do Wrocławianek!!! HELP - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-02, 18:43   #1
ewelinka_4u
Raczkowanie

Unhappy

do Wrocławianek!!! HELP

Mieszkam w niewielkim mieście, w którym jest niewiele sklepów. I za namową niektórych wizażantek, za co dla nich , postanowiłam się wybrać do Wrocławia po buty i torebkę na studniówkę. Interesuje mnie coś w tym stylu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78903822 tylko za mniejszą cenę Torebka też delikatna, najlepiej czymś wykładana, taka "świecąca" Tylko problem w tym, że zazwyczaj we Wrocławiu tylko w Galerii Dominikańskiej bywam i nie wiem czy tam znajdę to co chcę, więc pytanie do Was kochane: GDZIE DOBRE SKLEPY Z DODATKAMI DO SUKNI??? Tylko ceny w miarę bo suknia już mnie trochę kosztowała (1100zł) i nie chcę całkiem się zmyć
ewelinka_4u jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-02, 20:29   #2
ewelinka_4u
Raczkowanie

Dot.: do Wrocławianek!!! HELP

Nie pomoże nikt??? Ja jutro się wybieram...
Stary 2006-01-02, 20:49   #3
Bonaventura
Raczkowanie

Hej,
pomiędzy galerią a rynkiem jest dość sporo sklepów. Np. idąc ul Oławską - Dom handlowy Łada, centrum Magdalena (duży wybór toreb), Kameleon, (to już Oławska- Szewska), Bata - na Świdnickiej, Solpol, dalej idąc Swidnicką jest DT Renoma. Myślę, że podążając tą ścieżką znajdziesz coś dla siebie.
Pozdrawiam
Bonaventura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-02, 20:56   #4
ewelinka_4u
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bonaventura
Hej,
pomiędzy galerią a rynkiem jest dość sporo sklepów. Np. idąc ul Oławską - Dom handlowy Łada, centrum Magdalena (duży wybór toreb), Kameleon, (to już Oławska- Szewska), Bata - na Świdnickiej, Solpol, dalej idąc Swidnicką jest DT Renoma. Myślę, że podążając tą ścieżką znajdziesz coś dla siebie.
Pozdrawiam
Dzięki wielkie!!! Tylko jeszcze buty czy ktoś by mi doradził gdzie takie znajdę...
Stary 2006-01-02, 20:57   #5
Eleo765
Zadomowienie

bonaventura poleciła ci dobre sklepy, zanim zdążysz to wszystko obejść to noc cię zastanie jakby ceny jednak były zbyt duże, może targ przy Zielińskiego? (parę kroków od dt renoma).
powodzenia!
Eleo765 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-02, 20:58   #6
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

hmm zacznijmy od GD (pisałas, że znasz), później poruszasz się ulicą Oławską w kierunku Rynku i masz tu po drodze kilka sklepów obuwniczych, m.in. w sklepie z Sunset Suits, naprzeciw tego sklepu, dalej w kier. Rynku - po lewej Kameleon (czy Feniks ? zawsze mam z tym problem mylę te 2 sklepy ), naprzeciw (czyli po prawej) masz sklep - nad rossmanem - stoisko z ciekawymi butkami
później przechodzisz przez przejście (czekasz na zielone ) i idziesz w kier. Rynku (po prawej masz PKO SA) i skręcasz za sklepem diversa w lewo, idziesz prosto koło figurki krasnala masz po lewej sklep obuwniczy - jest tam obuwie przecnione, często ciekawe imprezowe sztuki - nietypowe, później przejściem podziemnym idziesz wzdłuż Świdnickiej i za przejściem po prawej masz sklep Bucik po lewej 2 sklepy obuwinicze później w Solpolu 2 - też 2 fajne na 2(3 ?) piętrze
następnie wciąz wzdłuż Swidnickiej w stronę GC po prawej w hotelu Monopol - kolejne buciki
następnie do GC tam amsz na 1 p buciki i w Zarze
jak jeszcze nie masz dosyć to zaglądnij na pl. Zielińskeigo na targowisku - czasem można znaleźc coś ciekawego i w dobrej cenie
aaa przygotuj się na całodniową wycieczkę (pl. Zielińskiego czynny do 18 w dni powszednie); a i tak możesz nie zdążyć obejść wszytskiego, albo będziesz mieć dość
to z grubsza przegląd sklepow obuwniczych w centrum Wrocka mojego ukochanego
życzę udanych łowów
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-02, 20:59   #7
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

oo widzę, że w czasie pisania posta dziewczyny mnie uprzedziły ale może ta wiedza jeszcze komuś się przyda
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości