|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
W jaki sposób brzydkie dziewczyny mogą znaleźć chłopaka?
W jaki sposób brzydkie dziewczyny mogą znaleźć chłopaka i gdzie? Czasem widuję naprawdę brzydkie dziewczyny (sama się do nich zaliczam- oklapnięte zniszczonewłosy, dziwna cera, lekki zez, krzywy zgryz i zęby, obwisłe ciało) i zastanawiam się, skąd biorą swoich facetów bo na mnie nikt nigdy nie zwrócił uwagi. Wiem że musiałby to być ktoś podobny do mnie, nie liczę na cuda, bo absolutnie nic sobą nie reprezentuję, wstydzę się wszystkiego, zaczynając od wyglądu a kończąc na moich aspiracjach czy studiach o których wstyd mówić komukolwiek. Czy internet to jedyne miejsce?
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2016-06-08 o 10:02 Powód: ciach link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W jaki sposób brzydkie dziewczyny mogą
Brzydkie dziewczyny w ogóle nie mogą znaleźć chłopaka .Dopóki myślą o sobie tylko i wyłącznie ,że są brzydkie i sposób w jaki same siebie określają zamyka się tym jednym przymiotnikiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
on tired little feet
|
Po co kolejny taki sam wątek?
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A bezczelną reklamę zgłaszam. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Pewnie po to, żeby reklamę mieć gdzie wkleić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
troll albo i nie,
ale brzydkie, głupie itd. dziewczyny mają dzieci, facetów, drugich facetów - tu nie m reguły mam koleżankę w pracy, co to " bez makijażu nie wyszłabym z domu", no, gdybym ja taką twarz miała, to w ogóle nie wyszłabym z domu ale laska zachwycona sobą, podkładem z promocji zawsze wysmarowana, perfumami za mniej niż 100 wypachniona a mąż na każde skinienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;61479346]troll albo i nie,
ale brzydkie, głupie itd. dziewczyny mają dzieci, facetów, drugich facetów - tu nie m reguły mam koleżankę w pracy, co to " bez makijażu nie wyszłabym z domu", no, gdybym ja taką twarz miała, to w ogóle nie wyszłabym z domu ale laska zachwycona sobą, podkładem z promocji zawsze wysmarowana, perfumami za mniej niż 100 wypachniona a mąż na każde skinienie[/QUOTE] mogę wiedzieć w czym problem że używa tańszych kosmetyków i z promocji ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
live your passion
|
I nie taka wredna jak jej koleżanka, cytuję "no, gdybym ja taką twarz miała, to w ogóle nie wyszłabym z domu". Chyba ta oszczędna ma lepszego faceta albo w ogóle ma faceta w przeciwieństwie do Olencji skoro tak o niej pisze.
Temat do zamknięcia. Jest już taki, niedawno utworzony.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.