|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zacząć przygodę ze stylizacją paznokci - żel, hybryda czy akryl na tipsach?
Witam dziewczyny, otóż mam zamiar zakupić zestaw do stylizacji paznokci, jestem jednak w tym temacie totalnie zielona. Żel, hybryda, akryl - co lepsze i łatwiejsze do nakładania? Co najlepsze jeśli chodzi o stylizacje na tipsach?
Poza tym może możecie polecić jakiś zestaw dla początkujących ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Dołączam się do pytania
![]() Paznokcie żelowe miałam raz , robione ze względu na wesele szwagra ![]() Po zdjęciu ich, naturalne paznokcie nie rosły , były nijakie ;/ Podobają mi się jednak pazurki robione metodą żelową i planuje w bliskiej przyszłości zakupić zestaw do ich robienia ![]() Polecicie coś ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zacząć przygodę ze stylizacją paznokci - żel, hybryda czy akryl na tipsach?
Witam, z czystym sumieniem mogę polecić następujące firmy: Astonishing, SPN, Indigo, IBD, Perfect Beauti, Gelish. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak zacząć przygodę ze stylizacją paznokci - żel, hybryda czy akryl na tipsach?
co do akrylu się nie wypowiem, ale ja robiłam kurs własnie na zel, a jesli zrobisz zel to hybryda jest o niebo latwiejsza, bo zelem musisz wszystko wypilowac nadac ksztal(krzywa C) a hybryda to tak jak lakier tyle ze wczesniej robisz te same rzeczy co zel(matowimy plytke itp)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Byłam u kosmetyczki jakiś czas temu zrobiła mi hybrydę korzystała z Semilac.
Tak mi się spodobało,że sama sobie kupiłam cały zestaw,ale po dwóch dniach już mam odprysk i na jednym palcu zrobiła mi się na początku takie nierówności. Nie wiem co zrobiłam źle ale używam bazy i topu 2w1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.