|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Po co tak kłamać?
Mam szybkie pytanie. Jestem bardzo świadoma tego, że jeśli facetowi zależy to kobieta będzie o tym wiedzieć. Ale powiedzcie po co po spotkaniu pisać, że było super, pytać o to czy jeszcze się spotkamy wymienić jeszcze kilka myśli na massengerze i przestać się odzywać?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tak kłamać?
Po prostu odezwała się do niego lepsza opcja - inna dziewczyna. Albo jego obecna go przyłapała
![]() Nie ma tu wielkiej filozofii według mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a opcja taka, że po prostu nie chciał wyjsc na chama i napisał to zeby było miło? A reszta rozmyła się sama i nie ma zadnego kwasu, że był coś nie tak.... Wyszło tak, że było fajnie ale nie zatrybilo.. z jakiegoś tam powodu. Ta byla moim zdaniem odpada. Raczej po prostu dobry gracz z niego. Oczywiście z ciekawości napisałam do niego i odpisał ale kolejny raz tego nie zrobię i on raczej też nie
![]() Edytowane przez Antiochia Czas edycji: 2016-05-18 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
no opcji może być mnóstwo, ale po co aż tak się nad tym zastanawiasz?
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam sie bo jestem głupia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
on tired little feet
|
Ludzie po prostu boją się powiedzieć prosto w oczy ze im się ktoś nie spodobał, wiec tak kombinują.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Facet myśli strategicznie- pisze, że było fajnie by na przyszłość mieć furtkę do odnowienia kontaktu na zasadzie "pogotowie seksualne, jak nie ta to może inna".
A na co dzień albo żonaty albo ma dziewczynę na stałe. I tyle. Przecież nie od dziś wiadomo, że faceci w necie szukają łatwego przygodnego seksu, a nie miłości czy poważnego związku raczej.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Męska psychika jest o wiele bardziej skomplikowana niż się wam zdaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też obstawiam wersję, że po prostu nie spodobałaś się i nie wie, jak to powiedzieć wprost. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Mógł nie pisać nic albo jakoś bardzo neutralnie. Cóż, nie pojmę tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Słuchaj, ja miałam taka sytuację z kolesiem . Spotkał się ze mną raz i ja wiedziałam że to bedzie ostatnie spotkanie. Na pożegnanie powiedział ze "do zobaczenia kolejnym razem", "może sie spotkamy jeszcze". Widocznie coś mu się w Tobie nie spodobało i szuka sobie nastepnej. Nie przejmuj się tym, nie którzy tak po prostu mają. Taki gatunek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Antiochia, podobne doświadczenie miałam - randka super, później dużo kontaktu i potem nagle zdawkowe odpowiedzi i cisza z jego strony. Domyslilam się, że uznał, że to nie to tylko nie umie powiedzieć w twarz, więc też sobie odpuscilam. Wpadliśmy na siebie po dłuższym czasie i gadał jak to dobrze mnie widzieć, tęsknił i czy może się umowimy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nie ma co się nad tym zastanawiać. Ja miałam sytuację, że facet się do mnie nie odzywał bo poznał nową koleżankę. A jak z tamtą mu nie wyszło to znowu przypomniał sobie o mnie, czyli traktował mnie jako plan b. Ale ja już nie dałam mu szansy, bo nie chciałam być niczyim planem B.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.