|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy da sie przyzwyczaic faceta do zapachu?
Wiele z nas ma problem z TZ, ktorzy ciagle narzekaja na nasze ukochane perfumy. Jako, ze ja ciagle je zmieniam, to czesciej slysze: "Nie podoba mi sie to":[ Akurat to, czym zachwyca sie moj facet, jest dla mnie nijakie i ulotne, w sam raz na upalne lato. Czy udalo Wam sie przekonac TZ do konkretnych perfum? Moze jakims wyjsciem z sytuacji jest uzywanie caly czas tego samego, zeby zapach kojarzyl mu sie jednoznacznie z nami. Moze wtedy go polubi - czy to mozliwe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy da sie przyzwyczaic faceta do zapachu?
Jesli wykazuje bardzo duza awersje, to raczej nie
![]() ![]() Niech Ci facet zamiast wybrzydzac kupi cos, co podoba sie Wam obojgu, i po klopocie. Zwlaszcza, ze zbliza sie wiosna i swiezaki beda jak najbardziej wskazane, a poza tym pozbawisz faceta problemu, co kupic na Walentynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możemy sobie ręce podać ![]() Sądzę, że to raczej przypadki nieuleczalne ; Co najwyżej można go "ustawić na nie wyrażanie opinii" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Jak dotąd TŻ nie n arzekał, ale niech no wróci z pracy to go przepytam co iajk z tymi moimi perfumami
![]() A tak poważnie to do tej pory rozbieżne opinie były w kwestii Nieprzyzwoitki. Mój TŻ uważał, że na mnie to zapach samego pożądania...a ja, że wszystkiego poza pożądaniem ![]() Za to jemu niezbyt podobało sie początkowo Delice d'Epices, które wszyscy komplementowali na wyścigi( to jedyny zapach, którego NIKT nie skrytykował). A TŻ nie przepadał za nim, co było problemem odkąd stałam się szczęśliwą właścicielką flakonika.Przełom nastąpił przed Świętami kiedy oboje spędzaliśmy wieczór...w sklepie rybnym w kolejce.Ja oczywiście mialam na sobie ukochane Delice d'Epices( nawet nazwa jest cudowna...) TŻ wtulony we mnie nagle powiedział : Pachniesz tak słodko... Dobrze, że nie widzial mojej miny... Od tej pory baaaardzo lubi Delice, nawet ostatnio upomniał sie żebym ich użyła. Może jego nagły no i niespodziewany zachwyt zawdzięczam...zapachowi karpi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś w tym jest Szaja - ja chyba wyczaiłam, że Lubemu na ogól nie podobają się nuty głowy i serca w danych zapachach, natomiast bazy zazwyczaj spokojnie toleruje - vide Le Feu, jak się wypachniłam praktycznie zaraz przy nim próbką to stwierdził, że walę Lizolem, a jak spotkaliśmy się w pubie i pachniłam się jakieś pól/1 h wcześniej to stwierdził że całkiem przyjemny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
调解人
|
Da się! Powiem tak: spraw, by nie lubiany do tej pory zapach kojarzył mu sie jednoznacznie z czymś przyjemnym, z przyjemna sytuacją
![]() Prosty mechanizm. Mnie się kiedyś udało ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chyba jeszcze nie zdażyło się, żeby mój mężuś powiedział "nie używaj tego zapachu, nie mogę go wytrzymać". Hihihi wszystko jeszcze przed nami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Wyjdzie na to ,ze niezbyt przejmuje sie opiniami mojego mezczyzny- ale uzywam tego na co mam ochote w danej chwili- nie zwazajac czasami na protesty
![]() poza tym jego opinie sa naprawde skrajne i czasami zmienne- rano "co tak smierdzi" za pare godzin "kochanie bosko pachniesz .. ![]() i jakos zyjemy sobie juz dobrych pare lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ewuś, ja jestem krok dalej
![]() ![]() Całkiem niedawno wypachniłam się pefumami, które dostałam od niego i zapytałam: podoba Ci si jak pachnę? On: NIE! Ja: Przecież to pefrumy, które dostałam od Ciebie!!! On: No skoro Ci się podobały... Prawda jest taka, że nie wywąchał na mnie zapachu, który by go odrzucał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.