|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Czy ja przesadzam...?
Ech dziewczyny pomozcie mi... otoz mieszkam w dosc niebezpiecznej dzielnicy, moja mame napadli wczoraj jak wracala do domu, szla z tramwaju( ok 8) i byla juz prawie prz bloku! na szczescie nie stalo jej sie nic powaznego jest tylko poobijana i ma pare zadrapan, jednak bardoz sie obie przestraszylysmy ( mieszkamy same) bo nigdy nic takiego sie nam nie wydarzylo, ja teraz sie naprawde boje chodzic sama a moj Tż stwierdzil ,ze jestem nienormalna i przesadzam, i,ze moge sobie te 5 min przejsc sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy ja przesadzam...?
Witaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hmm, twój TZ moze sie nie boi , jest facetem , ale jak wy mieszakcie same a dzielnica jest naprawde niebezpieczna to napewno nie przesadzasz. JA sama boje sie po ciemku i dlatego wole samej nie wychodzic. Trzymkaj sie i uwazaj na siebie i mame
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja tam jestem zdania, że strzeżonego Pan Bóg strzeże....
![]() ![]() Trzeba być chyba nieodpowiedzialnym, żeby się nie bać chodzić po ulicy w Polsce po 22....... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Nie uważam, żebyś przesadzała!! Szczególnie po takim doświadczeniu Twojej mamy
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie nie wyobrazam chodzic samej wieczorem czy w nocy po ulicy. Dawno temu
![]() Nie, nie przesadzasz a twoj TZ jest... niezbyt mily (delikatnie mowiac) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
dziekuje dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Całe szczęście że Twojej mamie nic poważnego sie nie stało. Tyle sie teraz słyszy... Ja popieram was dziewczyny, też uwazam że nie ma nic dziwnego w tym że boisz sie chodzic sama jak jest ciemno, natomiast zupełnie nie rozumiem TZ...
tak wiec nic sie nie przejmuj ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
co to za chlopak
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Mój biedak ostatnio na grype chorował ledwie zipał to sie uparł żeby mnie odprowadzic chociaż mieszkam 10 minut drogi od niego no ale dzielnica nie za specjalna....biedaka przez tydzień musiałam kurować...ale przynajmniej czułam się bezpiecznie...a ostatnio opętało mnie zjawisko, że mnie ktoś śledzi hehe dobrze że juz coraz dłużej jest widno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z drugiej strony, jeśli stroi takie fochy to może dobrze będzie pokazać mu, że nie jest niezastąpiony i jak Ci nie chce pomóc, to sama sobie poradzisz. Wiesz, są takie specjalne kursy samoobrony dla kobiet, najczęściej prowadzone przez policję i bezpłatne. Przydają się bo nigdy nic nie wiadomo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Myśle ze twoj chłopak zachowal sie jak gupek. Przeciez kazdy chlopak jak kocha swoja dziewczyne, szczegolnie po takim zdarzeniu, powinien sie martwic o ciebie teraz i sam zaproponowac ci odprowadzanie do domu. jednym słowem strasznie nieodpowiedzialny. A nie dziwie sie ze sie boisz sama chodzic. Ja nawet w dzien sie boje, bo polska niestety taka jest....
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
oi ja bym na twoim miejscu dała mu do słuchu
![]() myśle, że powinnaś ze swoim chłopakiem powaznie porozmawiac i myśle, że w żadnym wypadku nieprzesadzasz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.