|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jak go poznać?
Zobaczyłam go na pewnym wydarzeniu. Byłam tam z bardzo dalekimi znajomymi, on też nie był sam.
Wiem, że moi znajomi znają jego dalszych znajomych. Jednak nie chce ich angażować, bo za dużo osób musiałoby się dowiedzieć. A też nie mam z nimi jakichś super kontaktów. Znam jego maila (on mojego też) i wiem, że mamy jedno wspólne luźne sportowe zainteresowanie. Nie wiem czy mnie kojarzy, ale jeśli tak, to sam musiałby zwrócić na mnie uwagę, bo nie byliśmy sobie przedstawieni. Na 95% nie ma nikogo. To chyba tyle. Co myślicie? ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Dodam, że nie jestem typem podrywaczki. To faceci zawsze zaczynali i stąd nie wiem co robić ![]()
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Jak go poznać?
Może napisz do niego? Faceci nie mają tak zapchanych propozycjami adoratorów skrzynek i raczej nie traktują ich jako spamu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tak myślałam, żeby użyć maila, ale boję się, że mnie nie pamięta (minęły prawie 3 tygodnie) i nie wiem, co napisać, żeby się nie zbłaźnić
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Napisz maila ( mozesz zartem dodac, to ja Kaśka, dziewczyna w czerwonej bluzce...) żeby go jakoś naprowadzic, jeśli myślisz, że mógłby Cie nie pamiętać i zaproponuj jakaś kawe czy sok w plenerze
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.