![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Farmamozg wymienia w październiku!
NIEAKTUALNY!
Witajcie! The Balm Nude Tude kupiona i otwarta w styczniu. Użyte ok 4 razy i tylko 4 najjasniejsze cienie i bordowy. Bioderma atoderm Nutritive krem nowy. Bioderma Sensibio Light krem nowy Bioderma Photoderm AquaFluid kolor jasny - otwarty w sierpniu br. uzyty ok 5 razy. Clarins BlueOrchid Olejek do twarzy do cery odwodnionej. Zuzycie do napisu Huile Orchidee Blue - do górnej krawędzi. Bez kartonika. Kilkanaście brązowych kulek z Meteorytów(kolor Dore) wyjętych nieuzywanych. BOURJOIS CC kolor 31. Otwarty w maju 2015 - użyty ok 10razy. Wibo Royal Skin podklad odcien najjasniejszy uzyty dwa razy kupiony i otwart w lutym 2016 AA podklad lumi rozswietlajacy odcien najjasniejszy. Uzyty dwa razy. Kupiony i otwart w lutym 2016 BIODERMA ATODERM INTENSIVE 200ml. Nowy BIODERMA HYDRABIO H2O 250 ml. Nowy BIODERMA Sensibio AR Płyn micelarny 250ml - nowy. Uszkodzony korek alę zawartość nienaruszona. BIODEMA Matriciane Serum. Otwarte w grudniu 2015 - użyte ok 10 razy. BIODERMA MATRICIANE MULTIDEFENSE. Otwarte w grudniu 2015 - użyte ok 10 razy. BIODERMA Sensibio H2O Płyn micelarny 250ml. Nowy BIODERMA Sensibio Eye krem pod oczy nowy nieotwierany. Sztuki dwie. BIODERMA SEBIUM AI CORECTEUR. Nowe, nieotwierane, 2 sztuki. BIODERMA Hydrabio Legere. Otwarte w grudniu 2015 użyte ok 10 razy. BIODERMA Hydrabio maseczka. Nowa nieotwierana. BIODERMA PHOTODERM APRES SOLEIL 100ml nowe. 5 sztuk Guerlain AA Flora Nymphe odlewka w atomizerku ok 5ml. Caudalie Huile Divine Olejek di twarzy i ciała. Zapachowy, używany ok 5 raz. Wypsikane ok 3cm z opakowania. Nie znam daty ważności. Dermedic Linum Emolient Lotion do ciała 200ml. Nowy nieotwierany. Biochemia Urody Potrójny żel hialuronowy. Użyty ok 10 razy - pozostało nadal 80% opakowania100ml. Otwarty we wrześniu 2014 - ważność z opakowania to 09-2016 VichyLiftactive Serum 10 - nowe nieużywane. PLUS KSIĄŻKI: T. Canavan "Uczennica Maga" T. Canavan "Gildia Magów" T. Canavan "Misja Ambasadora" R. Cook "Czynnik krytyczny" R. Cook " Polisa śmierci" D. Brown "Kod Leonarda da Vinci" D. Brown "Anioł i Demony" S. Nasar "Piękny umysł" F. Flagg "Smażone zielone pomidory" J. Pilch "Miasto utrapionych" D.Preston " Relikwiarz" U. Eco "Imię róży" T. Gerritsen "Bez skrupułów" T. Canavan "Kapłanka w bieli" T.Canavan "Ostatnia z dzikich" T. Canavan " Głos Bogów"
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1267583 Edytowane przez farmamozg Czas edycji: 2016-07-07 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Farmamozg wymienia w październiku!
Może znajdziesz coś u mnie za micele i kremy pod oczy?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Hydrabio Legere?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() podoba mi się u Ciebie: BIODERMA Sensibio H2O Płyn micelarny 250ml. Nowy T. Canavan "Kapłanka w bieli" T. Canavan "Ostatnia z dzikich" T. Canavan "Głos Bogów" znajdziesz cos u mnie w zamian? pozdrawiam
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
witam, znajdziesz może coś za MAC BB Prep+Prime Creme teinte Extra Light i micela z Biodermy?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja również przychodzę pytać o micele jeden lub oba?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
Clarins BlueOrchid Olejek do twarzy do cery odwodnionej. Zuzycie do napisu Huile Orchidee Blue - do górnej krawędzi. Bez kartonika. MAC BB Prep+Prime Creme teinte Extra Light 40ml. Używany z wymiany, Zakładam że jest go tam 30%. BIODERMA Sensibio AR Płyn micelarny 250ml - nowy. Uszkodzony korek alę zawartość nienaruszona. BIODERMA Sensibio H2O Płyn micelarny 250ml. Nowy BIODERMA Sensibio Eye krem pod oczy nowy nieotwierany. Sztuki dwie. BIODERMA Hydrabio Legere. Nowe nieotwierane. BIODERMA Hydrabio maseczka. Nowa nieotwierana. Dermedic Linum Emolient Lotion do ciała 200ml. Nowy nieotwierany. Vichy Idealia Serum używane - myślę że zostało ok 30%. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za T. Canavan "Uczennica Maga"?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za olejek clarins i serum vichy liftactive?
![]() |
#13 |
Welcome to Jamrock
|
Eucerin Hyaluron-Filler na noc. Słoiczek 15ml nowy nieotwierany.
BIODERMA Hydrabio Legere. Nowe nieotwierane. BIODERMA Hydrabio maseczka. Nowa nieotwierana. coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Coś u mnie w wątkach za:
BIODEMA Matriciane Serum. Nowe nieużywane. BIODERMA Sensibio H2O Płyn micelarny 250ml. Nowy BIODERMA Sensibio Eye krem pod oczy nowy nieotwierany. Sztuki dwie. BIODERMA SEBIUM AI CORECTEUR. Nowe, nieotwierane, 2 sztuki. BIODERMA Hydrabio Legere. Nowe nieotwierane. BIODERMA Hydrabio maseczka. Nowa nieotwierana. Eucerin Hyaluron-Filler na noc. Słoiczek 15ml nowy nieotwierany. VichyLiftactive Serum 10 - nowe nieużywane. ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, może znajdziesz coś za:
BIODERMA Sensibio H2O Płyn micelarny 250ml. Nowy
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Niestety skończył mi się HM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Laurę jest aktualnie licytowana, zatem jest, powiedzmy, zarezerwowana
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
BIODERMA ATODERM INTENSIVE 200ml. Nowy (jaka data?)
BIODEMA Matriciane Serum. Nowe nieużywane. BIODERMA Sensibio H2O Płyn micelarny 250ml. Nowy (jaka data?) BIODERMA Sensibio Eye krem pod oczy nowy nieotwierany. To są rzeczy u Ciebie, które mnie interesują. Co byś chciała za taki zestaw? BIODERMA SEBIUM AI CORECTEUR. Nowe, nieotwierane, 2 sztuki. BIODERMA Hydrabio Legere. Nowe nieotwierane. BIODERMA Hydrabio maseczka. Nowa nieotwierana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() czy znalazłabyś coś u mnie? Zainteresowało mnie parę rzeczy u Ciebie: BIODERMA ATODERM INTENSIVE 200ml. Nowy BIODERMA ATODERM INTENSIVE 200ml. Nowy BIODERMA Photoderm Bronz Olejek przyspieszający opalanie SPF30. Nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jestem w trakcie finalizowania jednej tuszowej wymiany, ale myślę, że tam stanie na Estee Lauder, więc na pewno mam Marc Jacobs, Smashbox i pewnie coś jeszcze (może któryś Benefit?).
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Nieee, Diora sama zużyłam. Ale mam Marc Jacobs, Smashbox i trzy maskary z Benefitu (Roller i dwa razy They re Real jedna w kartoniku druga kartonika nie miała). chciałabyś te pięć miniatur? Czy coś jeszcze? ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- BIODERMA ATODERM INTENSIVE 200ml. Nowy BIODEMA Matriciane Serum. Nowe nieużywane. BIODERMA Sensibio H2O Płyn micelarny 250ml. Nowy BIODERMA Sensibio Eye krem pod oczy nowy nieotwierany. Sztuki dwie. BIODERMA Hydrabio maseczka. Nowa nieotwierana. Te rzeczy podobają mi się najbardziej, moze wybierzesz coś za taki zestaw? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Witchdoctor
|
wstawiłam w wątku zdjęcie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1447595057
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
hej!
to znowu ja ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie kilka rzeczy, a najbardziej BIODERMA Hydrabio Legere. Może znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.