Po co tak kłamać? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-18, 19:31   #1
Antiochia
Przyczajenie

Po co tak kłamać?

Mam szybkie pytanie. Jestem bardzo świadoma tego, że jeśli facetowi zależy to kobieta będzie o tym wiedzieć. Ale powiedzcie po co po spotkaniu pisać, że było super, pytać o to czy jeszcze się spotkamy wymienić jeszcze kilka myśli na massengerze i przestać się odzywać? Co ci faceci mają w głowach?
Antiochia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 19:37   #2
squirrelqa
Zakorzenienie

Dot.: Po co tak kłamać?

Po prostu odezwała się do niego lepsza opcja - inna dziewczyna. Albo jego obecna go przyłapała
Nie ma tu wielkiej filozofii według mnie.

squirrelqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 19:39   #3
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez squirrelqa Pokaż wiadomość
Po prostu odezwała się do niego lepsza opcja - inna dziewczyna. Albo jego obecna go przyłapała
Nie ma tu wielkiej filozofii według mnie.
Trafna diagnoza.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 19:47   #4
Antiochia
Przyczajenie

Dziewczyny a opcja taka, że po prostu nie chciał wyjsc na chama i napisał to zeby było miło? A reszta rozmyła się sama i nie ma zadnego kwasu, że był coś nie tak.... Wyszło tak, że było fajnie ale nie zatrybilo.. z jakiegoś tam powodu. Ta byla moim zdaniem odpada. Raczej po prostu dobry gracz z niego. Oczywiście z ciekawości napisałam do niego i odpisał ale kolejny raz tego nie zrobię i on raczej też nie Zreszta i tak już zawalił sprawę więc jest za późno. Jednak zastanawia mnie to. Macie jeszcze jakieś pomysły?

Edytowane przez Antiochia
Czas edycji: 2016-05-18 o 19:55
Stary 2016-05-18, 19:57   #5
fragile_27
Zadomowienie

no opcji może być mnóstwo, ale po co aż tak się nad tym zastanawiasz? to było tylko jedno spotkanie?
fragile_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 19:58   #6
Antiochia
Przyczajenie

Zastanawiam sie bo jestem głupia Jedno.
Stary 2016-05-18, 20:00   #7
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez Antiochia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a opcja taka, że po prostu nie chciał wyjsc na chama i napisał to zeby było miło? A reszta rozmyła się sama i nie ma zadnego kwasu, że był coś nie tak.... Wyszło tak, że było fajnie ale nie zatrybilo.. z jakiegoś tam powodu. Ta byla moim zdaniem odpada. Raczej po prostu dobry gracz z niego. Oczywiście z ciekawości napisałam do niego i odpisał ale kolejny raz tego nie zrobię i on raczej też nie Zreszta i tak już zawalił sprawę więc jest za późno. Jednak zastanawia mnie to. Macie jeszcze jakieś pomysły?
Nie każdy kończy znajomość po buracku. Niektórzy lubią fajnie podsumować i powiedzieć, że było miło, itd. Kończą znajomość przez niepodejmowanie działania. Odezwiesz się, to odpisze, aż w końcu sama sobie darujesz próby podejmowania kontaktu. Pytał, czy się spotkacie... Może chciał się spotkać, ale faktycznie poznał kogoś nowego. W końcu jak człowiek jest wolny, ma święte prawo spotykać się, z kim chce.
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-18, 20:01   #8
thirky
on tired little feet

Ludzie po prostu boją się powiedzieć prosto w oczy ze im się ktoś nie spodobał, wiec tak kombinują.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 20:03   #9
fragile_27
Zadomowienie

nie pierwszy i nie ostatni tak zrobił, musisz po prostu przejść nad tym do porządku dziennego, jakikolwiek by nie był powód jego milczenia
fragile_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 20:05   #10
MissChievousTess
Zakorzenienie

Facet myśli strategicznie- pisze, że było fajnie by na przyszłość mieć furtkę do odnowienia kontaktu na zasadzie "pogotowie seksualne, jak nie ta to może inna".
A na co dzień albo żonaty albo ma dziewczynę na stałe. I tyle.
Przecież nie od dziś wiadomo, że faceci w necie szukają łatwego przygodnego seksu, a nie miłości czy poważnego związku raczej.
Stary 2016-05-18, 20:13   #11
olek01990
Przyczajenie

Męska psychika jest o wiele bardziej skomplikowana niż się wam zdaje.
olek01990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 21:23   #12
_pantograf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Facet myśli strategicznie- pisze, że było fajnie by na przyszłość mieć furtkę do odnowienia kontaktu na zasadzie "pogotowie seksualne, jak nie ta to może inna".
A na co dzień albo żonaty albo ma dziewczynę na stałe. I tyle.
Przecież nie od dziś wiadomo, że faceci w necie szukają łatwego przygodnego seksu, a nie miłości czy poważnego związku raczej.
Jacy Ci faceci źli. Okropni po prostu.

Też obstawiam wersję, że po prostu nie spodobałaś się i nie wie, jak to powiedzieć wprost.
_pantograf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 21:48   #13
Antiochia
Przyczajenie

Mógł nie pisać nic albo jakoś bardzo neutralnie. Cóż, nie pojmę tego Rano euforia, wieczorem cisza. Nie ważne. Dobranoc.
Stary 2016-05-18, 22:31   #14
century_child
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Antiochia Pokaż wiadomość
Mógł nie pisać nic albo jakoś bardzo neutralnie. Cóż, nie pojmę tego Rano euforia, wieczorem cisza. Nie ważne. Dobranoc.
Odpisał ci że było fajnie i do zobaczenia następnym razem- z grzeczności . I poprostu chciał mieć spokój, i myśleć o sobie : jaki to fajny jestem.
Słuchaj, ja miałam taka sytuację z kolesiem . Spotkał się ze mną raz i ja wiedziałam że to bedzie ostatnie spotkanie. Na pożegnanie powiedział ze "do zobaczenia kolejnym razem", "może sie spotkamy jeszcze".
Widocznie coś mu się w Tobie nie spodobało i szuka sobie nastepnej.
Nie przejmuj się tym, nie którzy tak po prostu mają. Taki gatunek
century_child jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 22:38   #15
longway01
Raczkowanie

Antiochia, podobne doświadczenie miałam - randka super, później dużo kontaktu i potem nagle zdawkowe odpowiedzi i cisza z jego strony. Domyslilam się, że uznał, że to nie to tylko nie umie powiedzieć w twarz, więc też sobie odpuscilam. Wpadliśmy na siebie po dłuższym czasie i gadał jak to dobrze mnie widzieć, tęsknił i czy może się umowimy... niektórzy ludzie tak mają, że nie potrafią powiedzieć wprost, że nie są zainteresowani lub po prostu traktują innych jako opcję b, nie ma sensu nad tym rozmyslac
longway01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 07:58   #16
Strokrotkaaa
Raczkowanie

Nie ma co się nad tym zastanawiać. Ja miałam sytuację, że facet się do mnie nie odzywał bo poznał nową koleżankę. A jak z tamtą mu nie wyszło to znowu przypomniał sobie o mnie, czyli traktował mnie jako plan b. Ale ja już nie dałam mu szansy, bo nie chciałam być niczyim planem B.
Strokrotkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 19:31   #17
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez Strokrotkaaa Pokaż wiadomość
Nie ma co się nad tym zastanawiać. Ja miałam sytuację, że facet się do mnie nie odzywał bo poznał nową koleżankę. A jak z tamtą mu nie wyszło to znowu przypomniał sobie o mnie, czyli traktował mnie jako plan b. Ale ja już nie dałam mu szansy, bo nie chciałam być niczyim planem B.
Miałam bardzo podobną sytuację. Byliśmy nawet umówieni na urodziny do jego koleżanki. Ja wyszykowana, a facet zamilkł... Na dobre 3 miesiące. Potem zadzwonił i przyznał, że spotykał się jednocześnie ze mną i z inną laską, z którą mu nie wyszło Na szczęście ze mną był to etap kawek, piwek i posiedzeń ze znajomymi w knajpkach. Z "czegoś więcej" było tylko tulenie i siadanie na kolanach. Po raz kolejny gratulowałam sobie wstrzemięźliwości:rolleye s:
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości