|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Doradźcie PROOSZE!!
Zaczne od tego, ze jestem tu calkiem nowa... i bardzo miło mi z tego powodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Doradźcie PROOSZE!!
Na prawdę jesteście dorośli? widzieliście się w ogóle na żywo?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wiem jak to brzmi... chcielismy sie spotkac-On naciskal ale jakos nie doszlo to do skutku;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Chcesz wiedzieć co myślimy o zostawieniu męża dla faceta, który jest w związku, ma dziecko i gra w gry komputerowe? Ciężko mi w ogóle sobie wyobrazić tą sytuację którą opisujesz bo brzmi - lekko mówiąc - niepoważnie.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Zgadzam sie- bo dokladnie tak samo bym to odebrala przed ta cala sytuacja, ktora mnie spotkala. Wiesz fajnie sie kogos ocenia z boku- tez tak robilam. Natomiast w zyciu nie zawsze sie uklada tak jakby sie tego chcialo. Pewnie jestem popieprzona... bo tak sie aktualnie czuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
sissy that walk
|
Przestań z siebie robić chorą psychicznie. Jesteś dorosłą kobietą i to, że kontynuowałaś znajomość z internetowym tworem gdy zaczęłaś się w nią angażować coraz bardziej, było i jest Twoim wyborem. Skoro koleś się nie odzywa, to daj sobie czas na odtajanie po nim, a potem zastanów się głęboko nad całością swojego życia - czego Ci brakuje, co byś mogła zmienić i czego od niego chcesz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Autorko, powinnaś sobie odpuścić tę znajomość i zastanowić się nad swoim małżeństwem poważnie. Zauroczyłaś się w kimś, kogo nawet nie widziałaś - więc raczej w swoim wyobrażeniu, niż w realnym człowieku. Skoro się nie spotkaliście, on przestał się odzywać, to widać czas otrzeźwieć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Serio nie chciałaś być tą, która lata za facetem ale chciałaś zdradzić męża (właściwie to psychicznie juz to zrobilaś) i robić czyjś związek ? Chore jak dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.