|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wieczór panieńsko - kawalerski
Cześć
jak w temacie - mam do zorganizowania powyższy wieczór na około 14 osób, impreza łączona w plenerze (działka z noclegiem - 3 dni). Chcę by te dni były niezapomniane i miały charakter zarówno panieńskiego i kawalerskiego. Striptizy i denne peniski odpadają. Macie może jakieś ciekawe pomysły jak uczynić ten wieczór bardziej atrakcyjnym oprócz zwykłego grilla?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wieczór panieńsko - kawalerski
Jeśli macie możliwość skorzystać gdzieś w okolicy wynajmowanego domku z paintballa'a to polecam. Sprawdza się na tego typu łączonych imprezach
Ewentualnie inne, trochę mniej standardowe rozrywki, typu jakiś park linowy, spływ kajakami itd. Trochę adrenaliny, rywalizacji i fajna zabawa dla wszystkich.
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nikt nie marudzi? Nikt z kolegów? Pan Młody? Żadnych "ale"? ![]() Ja bym poprosiła świadka i świadkową lub inne bliskie osoby o zorganizowanie paru zabaw Na panieńskich, na których byłam były quizy o związku i inne zabawy związane ze związek i Młodą Parą ![]() Albo może jakieś zabawy drużynowe? Kalambury? Ale raczej bym stawiała na coś związanego ze związkiem, ślubem i Młodą Parą
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
My miałyśmy grę ala chińczyk z różnymi zadaniami na wieczór panieński
. Polecam też żelki w kształcie plemników. Myślę że zarówno panowie jak i panie będą mogły ich skosztować, bo jak dla mnie wieczór panieński powinien mieć trochę fikuśnych gadżetów .
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak widać są gusta i guściki, ale nie wyobrażam sobie, by jakikolwiek facet takie tknął. Myślę, że nie powinno się stawiać na stół gadżetów z "peniskami", gdy wieczór jest łączony i uczestniczą też panowie. Uważam, że to mocno nieciekawy pomysł.Jeśli chodzi o fajne gry zespołowe - polecam TABU Jeśli nie macie pudełkowych (planszowych) wersji, to są darmowe aplikacje z grą Tabu po polsku na Androida na komórki. I podzielić się na zespoły: dziewczyny-kontra chłopaki. Wciągające.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;59315826]Takie żelki brzmią paskudnie
Jak widać są gusta i guściki, ale nie wyobrażam sobie, by jakikolwiek facet takie tknął. Myślę, że nie powinno się stawiać na stół gadżetów z "peniskami", gdy wieczór jest łączony i uczestniczą też panowie. Uważam, że to mocno nieciekawy pomysł..[/QUOTE]Żelki są pyszne i uwierz faceci nie mają problemu aby je zjeść. Jest to dla żartów. Żelki są kolorowe i smaczne jak każde inne. Zresztą faceci mogą mieć swoje biusty czy inne. Teraz wybór jest ogromny takich produktów. Ja jednak wolałabym aby na tym wieczorze, było trochę fikuśnych gadżetów jak balony z napisem wieczór panieński są i dla facetów. Myślę że obei strony będą zadowolone i to ma być śmieszny wieczór a nie poważne spotkanie. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I żebym się świetnie bawiła nie potrzebne byłyby mi żadne żelki w kształcie czegokolwiek.. budziłyby tylko zażenowanie;p
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Też uważam,że żelki w kształcie plemników czy "peniskow" mogą budzić tylko zażenowanie. I nie znam faceta, który wzialby takie do ust.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Każdy ma swoją wizję wieczoru
Niektórzy chcą "denne peniski"inni nie. Nie ma co się kłócić. Ja na wieczór panieński przyjaciółki szykuje wypad do Poznania. Najpierw SPA dla odprężenia, potem idziemy do escape roomu. Wybraliśmy xxx, ponieważ podobno się w tym specalizują. Zobaczymy jak będzie. Wybrałysmy dwa pokoje: miejsce zbrodni i izbe wytrzeźwień. Po wszystkim idziemy do klubu ![]() Życzcie nam szczęścia
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-25 o 11:49 Powód: Reklama. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ja organizowałam wieczór panieński swojej przyjaciółce. Wynajęliśmy niewielką salę w hotelowej restauracji, ale drinki robiłyśmy same (było to zadanie dla panny młodej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

jak w temacie - mam do zorganizowania powyższy wieczór na około 14 osób, impreza łączona w plenerze (działka z noclegiem - 3 dni). Chcę by te dni były niezapomniane i miały charakter zarówno panieńskiego i kawalerskiego. Striptizy i denne peniski odpadają. Macie może jakieś ciekawe pomysły jak uczynić ten wieczór bardziej atrakcyjnym oprócz zwykłego grilla?

Ewentualnie inne, trochę mniej standardowe rozrywki, typu jakiś park linowy, spływ kajakami itd. Trochę adrenaliny, rywalizacji i fajna zabawa dla wszystkich.

Jak widać są gusta i guściki, ale nie wyobrażam sobie, by jakikolwiek facet takie tknął. Myślę, że nie powinno się stawiać na stół gadżetów z "peniskami", gdy wieczór jest łączony i uczestniczą też panowie. Uważam, że to mocno nieciekawy pomysł.