|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
co z tym czołem??? poradzcie
nie dosc ze mam wysokie czoło to jeszcze ostatnio zaszło cos dziwnego moje czoło stało sie takie hm...jakby bardzo delikatne jakby skóra była bardzo wrazliwa i cienka wdotyku jest gładziutkie i wogule wszystko byłoby super gdyby nie było takie napiete cały czas czuje to napiecie wiem ze to trooche dziwne ale tak jest a jak marszcze czoło to wygladam jak babcia bo oprócz zwykłych "ludzkich" zmarszczek mam caała siec róznych tak jakby niteczek na całym czol nawet jest tak przy usmiechaniu co mogło to spowodowac? moze zimno? albo jakies kosmetyki a jak sie tego pozbyc?moze cos pomozecie na "spiete" czoło "D pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: co z tym czołem??? poradzcie
Ja mialam tez raz tak. I nie wiem czym bylo to spowodowane. Mialam wowczas bardzo ladna skore na twarzy, tylko ze czulam ze jest napieta i jakby byla za mala. Mi pomoglo gruntowne nawilzanie. Nie stosowalam nic co by moglo wysuszyc cere tylko same nawilzajace (i troche natluszczajace tez) kremy. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.