![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nowosci z serii spa - avon
Mam na mysli tez zestaw Spa Gorace piaski Arizony. W jego sklad wchodza: maseczka pod oczy, eksfoliujaco-rozgrzewajaca maseczka do twarzy i parafinowa kuracja do stop i rak. Na razie widzialam tylko ten zestaw jako demo, ale chcialam wiedziec, czy ktoras z Was juz go uzywala i moze podzielic sie wrazeniami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowosci z serii spa - avon
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
szybko się chyba nie dowiesz, bo przed Świętami Avon zawiódł na całej linii i są ogromne braki, w tym m.in. właśnie ten zestaw, ja dostanę z niego tylko kurację parafinową do rąk, a resztę pewnie dopiero za miesiąc, jak dobrze pójdzie... ale to pół biedy, bo to miało być dla mnie, ale co powiedzieć znajomym, którzy nie dostaną kosmetyków zamówionych na prezent? chyba już całkiem przerzucę się na konkurencję
![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja zuzyłam narazie tylko próbke tej maseczki - rzeczywiście rozgrzewa skóre
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zamowilam ten zestaw i rowniez dostalam tylko kuracje parafinowa. Jeszcze jej nie wyprobowalam, ale podziele sie wrazeniami w najblizszym czasie. A co do produktow demo z Avonu, to czy ktoras z Was zamowila moze te perfumy Be...Kissable (lub miala okazje je powachac) lub zestaw Soft&Firming?
Pozdrawiam i życze wesolych swiat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Moja siostra z całego zestawu demo też niestety dostała tylko tą maseczkę parafinową do rąk. Obydwie zgodnie stwierdziłyśmy po jej przetestowaniu ( i przeanalizowaniu składu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam tą kurację parafinową do rąk i jakoś mnie nie zachwyciła.Taka sobie,właściwie to ona nie robi nic
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Przy zakupieniu ok 30 kosmetyków z Avon'u ze światecznej oferty katalogowej otrzymałam 10 próbek różnych produktów Avon'u i właśnie jedną z nich była maseczka do twarzy eksfoliująco - rozgrzewająca. Napewno rozgrzewa skórę, usuwa martwy naskórek, oczyszcza dzięki drobinom piasku i glince - choć miałam wrażenie że to nie piasek Arizony tylko najzwyklejszy cynamon
![]() Lecz mogło mi sie wydawać...ale...ale...Kto by chciał lecieć do Arizony po piach? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tapcia - dostałas 10 próbek?? Ja miałam 2 wielkie pudła (było w nich dokładnie 56 kosmetyków (nie licze tu zestawów - ztn zestaw liczyłam jako 1 rzecz, licząc osobno, byłoby ponad 60 kosmetyków) nie dostałam NIC!!!! grrr
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja również liczyłam jeden zestaw składający sie z czterech produktów jako jeden kosmetyk, ale takich zestawów były tylko dwa. Co do prezentów w formie próbek to ja je dostałam może, dlatego że w Avonie mam wielu znajomych i juz wiele przekrętów dla mnie zrobili, ale nie wymienię nazwisk, bo wylecą
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
![]()
Mnie tez Avon wqrza. Qrcze czekalam na cien ze 2 miesiace. A teraz zamowilam balsam dla cioci i tez nie przyszedl
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Kasienka zamawiasz przez net? Ja mam 6 konsultantek z Avon'u...najdłuzej czekałam 2 tygodnie ale tylko dlatego ze dorwałam najświeższy katalog, a tak to 2 dni albo dzwonie do jednej z nich i w tym samym dniu przywozi mi kosmetyki z Avon'u jak i również z Oriflame'u
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
tapciu no tak, bo w krakowie jest jest COK a tam konsultantki moga kupować nawet pojedyncze rzeczy. wiec nic dziwnego ze dostajesz w tym samym dniu. Ja tez nieraz kupuje klientkom "na bieżąco" - np któras zamawia rano na wykładnie, a jak mam przerwe to lece do COK i juz na nastepnym ma
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja mam probke tej maseczki rozgrzewajacej do twarzy , ale ze jestem dzika na wszelkie nowosci tak na nią tesh:/ boje sie ze mnie podrażni, a ja musze byc nieskazitelna na sylwka
![]()
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
ja też z całego zestawu dostałam tylko kurację parafinową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mam cały zestaw i jestem z niego bardzo zadowolona. Kuracji parafinowej nie używa się jak krem tylko się ją nakłada na dłonie które owija się w ciepły ręcznik lub folie aluminiową. Nie wyobrażam sobie żebym mogła to stosować jako krem do rąk bo przecież to się klei!!
Co do maseczki to uważam że jest naprawdę świetna. Rzeczywiście rozgrzewa ale nie polecam osobom które mają silny trądzik ponieważ maseczka jeszcze bardziej go podrażnia. Ja stosuje tylko na policzki i nosek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A ja dostałam wszystkie produkty które zamówiłam w demo
![]() A więc,kuracja parafinowa jakos mnie równiez nie zachwyciła,niby nie owinęłam rąk ciepłym ręcznikiem tylko folia spożywczą,ale ani to nie natłuściło rąk na co cicho liczyłam ani w sumie nic nie zrobiło,może lekko nawilzyło,ale ja nie takiego efektu oczekiwałam.Maseczka eksfoliująca jak dla mnie jest łudząco podobna do maseczki rogrzewającej.Jak dla mnie to jest to jedno i to samo.Rozgrzewa skóre no i co tu więcej pisać,jak uzywałyście tamtej to znacie efekty.Maseczka pod oczy...znowu to samo,jakos mi przypomina żel peptydowy... Jakos czasem mam wrażenie,że avon zmienia tylko opakowanie i inaczej nazywa nowe produkty a w środku jest dokładnie to samo co w innych produktach,które juz są albo juz były(nie mam tu na myśli oczywiście samej zmiany opakowania co robią dośc często).Tez macie takie odczucie??? Tyle razu sobie mówie,nie bierz żadnych wynalazków,bo znowu wydasz tylko kase a rzecz wcale nie będzie nowa i nie będzie zachwycac,ale tak mnie kuszą te nowe oferty i niekiedy niskie ceny,że niewytrzymuje a potem żałuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Klaudynia zgadzam się z tobą w stu procentach- zwłaszcza ta linia Naturals... A ostatnio namiętnie wczytuję się w składy różnych produktów, więc jeszcze bardziej zauważam te podobieństwa; tyle, że nie dotyczy to tylko Avonu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
mój kumpel pracował jakis czas w Avonie (pod krakowem mają jakąs siedzibe, gdzie przepakowuja kosmetyki i rozsyłają na wschód) i mówil ze rzeczywiscie tak jest, ze zmieniają tylko nazwe... podobno tez, jak sie jakies perfumy przeterminują (mają wiec inny zapach) to tez wlewaja do innej buteleczki, wymislają inna nazwe i jest SUPER NOWOSC. i cienie podgrzewają w mikrofalówkach i błyszczyki, zeby były bardziej płynne hmmm
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Mialam probke maseczki i bardzo i sie spodobala
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
justa79 mi to opowiadal kumpel z roku, który to widział....
błyszczyki np. są w takich wielkich 50 -litrowych baniakach i z nich dopiero jest to rozlewane, cienie natomiast są w wielkich blokach i z tego są wycinane
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja na pewno kupię te maseczkę do twarzy! Użyłam próbke i jets świetna- ten efekt podgrzania po całodziennym zimowym zmęczeniu jest super
![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mnie ciekawi ta odżywka...
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Odżywka po prysznic planet spa ma taką kremowa konsystencje, ale troszke mało jej jest:/ Nie próbowałam jej wiec nie wiem jak działa i czy w ogóle cos daje.
Co do podgrzewania błyszczyków w mikrofali...to przepraszam ale...jak duze są te mikrofalówki?? No i jak duzo oni ich tam mają?? A po za tym faceci mają tendencje do wymyslania takowych rzeczy by dziewczynom obrzydzić malowanie się kosmetykami. Za to ja rozmawiałam z dzewczyną, która też pracowała w takim magazynie i nie mówiła nic takiego, wrecz przeciwnie...bardzo sobie chwaliła tą prace i przekonała sie iż kosmetyki są robione w bardzo dobrych warunkach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Moja kuzynka, która jest konsultantką dała mi do wypróbowania odżywkę pod prysznic, użyłam tylko jeden raz, ale nie jestem zadowolona. Mogłaby być bardziej gęsta, treściwsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.