|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() krzywe palce....;/
Zbliża si lato i chce chodzić w sandałach, a w każdych wyglądam po prostu idiotycznie bo duże palce u nóg są krzywe...Wiem że dość dużo osób tak ma, ale mi to naprawdę przeszkadza...Myślicie że jak będę chodzić w japonkach to tego nie bedzie widać?? A co Wy robicie? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: krzywe palce....;/
nie przejmuj sie, duzo osob tak ma, zreszta malo kto to zauwaza bo co w tym dziwnego.. najwiekszy problem pewnie sama tworzysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Kurcze...jak bylam mlodsza (ha! jakies 10 lat temu) tez wydawalo mi sie ze mam brzydkie stopy, latem chodzilam w zabudowanych buciorach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haluksy są uwarunkowane genetycznie ja je mam i wszystkie możliwe kobiety w mojej rodzinie i podejżewam, że już zawsze tak bedzie... Ja chodzę w japonkach i jakoś się nie przejmuje krzywymi paluchami. Mam zadbane stopy, pomalowane paznokcie dla odwrócenia uwagi i jest ok ![]() możesz jeszcze założyć jakąś bransoletkę na kostkę itp itd ![]() po co się przejmować? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja tez mam haluksy - tak jak ty, ale odkąd zaczełam stosować takie specjalne 'wypełniacze' (hmm... trudno mi to nazwać) musze powiedziec ze widze troszeczke poprawe
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]()
Może żeczywiście nie jest aż tak źle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
jasne! Ja dizisaj wygrzebałam japonki i mam zamiar paradować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja neistety tez mam takie palce. Ale staram sie dbać o stópki żeby zawsze ładnie wyglądał i całe lato chodze w japonkach lub jakiś sandałkach. Szczerze mówiąc to chyba nikt oprócz mnie nie zauważa tego 'problemu'. CHyba nie mamy sie czym przejmowac... pozdawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
oczywiście, a ja jeszcze zaważyłam, że w japonkach takie palce wyglądają korzystniej niż z takich sandałakch z paseczkiem, który "ściska" palce
![]() Można jeszcze poszukać takich japonek z szerszym tym paskiem co jest pomiędzy dużym palcem a resztą i wydaje mi się, że ten pasek "rozepcha" paluszki i wtedy z takim klapkiem to już nic nie będzie widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.