|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem z dziewczyną
Cześć.
Mam mały problem. Spotykałem się z dziewczyną około miesiąca. Chodziliśmy za rękę i całowaliśmy się. Niedawno napisała mi sms że nie ma sensu się dalej spotykać i że nie chce żeby między nami coś było. Coś jej napisać o jakieś spotkanie, czy na razie popisać albo coś innego? JAK MYŚLICIE CZY JEST JAKAŚ SZANSA? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2 | |
|
.
|
Dot.: Problem z dziewczyną
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Po co chcesz ją prosić o spotkanie, jak wprost zakomunikowała, że nie chce by cokolwiek było między Wami?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzi mi o to, ze jakas chemia jednak jest, cos zaiskrzylo. Bo gdyby bylo inaczej, napisalab, ze nic z tego nie bedzie. Ja bym nie naciskala,powiedziala, ze szanujesz jej decyzje, ale chcesz wiedziec, co zrobiles nie tak, ze odsuwa sie od ciebie ? Moze to nie chodzi o Twoja osobe, ale o jakies inne sprawy Z innego powodu nie chce byc w zwiazku, albo nie ma czasu na zwiazek ? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja też bym odpuściła. Jak wprost powiedziała, że nic z tego nie będzie to nie ma co naciskać.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
sissy that walk
|
Dlaczego zależy Ci na dalszym spotykaniu z kimś, kto zakomunikował Ci, że nie chce jednak, żeby coś było między Wami? Po co gonić za kimś, kto Cię nie chce - nie wolałbyś, żeby dziewczyna, z którą masz być w związku była Tobą zauroczona?
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
sissy that walk
|
Yyyy... No raczej "nie ma sensu się dalej spotykać" = "nic z tego nie będzie". Ja wiem, że promujemy porozumiewanie się ze sobą wprost, ale bez przesady, taka nadinterpretacja to robienie idioty i z siebie, i z dziewczyny.
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze napisała smsa. Nie traktowała waszej relacji poważnie, więc odpuść. Nie chce się z Tobą więcej spotykać - ja bym już do niej nie pisała.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.