W jaki sposób brzydkie dziewczyny mogą znaleźć chłopaka? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-06-08, 08:22   #1
JarrettJack
BAN stały

W jaki sposób brzydkie dziewczyny mogą znaleźć chłopaka?

W jaki sposób brzydkie dziewczyny mogą znaleźć chłopaka i gdzie? Czasem widuję naprawdę brzydkie dziewczyny (sama się do nich zaliczam- oklapnięte zniszczonewłosy, dziwna cera, lekki zez, krzywy zgryz i zęby, obwisłe ciało) i zastanawiam się, skąd biorą swoich facetów bo na mnie nikt nigdy nie zwrócił uwagi. Wiem że musiałby to być ktoś podobny do mnie, nie liczę na cuda, bo absolutnie nic sobą nie reprezentuję, wstydzę się wszystkiego, zaczynając od wyglądu a kończąc na moich aspiracjach czy studiach o których wstyd mówić komukolwiek. Czy internet to jedyne miejsce?

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2016-06-08 o 10:02 Powód: ciach link
JarrettJack jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-08, 09:36   #2
robcia
Zakorzenienie

Dot.: W jaki sposób brzydkie dziewczyny mogą

Brzydkie dziewczyny w ogóle nie mogą znaleźć chłopaka .Dopóki myślą o sobie tylko i wyłącznie ,że są brzydkie i sposób w jaki same siebie określają zamyka się tym jednym przymiotnikiem.
robcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-08, 09:42   #3
thirky
on tired little feet

Po co kolejny taki sam wątek?

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-08, 09:57   #4
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez JarrettJack Pokaż wiadomość
W jaki sposób brzydkie dziewczyny mogą znaleźć chłopaka i gdzie? Czasem widuję naprawdę brzydkie dziewczyny (sama się do nich zaliczam- oklapnięte zniszczonewłosy, dziwna cera, lekki zez, krzywy zgryz i zęby, obwisłe ciało) i zastanawiam się, skąd biorą swoich facetów bo na mnie nikt nigdy nie zwrócił uwagi. Wiem że musiałby to być ktoś podobny do mnie, nie liczę na cuda, bo absolutnie nic sobą nie reprezentuję, wstydzę się wszystkiego, zaczynając od wyglądu a kończąc na moich aspiracjach czy studiach o których wstyd mówić komukolwiek. Czy internet to jedyne miejsce?
Oczywiście nie wpadłeś na to, że piękno jest w oku patrzącego i dla Ciebie ktoś "brzydki", może być dla innej osoby bardzo atrakcyjny? Oraz na to, że uroda to naprawdę nie wszystko i jednak przy spełnieniu jakiegoś minimum jeżeli chodzi o wygląd, liczy się również co w głowie i w sercu? Współczuję Ci takiego postrzegania świata.

A bezczelną reklamę zgłaszam.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Po co kolejny taki sam wątek?
Pewnie po to, żeby reklamę mieć gdzie wkleić.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-08, 10:18   #5
201701170929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez JarrettJack Pokaż wiadomość
oklapnięte zniszczone włosy, dziwna cera, lekki zez, krzywy zgryz i zęby, obwisłe ciało)
Nie wiesz o tym, że można i powinno się o siebie dbać? Wiele rzeczy można poprawić wystarczy tylko chcieć.
201701170929 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-08, 11:10   #6
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

troll albo i nie,

ale brzydkie, głupie itd. dziewczyny mają dzieci, facetów, drugich facetów - tu nie m reguły

mam koleżankę w pracy, co to " bez makijażu nie wyszłabym z domu",
no, gdybym ja taką twarz miała, to w ogóle nie wyszłabym z domu

ale laska zachwycona sobą, podkładem z promocji zawsze wysmarowana, perfumami za mniej niż 100 wypachniona a mąż na każde skinienie
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-08, 20:59   #7
Kocik123
Wtajemniczenie

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;61479346]troll albo i nie,

ale brzydkie, głupie itd. dziewczyny mają dzieci, facetów, drugich facetów - tu nie m reguły

mam koleżankę w pracy, co to " bez makijażu nie wyszłabym z domu",
no, gdybym ja taką twarz miała, to w ogóle nie wyszłabym z domu

ale laska zachwycona sobą, podkładem z promocji zawsze wysmarowana, perfumami za mniej niż 100 wypachniona a mąż na każde skinienie[/QUOTE]

mogę wiedzieć w czym problem że używa tańszych kosmetyków i z promocji ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-08, 21:48   #8
angelicja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kocik123 Pokaż wiadomość
mogę wiedzieć w czym problem że używa tańszych kosmetyków i z promocji ?
Jak widać do tego zaradna to nic dziwnego, że facet szaleje
angelicja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-08, 21:58   #9
TakaSamaInna
live your passion

Cytat:
Napisane przez angelicja Pokaż wiadomość
Jak widać do tego zaradna to nic dziwnego, że facet szaleje
I nie taka wredna jak jej koleżanka, cytuję "no, gdybym ja taką twarz miała, to w ogóle nie wyszłabym z domu". Chyba ta oszczędna ma lepszego faceta albo w ogóle ma faceta w przeciwieństwie do Olencji skoro tak o niej pisze.

Temat do zamknięcia. Jest już taki, niedawno utworzony.

angielski - C2
rosyjski - B2
hiszpański - ?
TakaSamaInna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości