|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Prezent na Dzień Dziecka?
Szukam pomysłu na prezent z okazji Dnia Dziecka dla 7 latki. Co mogę podarować dziewczynce w tym wieku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent na Dzień Dziecka?
Zapewne jakąkolwiek zabawkę. Tak myślę przynajmniej. Dzieciom wszystko się podoba.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może warto podpytać rodziców czym aktualnie interesuje się dziecko i czego potrzebują. Książka jest zawsze dobrym pomysłem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Jakiś czas temu z nią rozmawiałam i chciałby telefon. Wiadomo, dzieci teraz są pochłonięte tymi gadżetami. Ale rodzice się nie zgadzają, by już miała telefon. Tak sobie pomyślałam, że może fajną sprawę może być smartwatch dla dzieci. Smartsafe to zegarki z funkcją GPS, więc można sprawdzić, gdzie dziecko przebywa na aplikacji. I są takie z funkcją dzwonienia, więc niby zegarek a jak by telefon. Myślicie, że młoda by była zadowolona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A może jakaś planszówka? Mam chrześnicę w tym wieku i ona bardzo lubi grać w grę Gdybyś Był. Jak do niej przychodzę to zawsze ją wyjmuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja obecnie wykupuję dzieciom wejścia np.na basen albo trampoliny.Na ok 2-3 godz.Są zadowoleni i szczęśliwi a przy tym wymęczą się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oo zdziwilabys sie ![]() mi ostatnio 5 letni bratanek,ktormu kupilismy jakas zabawke (malo sie znam, powiem szczerze) i nie wydawala sie najgorsza pouczyl,ze on ma juz 5 lat i nalezy mu kupowac klocki lego z nie zabawki dla dzieci ![]() siostrzenica w wieku lat 9 na przestrzeni ostatnich lat lubi najbardziej prezenty typu: lepienie czegos z plasteliny, kolrowanie piorników, jakis zestaw malego chemika oraz hit-akcesoria do malowania paznokci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Myślę że fajne gry edukacyjne dla dzieci są zawsze dobrym pomysłem. Są dostosowane do wieku i szeroki wybór daje możliwości wybrania odpowiedniej gry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.