|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
Wiadomo¶ci: 5
|
![]() czy znacie fryzjerkê, która zrezygnowa³a z tego zawodu, bo mia³a ju¿ do¶æ??????
Dziewczyny,
Tak sie zastanwiam czy mo¿e która¶ z Was spotka³a sie z takim przypadkiem: Dziewczyna marzyla, aby pracowaæ jako fryzjerka. Skoñczy³a szko³e, ró¿ne kursy. zaczê³a pracowaæ, a potem uzna³a, zee to nie to, ze ona sie do tego nie nadaje i ma ju¿ dosyæ tego zawodu.....albo pod wp³ywem jakiego¶ trudnego wyda¿enia zmienia³ zawód........ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 294
|
Dot.: czy znacie fryzjerkê, która zrezygnowa³a z tego zawodu, bo mia³a ju¿ do¶æ??????
ja znam fryzjerkê ,która rozpoczê³a zaoczne studia "resocjalizacja" bo ma do¶æ i chce zmiany zawodu. czuje swoje powo³anie w pracy z "niegrzeczn±" m³odzie¿±!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
Wiadomo¶ci: 5
|
Dot.: czy znacie fryzjerkê, która zrezygnowa³a z tego zawodu, bo mia³a ju¿ do¶æ??????
A czy znasz jakie¶ szegó³y tej historii, czy ja mog³abym porozmawiaæ z t± dziewczyn±?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 34
|
witaj
sama jestem fryzjerk± i wiem ze jest to trudny kawa³ek chleba jest wiele powodów dla których dziewczyny rezygnuja z tak piêknego zawodu ale czasem jest to niezalezne od nich.N iektorzy niemog± pracowac ze wzglêdów zdrowotnych i s± naprawdê dobrymi specjalistami w tej dziedzinie mam tak± kolerzanke przez d³uzszy czas niemog³a sie z tym pogodzic ale spe³nia sie ucz±c w szkole technol.fryz.rórznica polega na tym ze to teoria a nie praktyka pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.