|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() do Wrocławianek!!! HELP
Mieszkam w niewielkim mieście, w którym jest niewiele sklepów. I za namową niektórych wizażantek, za co
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: do Wrocławianek!!! HELP
Nie pomoże nikt??? Ja jutro się wybieram...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej,
pomiędzy galerią a rynkiem jest dość sporo sklepów. Np. idąc ul Oławską - Dom handlowy Łada, centrum Magdalena (duży wybór toreb), Kameleon, (to już Oławska- Szewska), Bata - na Świdnickiej, Solpol, dalej idąc Swidnicką jest DT Renoma. Myślę, że podążając tą ścieżką znajdziesz coś dla siebie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
bonaventura poleciła ci dobre sklepy, zanim zdążysz to wszystko obejść to noc cię zastanie
![]() powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hmm zacznijmy od GD (pisałas, że znasz), później poruszasz się ulicą Oławską w kierunku Rynku i masz tu po drodze kilka sklepów obuwniczych, m.in. w sklepie z Sunset Suits, naprzeciw tego sklepu, dalej w kier. Rynku - po lewej Kameleon (czy Feniks ? zawsze mam z tym problem
![]() ![]() ![]() później przechodzisz przez przejście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() następnie wciąz wzdłuż Swidnickiej w stronę GC po prawej w hotelu Monopol - kolejne buciki ![]() następnie do GC ![]() ![]() jak jeszcze nie masz dosyć to zaglądnij na pl. Zielińskeigo na targowisku - czasem można znaleźc coś ciekawego i w dobrej cenie ![]() aaa przygotuj się na całodniową wycieczkę (pl. Zielińskiego czynny do 18 w dni powszednie); a i tak możesz nie zdążyć obejść wszytskiego, albo będziesz mieć dość ![]() to z grubsza ![]() ![]() życzę udanych łowów ![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
oo widzę, że w czasie pisania posta dziewczyny mnie uprzedziły
![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.