|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Gdzie znaleść nocleg?
Od października bede studiowac kosmetologie w poznaniu na wszpziu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie znaleść nocleg
porozklejaj w okolicy, w której chcesz mieszkać ogłoszenia (zaznacz od razu do jakiej kwoty, żeby nie marnować innych i swojego czasu) -jeśli ktoś tam wynajmuje mieszkanie, sam zgłosi się do Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no tak tylko do poznania mam kawalek drogi i szukac takw ciemno to nie warto:/ tym bardzierj ze ja chce pokuj tylko na jedna noc trzy razy w miesiacu;/ bo wiesz moze czy wszpziu ma jakis swoj akademik??? pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
szkoły prywatne zwykle nie maja swoich akademików. a nie masz jakiś znajomych, którzy będą wynajmować mieszkanie w poznaniu i mogliby Cię przenocować te 3 nocki w miesiącu? wielu moich znajomych przyjeżdżających na zaoczne wybiera takie rozwiązanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Wtajemniczenie
|
zdarza się prywatne szkoły mają podpisaną umowę z państwową uczelnią i wtedy studenci prywatnej mogą mieszkać w akademikach.
Moja koleżanka jak przyjeżdżała na studia to albo spała u mnie, albo znajdowała nocleg u sióstr zakonnych ( co kto lubi ![]() Moje znajome z uczelni śpią w akademikach AR, mają znajomych, którzy załatwiają im tańszy nocleg tam, albo po prostu śpią za darmo jak się uda.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
aha... mam nadzieje ze cos w necie znjade;/ i bedzie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.