|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wiersz o Przyajźni
Siemka
) Przed Chwilą Napisałam Wierszyk Piszc ie Co Onim Sądzicie :Każdy ma swojego anioła którego nazywamy przyjacielem, Osobą dla nas bardzo ważną Która znaczy dla nas wiele. Kimś na kim nam zależy Dla kogo aż chce sie żyć ! Takim aniołem , przyjacielem, Jesteś dla mnie właśnie Ty !
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wiersz o Przyajźni
wierszyk bardzo ladny....dobrze jak sie ma takiego przyjaciela...dla ktorego warto zyc....ja wyprowadzajac sie z swojego miasta do miasta w ktorym mieszka moj chlopak, uslyszalam od pseuoprzyjaciol ze brak im czas by mnie odwiedzic....szkoda ze na wszystko inne ten czas maja
![]() ![]() przykre ale prawdziwe
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetny wierszyk . Gratuluję
A co do ciebie Patusiu to moze naprawdę nie mieli czasu Cię odwiedzic ? To wcale nie jest tak że jesli na cos innego mają czas to to wolą . Moze to cos jest do szybszego zrealizowania ? Po prostu czasami jest koniecznosc wybrac między jedną a drugą rzeczą. No ale rozumiem ze jestes smutna . Przyjaciel powinnien znalezc choc trochę czasu dla przyjeciela . Buziaczki Nie martw się
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
wyprowadzilam sie prawie rok temu, przez rok czasu nie mieli dla mnie czasu....na wycieczki, imprezy byl czasi pieniazki ale dla mnie bylo....prowadzilismy wiele rozmow na ten temat a nawet czasem doszlo do klotni ale nic nie dalo, boli mnie to i to bardzo wiele razy plakalam i pewnie nie raz bede plakala...za dzo by o tym pisac
|
|
|
|
|
#5 |
|
CraftMod
|
Dla mnie przyjaźń polega na poświęceniu obu stron, każdy coś musi włożyć, aby znajomość można było nazwać przyjaźnią. Może mam zbyt idealistyczne wymagania, ale wiele osób skreśliłam ze swojej listy "przyjaciół".
A co do wiersza to podoba mi sie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

) Przed Chwilą Napisałam Wierszyk
Piszc ie Co Onim Sądzicie :
...