|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
CHANEL Aqualumieres, waterpalette ------> paleta 8 kolorów co sądzicie?????
bardzo mi zależy na opini osób które używały tej plaetki
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: CHANEL Aqualumieres, waterpalette ------> paleta 8 kolorów co sądzicie?????
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja używam cały czas i polecam możesz jej używać jako cieni ,różu i pomadki a także rozświetlać miejsca kyóre chcesz.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
one sa kremowe...bardzo zbieraja sie w załamaniach powiek?? bo mi sie zawsze kremowe błyskawicznie wszystkie zbierają;(( a te sa drogie wiec nie chce popełnić gafy jakiejs
![]() dzieki i pozdrwiam goraco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej
![]() Ja osobiście uważam, że to porażka. Są super na usta, ewentualnie odorobinę na policzki, ale do powiek zupełnie się nie nadają. Znikają po godzinie, nawet moze szybciej. I ten klejący efekt brrr. Ale jak widzę Izis je lubi, więc uniej pewnie się lepiej sprawdziły. ![]() Serdecznie pozdrawiam ![]() AgaZ PS. mają za to świetne powiększające lusterko ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Re: CHANEL Aqualumieres, waterpalette ------> Do Agnieszki
jesli tylko na usta sie nadają to bezsensu;(( Agnieszko a moze polecisz mi jakąś fajną plaetke z cieniami lub cienie tylko chodzi mi o jakieś intensywne ciekawe kolorki.
p.s a nienadawała by sie baza pod te cienie chanela? całuski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.