|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Sylwester
nie chcialo mi sie chodzic na solarium samoopalacza tez narazie nie uzywalam... jestem bladziutka czy mysliscie ze warto jeszcze uzyc? czy to cos da?czy nie warto bo w modzie "bledziuszkowe" ciałka?
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sylwester
ja jestem za naturalna bladoscia
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Rozeznanie
|
Mogłabys użyc samoopalacza chociaz ja bym bardziej polecała solarium
Zawsze to lekko zbrązowione ciało lepiej sie prezentuje niz 'białe'. Ja to jestem jak murzyn opalona heh lubie tak
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
chyba już jest za późno na sztuczne opalanie...bo możesz teraz uzyskać jakiś nieporządany efekt np plamy albo być po solaryjnym buraczkiem
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ja rowniez stanowczo odradzam samoopalacz i solarium
..ale jesli chcesz mimo wszystko lekko nabrac koloru to jak najbardziej polecam-balsam do ciala z Eveline-opalizujacy delikatnie brazujacy. Po nim napewno nie bedziesz miala zadnych plam a twoja skora uzyska naprawde ladny odcien opalenizny - sama go uzywam i jestem zachwycona..i w dodatku te zlote drobinki-CUDO
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam studniowke i chcem sie lekko opalić, ale zeby bylo to widoczne jednak...
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Ja za ten balsam dalam niecale 12 zl
![]()
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
a ja też nie przepadam za sztuczną opalenizną w środku zimy. a jeszcze jak ktoś jest pomarańczowy to pożal się Boże
dltaego naturalna bladość to jest to. a na twarz, ramiona..zawsze można użyć troszkę ciemniejszego pudru, by sie przyciemnić
|
|
|
|
|
#12 |
|
调解人
|
Dzisiaj widziałam kobitke, która wykupiła chyba karnet przed sylwestrem.
Naprawdę wolę choćby najbardziej bladą, ale naturalną cerę
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
pięknie dziekuje
przyzłocilam sobie cialko balsamem z rozswietlajacymi drobinkami wszystkim życze szampanskiej zabawy i szczesliwego nowego roku ![]() a ja juz lece sie szykowac bo mam pazurki tylko na jednej rece pomalowane ![]() do zobaczenia w przyszlym roku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

Zawsze to lekko zbrązowione ciało lepiej sie prezentuje niz 'białe'. Ja to jestem jak murzyn opalona heh lubie tak

..ale jesli chcesz mimo wszystko lekko nabrac koloru to jak najbardziej polecam-balsam do ciala z Eveline-opalizujacy delikatnie brazujacy. Po nim napewno nie bedziesz miala zadnych plam a twoja skora uzyska naprawde ladny odcien opalenizny
- sama go uzywam i jestem zachwycona..i w dodatku te zlote drobinki-CUDO

dltaego naturalna bladość to jest to. a na twarz, ramiona..zawsze można użyć troszkę ciemniejszego pudru, by sie przyciemnić