|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Paznokcie na wesele
Witam, mam pytanko do zorientowanych w temacie-jakie paznokcie beda najbardziej wytrzymale podczas wesela - żelowe, akrylowe, czy moze jeszcze inne
? Nie mam pojecia na ten temat, wiec prosze o porady. Dodam, że chodzi o moje wesele,wiec nalezy wziac pod uwage, że bede "chodliwym towarem" na imprezie i nieciekawie byloby, gdyby podczas tanecznych szalenstw jakis paznokiec znalaz sie na podlodze dzieki za rady i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Paznokcie na wesele
Wydaje mi się,że to nie ma znaczenia,
ważne by to zrobiła ekspertka,stylistka z dobrą opinia i dużym doświadczeniem (podaj dziewczynom z jakiej jesteś miejscowości ,a podpowiedzą kogoś godnego zaufania) a Tobie radzę zrobić je conajmniej na 3 tygodnie przed ślubem ,żeby się oswoić z nimi i przed uroczystością mieć ładny nowy wzorek pasujący do stroju ![]() Jeżeli akryl to na formie, bo to tips mógłby pechowo wylądować na podłodze....... |
|
|
|
|
#3 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Natomiast weelne pazurki proponowalabym zrobic rzeczywiscie wczesniej - jakies 2 tygodnie przed weselem. Zdąrzysz się do nich przyzwyczaić, wyczuć co i jak, a tuż przed uroczystoscią przyjdziesz na taką mini-korektę i zmianę zdobienia.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Jeśli zakladamy tips french z malutka kieszonka to moze sie zdazyc ze stylistka ja zbyt spiluje i paznokiec odpada - tak miala moja kolezanka na weselu ;/
Paznokcie faktycznie zrób wcześniej - pięknie wygląda długi ślubny french, a jak załozyz kilka dni wcześniej to może byc problem z obrączką
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Marto, pierwsze pytanie, czy chcesz przedłuzyc sobie paznokietki na stałe, czy tylko z okazji slubu?
Przedłuzenie zelem , czy akrylem jest przedłuzeniem na stałe i raczej nie radze nakładac sobie ich tylko na 2-3 dni. Co do wyboru miedzy zelem, czy akrylem to w 90% nie ma to znaczenia. Ważne jest bys trafiła do dobrej stylstki, która Ci to ładnie zrobi.
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Dzikeki kobietki za te rady.
Albertyna - nie zastanawiałam sie nad tym, czy te paznokcie to tylko na wesele, czy moze na dluzej, chociaz.... fajnie byloby miec takie pazurki na co dzien ![]() Jestem z Częstochowy, wiec jezeli ktos moze polecic kogos dobrego w tym fachu, to bardzo prosze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

? Nie mam pojecia na ten temat, wiec prosze o porady. Dodam, że chodzi o moje wesele,wiec nalezy wziac pod uwage, że bede "chodliwym towarem" na imprezie i nieciekawie byloby, gdyby podczas tanecznych szalenstw jakis paznokiec znalaz sie na podlodze
dzieki za rady i pozdrawiam