|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Co z nim jest?
Cześć.
Mam taki problem. Otóż od pewnego czasu koresponduję z pewnym chłopakiem. Poznaliśmy się w październiku. Rozmawia nam się zawsze dobrze. Aczkolwiek kiedyś nie mieliśmy ze sobą kontaktu przez 2 tygodnie. Napisał do mnie, przepraszał za to, że nie odpisał przez trzy dni. Po czym spotkaliśmy się. Opowiedział mi, że pisał z jakąś dziewczyną, która w zupełności go olała. Szybko zmienił temat. Rozmawialiśmy do późnej nocy. Ale nie tutaj tkwi problem. Chodzi mi o jego zachowanie. Podczas rozmowy odczułam coś... dziwnego? Siedziałam na ławce w różnych pozach, a on próbował się przybliżyć. Gdy patrzyłam na niego, on utrzymywał... krótki kontakt wzrokowy. Jakby go unikał. Ale gdy na niego nie patrzyłam - on przypatrywał się wnikliwie. Kazał mi spacerować z nim "pod rękę" (no gdzie normalny kolega na to pozwala?). Na sam koniec przytuliliśmy się do siebie. Trwało to bardzo długo. Przy tym on bawił się moimi włosami. Powiedziałam mu "dobranoc", a on przytulił się jeszcze raz.... Kobietki, jak to interpretujecie? ![]() Wiem, że typowo gimbusiarskie, ale chcę wiedzieć, na czym stoję. Edytowane przez mgnienieoka Czas edycji: 2016-05-29 o 16:12 Powód: zapomnienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
live your passion
|
Dot.: Co z nim jest?
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Facet sie przyznaje, ze Cie olal dla innej, ona dala mu kosza, wiec sie odezwal do Ciebie i Cie bajeruje? Brawo Ty. Olej goscia, bo szkoda nerwow.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
on tired little feet
|
Chcę się pocieszyć Tobą.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Pewnie, mogę zrobić to samo.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Ale nie miałaś tylko czekałaś, aż się odezwie podczas gdy on beztrosko nawijał makaron na uszy innej panny.
Pytanie wątku nie powinno brzmieć 'Co z nim jest' tylko 'Co ze mną jest', że rozkminiam faceta, który przyznał, że spotkaliśmy się, bo z inną nie wyszło nawet pisanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A co, jeśli to jest wymówka? Co, jeśli nie kupuję tego? Nie pasuje mi to do wcześniejszego zachowania. Ale cóż. Miałam. I teraz wpadłam w friendzone. Dzięki za odpowiedzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Według mnie to typ, który na siłę chce kogoś mieć. Polecam dać sobie z nim spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
lokalna gwiazda
|
Facet, który unika kontaktu wzrokowego, nie zasługuje na zaufanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.