|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zapachy Adidas dla kobiet
Pamietacie kochane cos takiego? ja nie wiele pamietam ale szukam starego poczciwego perfumika adidasa tyle pamietam ze mial taka jaso zielonkawa zakretke....kojarzycie ? co to bylo jak sie zwalo? czy jeszce bywa w sklepach?
pozdrawiam moze ktorejs sie przypomni ![]() ps oczywiscie damski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zielony adidas staryyyy
Dziś pisałam o nim w watku o wspomnieniach zapachowych. Szukam go od może 2 lat. Jest już niedostępny, nad czym bardzo boleję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
o kurcze ... a powiedz mi jak on doklandie sie nazywa masz gdzies moze jakies foto? bede szukac konieznie musze go znalesc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
On nie miał żadnej nazwy, bo wtedy to była jedyna woda Adidasa dla kobiet, po prostu Adidas Woman. Zdjęć szukałam, ale nie znalazłam. Buteleczka szeroka, pękata, napisy i korek seledynowe...Tyle mogę powiedzieć. Jakbys gdzieś-coś znalazła, to proszę, daj mi znać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
O to chodzi?:
Też go bardzo lubiłam, jako nastolatka, to był jeden z moich pierwszych zapachów, obok klasyka "Anais Anais". ![]() Natomiast czy jest jeszcze dostępny, pojęcia nie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tak, to ten
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
pixi jestes boska!!! wlansie o to chodzilo ...bde szukac az znajde oczywiscie dam ci znac TOTq
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłam dla Was niemiecki sklep internetowy z miniaturami:
http://www.parfumflacons.de/uk1.htm jest i Adidas: http://www.parfumflacons.de/uk1.htm wysyłają na cały świat. Trafiłam jeszcze taką stronkę (holenderskiej kolekcjonerki miniatur, skłonnej sprzedać co nieco):http://members.lycos.nl/wilmaverzamelt/index2.htm ma i poszukiwanego ![]() http://members.lycos.nl/wilmaverzamelt/ab.htm Trzeba do niej napisać i zapytać o szczegóły. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Pixie, jesteś boska
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Az mi sie lezka w oku zakrecila... Wzruszyla mnie ta zielona nakreteczka. To byl moj pierwszy zapach
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
To też jeden z moich pierwszych zapachów.Jak zobaczylam ta buteleczke to zaraz w myslach przypomniał mi sie ten zapach.Cudo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
hej totq i co sprawdzalas cos z tymi perfumeriami?
bo chyba jak nie bedzie u nas bym sie skusila ale musze spojrzec doklandie pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Pixie nam znalazła dwa "źródła" za granicą. Nigdy nie kupowałam z zagranicy, dopiero dowiadują się JAK TO SIĘ ROBI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
hej czy juz cos sie wywiedzialas? ja nie ejstem za kumata jesli chodi o takie zakupy:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
adidas 3 by Women ->pytanko
Drogie Wizażystki
![]() Pytanie dotyczy perfum adidas 3 by Women ![]() ![]() ![]() Madzik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: adidas 3 by Women ->pytanko
Oj, nie wiem, a próbowałaś na Allegro, lub w osiedlowych drogeriach?
Prawdopodobnie zapach wycofano... ![]() P.S. Wizaż to nie tylko wizażystki, podejrzewam nawet że wizażystki stanowią tu mniejszość. Pisz raczej - Wizażanki ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Rzecz w tym, że próbowałam, ale nikt nie udzielił mi jednoznacznej odpowiedzi "że je po prostu wycofano" tylko mówią , że były takie i mieli je w sprzedaży... Mam nadzieje że uda mi sie je jeszcze zdobyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No to trzymam
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
thx
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ja używałam adidas 3 extreme(czerwone opakowanie,jest też takie http://www.allegro.pl/item355788478_...n_numer_3.html o to ci chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej,
Mam jeszcze pol flaszki tego adidasa. Systematycznie sprawdzam allegro i czasem mozna trafic jakas resztke do zlicytowania. Dwa lata temu na allegro mozna bylo zlapac jednego dystrybutora tej wody. Podobno zapach nei zostal wycofany jedynie w Holandii i wlasnie stamtad zamawialam zestawy zielonego adidasa: woda toaletowa, balsam do ciala i dezodorant w kulce. Rewelacja - duzo wspomnien i niesamowity zapach. Dzis spedzilam pol dnia googlujac adidasa ale neistety bez skutku - jakby nigdy nie istnial. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Dot.: Adidas Woman (zielony)
a czy wiesz jaki byl nick na allegro tej osoby ktora to sprzedawala? Ja tego zapachu szukam juz 10 lat! tak mi na nim zalezy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Ja też poszukuję tego zapachu od ponad 10 lat! Nigdzie go nie ma. Raz na jakiś czas przeszukuję internet, byłam w perfumeriach, ale panie nie mają pojęcia o takim zapachu. Jak prosiłam o adidasa sprzed lat dają mi cos co jest aktualnie, a gdy poprosiłam o zapach który był ok 10 lat temu, skrępowane mówią "nieeee, nie mamy"
jak ktos znajdzie dostęp, to proszę o info na priv pozdrawiam Kacha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
m
Mój zapach 1994'.Przypomina mi chłopaka z którym wtedy chodziłam: )Miałam cały zestaw wodę toaletową,body lotion,deodorant w atomizerze oraz żel pod prysznic ,to cos pięknego ![]() ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-10-10 o 21:15 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
to również jeden z moich pierwszych "licealnych" zapachów-zaraz obok Vanila Fealds i Musk oraz Naf Naf
adidas zielony....bardzo miłe wspomnienie,śliczny zapach,chętnie bym powtórzyła... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-10-10 o 21:17 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a Ty nie możesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.