wiadomo¶æ
Hej odpowiadaj±c na Twoje pytanie - a przerobi³am ju¿ wiele szczotek... Tangle Teezer oczywi¶cie te¿. TT jest spoko, ale w mojej opinii nie do koñca jest stworzony do bardziej wymagaj±cych w³osów. To fajna, porêczna szczotka. Testowa³am Tangle Angel, w wersji CLassic (to ta matowa, bardziej minimalistyczna) i Xtreme. U mnie du¿o fajniej sprawdzi³siê Classic - ma do¶æ cienkie, ale gêste i precyzyjne z±bki - co¶ jak TT, ale d³u¿sze. Xtreme ma je grubsze i ogólnie jest wiêksza, ale te z Classic jakby lepiej wnika³y we w³osy do dsamej nasady. No i je¶li szukasz czego¶ na prezent, to Classic mo¿e byæ super - te szczoty s± takie dizajnerskie, w ³adnych pude³kach, wiêc tylko kokarda do tego i super
Dziêkujê za odpowied¼
201611090905 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-05-17, 14:23   #4
artemiida
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 99

te¿ pomy¶la³am o Tangle Angel, a konkretnie o modelu Xtreme. On jest najwiêkszy z nich wszystkich. Sprawdza siê na gêstych i grubych w³osach mojej przyjació³ki. jest z niej mega zadowolona
artemiida jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-05-27, 15:00   #5
aga_tka_2
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 243
GG do aga_tka_2

A ja polecê szczotkê Wet Brush bez problemu rozczesujê ni± zarówno mokre jak i suche w³osy (ciê¿kie, grube i gêste, d³ugo¶æ za ³opatki)
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 37263.jpg (28,0 KB, 2 za³adowañ)

aga_tka_2 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2016-05-27 16:00:50

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.