![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Maj - NARS, Chopard, szczotka do twarzy, Nina Ricci, Clarins, UD, MAC, Semilac, Ziaja
Witam w moim majowym wątku wymianowym : )
-WISHLISTA- - perfumy - Guerlain Shalimar Parfum Initial/Initial L'Eau, Miss Dior EDP/EDT (oprócz wersji 2007), La Vie Est Belle EDT/Legere/L'Absolu/Intense, Chanel Coco Mademoiselle EDP, Chanel Allure, Brit EDP/Sheer, Angel cukrowy, Si, Parisienne, Cat Deluxe At Night, Tresor in Love, Body, Olympea, Dahlia Divin EDT, Fueguia Alguien Suena, Poison Girl, Poisony Diora z serii Hypnotic, Signorina Misteriosa - mogą być też odlewki i próbki - szminki Chanel - serie Rouge Coco, Rouge Allure/Velvet, Estee Lauder Sygnature Hydra Lustre, Guerlain Rouge G/Kiss Kiss, YSL, Clarins, MAC (Velvet Teddy i Cosmo szczególnie), Golden Rose, Too Faced Melted - korek do Brit EDT 100 ml - kosmetyki i pielęgnacja z Azji - baza pod makijaż Kanebo Sensai Smoothing Water Make-Up Base - kosmetyki Sylveco, Ecolab, Natura Siberica, Planeta Organica - generalnie organiczne, ekologiczne, naturalne kosmetyki, chętnie rosyjskie - lokówka stożkowa typu wand do robienia fal/dużych loków - paski wybielające Blend-A-Med lub Crest - kosmetyki Anastasia Beverly Hills, Tarte, Charlotte Tilbury, Hourglass - szminka matowa Revlon w odcieniu Mauve It Over, to jest bodajże 003 - hydrolat oczarowy (nie-ekologiczny!!!) - lakiery hybrydowe marki Semilac, względnie NeoNails - akcesoria do hybryd - cleanery, removery, folie - podkłady min. firmy Kanebo, Clarins Skin Illusion 103/104/105 (oraz wersja mineralna), Marc Jacobs Genius Gel 10 oraz Remarcable 12, Lancome Teint Idole Ultra (w tym tylko kolory bardzo jasne i żółte dostępne za granicą, nasze 01 czy 005 nie jest dla mnie dobre), NARS Luminous - Siberia, Armani Silk, Kat von D Tattoo, Laura Mercier, Healthy Mix 51 - tylko bardzo jasne żółtki - róże - każde, ale najchętniej TheBalm, Nars, Prisme Blush Givenchy, Chanel Horizon, Guerlain Madame Rougit, Too Faced - Healthy Mix - korektor - koreańskie maski w płatach - dobrze oceniany korektor pod oczy - NIE Catrice, NIE Collection - pilnik elektryczny do stóp albo Scholla, albo Rossmannowy - nowy - niebielący filtr 50tka, najlepiej w sprayu lub olejku - LRP Anthelios, Iwostin - nowy - porządny blender, mikser, malakser - oddam wiele, nie musi być nowy, byle był sprawny i nie miał X lat - puder Kryolan Anti-Shine/RCMA Chętnie przyjmę również na zapas NOWE: - żel tymiankowy do twarzy Sylveco - tonik z lukrecją Fitomed - czarny szampon przeciwłupieżowy Babuszki Agafii - pomarańczowy płyn Elmex do płukania ust - mydła Dove - wersja klasyczna i shea - micel Garnier - rumiankowy dezodorant CD w atomizerze (wersja bezalkoholowa) Noszę ubrania w rozmiarze głównie 38/40, t-shirty i podkoszulki często 36, buty 39/40, zależy od rozmiarówki. Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 3. Wysyłka tylko paczką lub listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 4. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 5. Wysyłam również za granicę 6. Zastrzegam, że paczki wysyłam raczej raz w tygodniu ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO WĄTKU CIUCHOWEGO! Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI: NARS, The Sheer Glow Foundation, podkład do twarzy w odcieniu Siberia - jaśniutki żółtek dla bladziochów jak ja - buteleczka 30 ml - cały czas go używam i nie muszę oddawać, można próbować kusić wyłącznie podkładami z wish np. NARS All Day Luminous, czy Kat von D Tattoo Salvatore Ferragamo, Signorina Eleganza EDP - ok. 23/30 ml - tylko za perfumy z wish Dior, Addict EDP, wersja przedreformulacyjna - ok. 6-8 ml/50 ml - tylko za perfumy z wish Urban Decay, korektor Naked Skin w odcieniu Fair Neutral - zużycie mniej więcej 15% - cały czas go używam i nie muszę go oddawać, tylko za inny korektor górnopółkowy, ale najbardziej interesują mnie te - Tarte, Senna, Helena Rubinstein, NARS, MUFE, MAC Prolongwear, Laura Mercier The Balm, paleta cieni do powiek Nude Tude - w trzech cieniach widoczne niewielkie zużycie (maksymalne to 20% w jednym z cieni), reszta testowana, albo zużycie minimalne - tylko za coś super z wish, nie muszę oddawać MAC, róż w odcieniu Springsheen (podobny trochę do Orgasm Narsa) - zużycie niewielkie Nina Ricci, Nina EDP - ok. 20/80 ml - tylko za perfumy z wish Chopard, Wish EDP - ok. 30/75 ml - tylko za perfumy z wish Clarins, UV Plus Anti-Pollution Day Screen Multi-Protection SPF 50 - miejski filtr do twarzy z filtrem - ok. 15/30 ml - tylko za coś fajnego, bo nie muszę oddawać, filtr jest świetny, po prostu zakochałam się w tym z Obagi i boję się, że tego nie zużyję ![]() Wibo, paleta cieni do powiek Neutral Eyeshadow Palette, ostatnio króluje na YT - niektóre cienie tylko testowane, inne w ogóle nieruszone - tylko za coś fajnego L'Oreal, podkład do twarzy True Match w najnowszej wersji, odcień 1N - jasny, nada się dla osób z żółtawym oraz neutralnym podtonem skóry - użyty trzy razy Diamond Cosmetics (Semilac), lakier standardowy, nie do utwardzania pod lampą w odcieniu 047 Pink Peach Milk - dwa razy malowany Semilac, lakier hybrydowy 081 Night In Vegas - dwa razy malowany Rimmel, Scandaleyes Eyeshadow Stick - cień do oczu w kredce w odcieniu 002 Bulletproof Beige, polecany parę razy przez Nieesię - użyta dwa, trzy razy Ecotools, pędzel do pudru - stan bardzo dobry Kenzo, Jungle Tiger EDP - odlewka unikatowego zapachu ok. 0,3 ml Hugo Boss, Ma Vie Pour Femme - próbka fabryczna, nowa Catrice, Colour Mono, cień do powiek w odcieniu 420 Talk Like An Egyptian, swego czasu polecany przez KatOsu - użyty dwa razy Essence, Longlasting Lipstick, szminka w odcieniu 07 Natural Beauty, polecana przez Nieesię - użyta trzy razy Maybelline, Color Sensational Shine Gloss, błyszczyk do ust w odcieniu 460 Electric Orange - raz użyty Maybelline, Color Sensational Shine Gloss, błyszczyk do ust w odcieniu 420 Glorious Grapefruit - nowy, nieotwierany Maybelline, Color Sensational, szminka w odcieniu 175 Pink Punch, pojawiła się w jednym z tutoriali Red Lipstick Monster - tylko testowana Catrice, Pure Shine Colour Lip Balm, wykręcana kredka do ust, odcień 020 - opakowanie starte od przebywania w torebce, ale zużycie jest niewielkie, koło 10% Rimmel, Moisture Renew Lipstick, szminka w odcieniu 230 Coral Garden - użyta dwa razy Bourjois, Effet 3D Max, długotrwały błyszczyk do ust w odcieniu 15 - zużycie jakieś 10% Ziaja, Liście Manuka, Tonik zwężający pory na dzień i na noc z atomizerem - pozostało 70% Kosmetyki azjatyckie i organiczne (wymiana na inne kosmetyki organiczne, najchętniej rosyjskie, ale rozważę wszystkie): It's Skin, Baby Face, nawilżający krem BB do twarzy, świetne opinie na KWC - pozostała połowa, raczej tylko na coś fajnego azjatyckiego Everyday Minerals, róż do policzków Rhapsody in Peach - ok. 1g w oryginalnym słoiczku Jako że przestawiam się na hybrydy to mam na wylocie większość moich lakierów do paznokci, wszystkie lakiery są niezgęstniałe i nadające się do malowania (chyba, że w opisie zaznaczam inaczej), niektóre są świeżo co otwarte, chętnie wymienię hurtem, bardzo chętnie np. na 2 lakiery hybrydowe np. Semilac: Golden Rose, 3D Glaze Top Coat, odcień 12 - nowy Rimmel, 60 Seconds, lakier do paznokci w odcieniu 450 Sunny Days - ubytek jednego malowania Rimmel, 60 Seconds, lakier do paznokci w odcieniu 315 Ready Aim Paint - zużycie jednego malowania Bell, Glam Wear, lakier do paznokci w odcieniu 402 - pozostała połowa Wibo, Wow Glamour Sand, lakier do paznokci z efektem piasku w odcieniu 3 - ubytek trzech malowań Rimmel, 60 Seconds, lakier do paznokci w odcieniu 605 Purple Reign - ubytek dwóch malowań Rimmel, 60 Seconds, lakier do paznokci w odcieniu 323 Don't be Shy - ubytek dwóch malowań Rimmel, 60 Seconds, lakier do paznokci w odcieniu 403 Oragasm - ubytek trzech malowań Golden Rose, Carnival, ozdobny top coat w odcieniu 10 - ubytek dwóch malowań Golden Rose, Color Expert, lakier do paznokci w odcieniu 02 - ubytek dwóch malowań Golden Rose, Express Dry, lakier do paznokci w odcieniu 71 - ubytek jednego malowania Golden Rose, Color Expert, lakier do paznokci w odcieniu 09 - pozostała ponad połowa Wibo, Candy Shop, lakier do paznokci z efektem piasku w odcieniu 4 - pozostała połowa, lakier już lekko zgęstniał, ale chętnie dorzucę go gratis jakby ktoś chciał go potestować Wibo, Candy Shop, lakier z efektem piasku w odcieniu 1 - raz malowany Wibo, Granite Sand, lakier z efektem piasku w odcieniu 3 - raz malowany Wibo, Glamour Satin, lakiet z efektem satyny w odcieniu 3 - raz malowany Wibo, Gel Like, lakier w odcieniu 9 by Theoleskaaa - dwa razy malowany Lovely, Classic Nail Polish, lakier do paznokci w odcieniu 20 - testowany Essence, French Nude, lakier w odcieniu 05 Simply Nude - parę razy malowany Inne: Olay, Professional Pro X Advanced Cleansing System (Szczoteczka do mycia twarzy) - w zestawie dwie końcówki (jedna używana króciutko, zdezynfekuję oczywiście, druga nówka w pudełeczku), tylko za coś z wish Eldom, blender BL50N - oczywiście wysyłka z pudełkiem, użyty tylko parę razy Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2016-05-26 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maj - NARS, Chopard, szczotka do twarzy, Nina Ricci, Clarins, UD, MAC, Semilac,
niestety nic
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - NARS, Chopard, szczotka do twarzy, Nina Ricci, Clarins, UD, MAC, Semilac,
Cos za róż mac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
niestety, nie znalazłam nic za YSL
pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej,
Znajdziesz coś za podkład NARS lub jego odlewkę ? Bardzo mi zależy ![]() u mnie dokładka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
chyba jednak zrezygnuje z wymiany bo akurat kupilam nowy podklad wiec nie za bardzo mnie ciagnie do tego narsa...moze innym razem
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się Nina i Wish, ale widzę, że chcesz je wymienić tylko za inne perfumy, a z listy poszukiwanych niestety żadnych nie mam
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję, nic nie znalazłam dla siebie, pozdrawiam, M.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! niestety nic.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dużo masz cudeniek
![]() ![]() no i przypomniało mi się przy okazji , że też mam do oddania It's Skin, Baby Face bo za jasny ![]() Pozdrawiam ciepło i do miłego Anna
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hmm nie uważam żeby Zużycie okolo 6% było duże, ale trudno, zresztą Cosmo i tak pewnie poleci gdzie indziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
No tak, nie planuję się z nimi rozstawać, co mogę oddać, wymieniłam w wątku
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Cosmo tak jak pisałam wcześniej pewnie poleci gdzie indziej
![]() Tak więc jeśli nie widzisz nic oprócz miniatury to niestety, może następnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Szmina poleciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic...
![]()
![]() |
#22 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Na razie nic dla siebie nie widzę ![]() Interesuje mnie podkład Nars, ale za same miniatury i odlewki chyba go nie oddasz , chyba, że dołożę puder ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-05-08 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Hej, chętnie oddałabym Ci tą lokówkę, ale niestety dalej nie widzę nic co mogłoby i się przydać a nie chciałabym jej wymieniać na siłę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
|
Za Angela nic nie widzę
![]()
![]() |
#25 |
perfumove love
|
Hej cześć!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Jasne, do następnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jak wiesz byłam zainteresowana Springsheen, ale niedawno byłam w MACowym punkcie, zmacałam róż (jest piękny!), ale niestety dla mnie za błyszczący, a szkoda ![]() Na chwilę obecną nic więcej nie wypatrzyłam, będę zerkać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
Hej
![]() No to jestem i przemyślałam sprawę pudru Guerlain za podkład Nars ![]() Jesteś nadal chętna? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.