|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Po co tak kłamać?
Mam szybkie pytanie. Jestem bardzo świadoma tego, że jeśli facetowi zależy to kobieta będzie o tym wiedzieć. Ale powiedzcie po co po spotkaniu pisać, że było super, pytać o to czy jeszcze się spotkamy wymienić jeszcze kilka myśli na massengerze i przestać się odzywać?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tak kłamać?
Po prostu odezwała się do niego lepsza opcja - inna dziewczyna. Albo jego obecna go przyłapała
![]() Nie ma tu wielkiej filozofii według mnie. |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a opcja taka, że po prostu nie chciał wyjsc na chama i napisał to zeby było miło? A reszta rozmyła się sama i nie ma zadnego kwasu, że był coś nie tak.... Wyszło tak, że było fajnie ale nie zatrybilo.. z jakiegoś tam powodu. Ta byla moim zdaniem odpada. Raczej po prostu dobry gracz z niego. Oczywiście z ciekawości napisałam do niego i odpisał ale kolejny raz tego nie zrobię i on raczej też nie
Zreszta i tak już zawalił sprawę więc jest za późno. Jednak zastanawia mnie to. Macie jeszcze jakieś pomysły?
Edytowane przez Antiochia Czas edycji: 2016-05-18 o 20:55 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
no opcji może być mnóstwo, ale po co aż tak się nad tym zastanawiasz?
to było tylko jedno spotkanie?
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Zastanawiam sie bo jestem głupia
Jedno.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
on tired little feet
|
Ludzie po prostu boją się powiedzieć prosto w oczy ze im się ktoś nie spodobał, wiec tak kombinują.
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
nie pierwszy i nie ostatni tak zrobił, musisz po prostu przejść nad tym do porządku dziennego, jakikolwiek by nie był powód jego milczenia
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Facet myśli strategicznie- pisze, że było fajnie by na przyszłość mieć furtkę do odnowienia kontaktu na zasadzie "pogotowie seksualne, jak nie ta to może inna".
A na co dzień albo żonaty albo ma dziewczynę na stałe. I tyle. Przecież nie od dziś wiadomo, że faceci w necie szukają łatwego przygodnego seksu, a nie miłości czy poważnego związku raczej.
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Męska psychika jest o wiele bardziej skomplikowana niż się wam zdaje.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też obstawiam wersję, że po prostu nie spodobałaś się i nie wie, jak to powiedzieć wprost. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Mógł nie pisać nic albo jakoś bardzo neutralnie. Cóż, nie pojmę tego
Rano euforia, wieczorem cisza. Nie ważne. Dobranoc.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Słuchaj, ja miałam taka sytuację z kolesiem . Spotkał się ze mną raz i ja wiedziałam że to bedzie ostatnie spotkanie. Na pożegnanie powiedział ze "do zobaczenia kolejnym razem", "może sie spotkamy jeszcze". Widocznie coś mu się w Tobie nie spodobało i szuka sobie nastepnej. Nie przejmuj się tym, nie którzy tak po prostu mają. Taki gatunek ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Antiochia, podobne doświadczenie miałam - randka super, później dużo kontaktu i potem nagle zdawkowe odpowiedzi i cisza z jego strony. Domyslilam się, że uznał, że to nie to tylko nie umie powiedzieć w twarz, więc też sobie odpuscilam. Wpadliśmy na siebie po dłuższym czasie i gadał jak to dobrze mnie widzieć, tęsknił i czy może się umowimy...
niektórzy ludzie tak mają, że nie potrafią powiedzieć wprost, że nie są zainteresowani lub po prostu traktują innych jako opcję b, nie ma sensu nad tym rozmyslac
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma co się nad tym zastanawiać. Ja miałam sytuację, że facet się do mnie nie odzywał bo poznał nową koleżankę. A jak z tamtą mu nie wyszło to znowu przypomniał sobie o mnie, czyli traktował mnie jako plan b. Ale ja już nie dałam mu szansy, bo nie chciałam być niczyim planem B.
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

to było tylko jedno spotkanie?